Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

heineken...

võmpa
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

minge kukele oma Rähniga, mis ta imes ainuisikuliselt need kuus kotti sisse või?

Kommentaar

tra kui sitad te kõik olete, kogu meeskond oli ühtlaselt sitt. siia teemasse postitada "tarmo rüütli" või "taavi rähn" on mõttetu kuna see on teie rõve hetkeline emotsioon või on ertzil ja metsalise plaanis pikaajalisem vimm nende peale? nõrgad olete,
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Bosnia mängu kohtuniku tööpeale, kes on juba kaks väravat juurde kirjutanud, pole küll mingi vabandus, aga siiski .

Kommentaar

Pistke see kuradi Vista endale putsi nahhui, kõige rõvedam asi maailmas, on olnud tund aega ja juba ajab närvi!!!!!
            Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              tra kui sitad te kõik olete, kogu meeskond oli ühtlaselt sitt. siia teemasse postitada "tarmo rüütli" või "taavi rähn" on mõttetu kuna see on teie rõve hetkeline emotsioon või on ertzil ja metsalise plaanis pikaajalisem vimm nende peale? nõrgad olete,
              Tohohh!
              Kas närvi minemine polegi tavaliselt rõve hetkeline emotsioon? Või on see ratsionaalse mõtlemise tulemus?
              Mina läksin mängu ajal ühel korral närvi - siis kui Rähn penalti toonud olukorras sisse sõitis bosnialasele.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

1. Kalamaja RIMI
                a) Seisan kõige lühemas järjekorras ning juba rõõmus, et mina olengi järgmine. No ja siis rsk, mutt võtab välja oma krdi kleepekad ja tahab tasuta nuge saada (nuga saada, tasuta - ei tahtnud või?!). Prse küll! Siis hakkavad müüjaga oma värvilise kleepekaid kokku lugema. Krt mine loe kodus oma krdi kleepekaid! Ma tahan asju osta ja KIIRESTI ära minna!
                Lähen kõrval kassasse ja seisan uuesti järjekorras... jõuan kiiremini, kui oleksin kleepekamuti taha ootama jäänud!

b) Krt siis kui veel alkot 8'ni sai... tuli viimasel hetkel meelde no ja kimasin poodi. Sain asjad kätte ja järjekorda (maailma kõige pikemad järjekorrad olid just sel ajal). Normaalne 15 min. veel kella 8'ni aga. No pljää, järjekord ei liigu - vaatan närviliselt kella. Ajee, jõuan kassasse, mutt võttab mu pudeli kätte, et triipkood läbi lasta, kuid samal ajal kostab poe kõlaritest: "Kallid poekülastajad kell on 8 ja nüüd te enam viina osta ei saa, matsid!". Mutt lükkab sujuva liigutuse mu joogi leti alla. Tra, no mida veel. Aja oma vuntsid ära ja lase mu pudel läbi aff!
                Pole hullu, Maardu ka siin samas kõrval. Ostsin 5'ks korraks ette ära.

Ahjaa, seda krdi pulka mulle ka ei meeldi sinna lindi peale toppida. Jätan pigem suurema vahe.

2. Kalamaja PEREARSTID
                Olen kodus haige lootuses, et õhtul läheb paremaks - ei hakka ju iga pisiasja pärast arsti juurde minema. No ja õhtu poole eriti paremaks pold läind (hoopis palavik oli tõusnud kõigele lisaks), siis helistasin perearstile. Vastuvõtus muidugi pakuti kõigepealt aega järgmiseks nädalaks ja siis sain sõmata, miks ma nii hilja neile helistan. Okei, suure surmaga sai räägitud, et arst võtab ikkagi vastu. Vean ennast kohale ja vastuvõtus öeldakse, et mida ma sealt tahan, ma polevat neile helistanudki. Nagu sellest veel vähe oleks olnud, siis nähvati: "Kas hakkad kohe ära surema, et nii vaikselt räägid?!" Käi ptsi rsk, osta kuuldeaparaat omale, lollakas! No sain siis pärast 30-40 min. ootamist arsti jutule. Rääkisin, et selline lugu, läksin hommikul tööle ja ilgelt halb oli olla (nõrkus ja ajas iiveldama jne). Aga loomulikult ei hakanud arst sellise jutu peale mulle rõõmsalt ravimeid välja kirjutama vaid teadis rääkida ühe õpetliku loo: "Mul on ka vahel hommikuti paha olla - ma küll ei jäta tööle minemata!" No tra, sellest mulle küll juba aitas. Saatsin pikalt ja tulin sealt tulema.
                Mis te arvate, kas ma vahetan oma perearsti või mitte?
                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Scooteri probleemide peale tuli mul mõlemalt sarnased kogemused meelde, üks positiivne ja teine negatiivne
                  Esimene oli ka veel kaheksase müügipiiranguga, et olin Kristiine Prismas ja mingi 4 minti oli jäänud aega, järjekord hiiglaslik. Mul ainult üks pudel veini. Siis kiljatasin, et laske läbi, ma ostan alkoholi ja kogu järjekord tõmbus tagasihoidlikult eemale ja müüja ütles ka, et laske ta läbi, et kohe saab kaheksa

Perearstiga oli selline keiss, et pidin minema teisipäeval kiirelt arstilt läbi ja lõpetama haiguslehe. Arst pidi vastu võtma kella kuueni, kuid kella viie paiku oli seal koristaja, kolistan kiirelt kõrvalruumi, kus oli tema med.õde ja küsisin, et mida mummi? enivei, siis tädi imestab, et arst läks puhkusele ja varem ära. Et tule nädala pärast uuesti, sis lõpetame lehe ära. Ma vaatasin täiesti lolli näoga otsa, et kämoon, ma tahan palka saada, et pärast paeb haigekassaga möllama. Medõde ohkas ja kirjutas arsti allkirja haiguslehele Asja püandiks on see, et haigusleht on siiani sahtlis ja ma pole seda raamatupidamisse andnud. Märtsikuust saati. Otseseid ülemusi ei koti ja raamatupidamine vist lihtsalt ei tea.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
                    1. Kalamaja RIMI
                    See on üleüldse suht p...s pood, valik on väike ning hinnad kõrged. Õllest, ehk siis kõige tähtsamast tuidugrupist, rääkides- Säästukas on ka parem valik. Viimasel ajal millegi muu vahel polegi valida kui alekokk premium ja special. Eile tahtsin nisukat, polnud ühtegi varianti. Kiituseks võib öelda, et Wiru kadakamaitselist neil oli, sai lett tühjaks tehtud.
                    Supplies!

Kommentaar

Türa, ma olen nii närvis. Whats next. Perse me saame kuradi Hispaanialt ja Türgilt kuradima 20 väravaga kotti. Türa me oleme nagu mingi Andorra, kes mäbgin sellepräast, et kuradi teistelt kogu aeg suhu saada

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                        Türa, ma olen nii närvis. Whats next. Perse me saame kuradi Hispaanialt ja Türgilt kuradima 20 väravaga kotti. Türa me oleme nagu mingi Andorra, kes mäbgin sellepräast, et kuradi teistelt kogu aeg suhu saada
                        Kämoon. Kasva suureks. Jalka on küll viimane asi, millega ennast ärritada.

Kommentaar

Türa ja miks ma MSNi ei saa

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                            Türa ja miks ma MSNi ei saa
                            MSN on muidugi tõsisem asi, see rsk pani mulle ka ennist näosse!!

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                              Tohohh!
                              Kas närvi minemine polegi tavaliselt rõve hetkeline emotsioon? Või on see ratsionaalse mõtlemise tulemus?
                              Mina läksin mängu ajal ühel korral närvi - siis kui Rähn penalti toonud olukorras sisse sõitis bosnialasele.
                              loe dannari postitust paar posti ülevalt.
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Siuke näpunäide, et puhuks, kui peaksite kuskilt mingit disainiteenust soovima, siis kõigi rõõmuks tuleb kujundustoimkonda edastada KÕIGEPEALT tellitava trükise formaat, maht ja muud ettekirjutused, mitte ainult vabas vormis töökorraldus ja kujunduse tähtaeg. Äärmisel juhul võib vastata ka kujundustoimkonna kirjalikule järelpärimisele ülalmainitud detailide kohta ENNE, kui kujundusega on juba päris arvestatavasse järku jõutud. Aga noh, ei pruugi muidugi.

Trahiinlasednahhui.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X