Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    ESPN on BT Groupi kanal, natuke teine asi.
    Ameerika ESPN? Ma ei räägi inglaste ESPN-st.

Ja praegu meenub, et Ballack, kes on ka olnud külalisstuudio kommentaator/ekspert, on olnud Sky sportsis ja oli euro12 ajal just ameerika ESPN-s. Lihtsalt olen youtubist näinud mingeid klippe, just kust olen tahtnud paremat stuudio analüüsi saada.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
      McNamara otsib ja leiab kõikjalt rassismi juba samasuguse innukusega nagu Zuroff näeb kõikjal antisemitismi ja radikaalsemad feministid leiavad kõikjal, ka MMi toimumises naiste allasurumist. Sellele ta muidugi tähelepanu ei pööra, et nt Elevandiluuranniku mängus väike Tiisler isegi ei proovinud varjata, et on aafriklaste poolt.
      Eriti ei otsi. Siin foorumis levivale rassismile ei jaksa enam ammu tähelepanu pöörata. Aga jah kui ERR seda nii otse mulle näkku paiskab, ei saa vaiki olla.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Owned by ESPN INC

Owned by BT

Kindlalt oli Ameerika espn stuudios, sest see Alexi Lalas oli ka seal.

Kommentaar

Kas seda võib öelda, et mõni Euroopa sats mängib rumalat jalgpalli?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
            Kas seda võib öelda, et mõni Euroopa sats mängib rumalat jalgpalli?
            Prantsusmaa puhul poleks soovitatav. :P
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Muide minu arust keegi eespool mainis, et Kristalit ei meeldi kuulata, kas ta on ka olnud juba ETV eetris selle MMi ajal?
              stuudios on olnud.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Külaliskommentaatoritest mujal maailmas - Henry mälu järgi tegi spetsialisti debüüdi Sky Spordis. See oli väga edukas. Seejärel tegi kohe BBC temaga diili, et MM-i aja oled meiega. Pärast seda jälle vaba mees. Võib ka ITV-sse minna, kuhu tahab. Vabaagent. Ja nii need asjad käivad.

Kruus ETV-s - vaevalt, et kunagi juhtub. Teise organisatsiooni juht, kes oma kanalit on vastandanud teise suhtes ja avalikult olnud ka kriitiliselt meelestatud, no ei usu, et juhtub. Aga noh Janek Luts ütles ka kunagi, et Raadio2 on mõtetu riigiraha raisk, lõppend hooajal aga tegi terve hooaja seal saadet

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  Külaliskommentaatoritest mujal maailmas - Henry mälu järgi tegi spetsialisti debüüdi Sky Spordis. See oli väga edukas. Seejärel tegi kohe BBC temaga diili, et MM-i aja oled meiega. Pärast seda jälle vaba mees. Võib ka ITV-sse minna, kuhu tahab. Vabaagent. Ja nii need asjad käivad.

Kruus ETV-s - vaevalt, et kunagi juhtub. Teise organisatsiooni juht, kes oma kanalit on vastandanud teise suhtes ja avalikult olnud ka kriitiliselt meelestatud, no ei usu, et juhtub. Aga noh Janek Luts ütles ka kunagi, et Raadio2 on mõtetu riigiraha raisk, lõppend hooajal aga tegi terve hooaja seal saadet
                  Selle saatega on kõige naljakam asi, et ma oleks olnud seal teine saatejuht. Aga nad pakkusid üsna nadilt raha selle eest ja nüüd on Eeva Esse. Võit on vist kuulajapoolne. Noh, Eeval on väga seksikas hääl, kui ta SKP-dest ja muudest numbritest räägib.

Kommentaar

veel üks küsimus ETV meestele: kas see puutetundlik ekraan stuudios, mida uudisanalüüsides armastatakse kasutada, on ainult tulpgraafikute näitamiseks või saaks sellel asjatundja ka mõne mänguolukorra ägedalt lahti seletada?

Kommentaar

Jälle targem, McManamani asja pean silmas. Samas muidugi USA ESPN ja UK Bt ei ole ka otseselt ju konkurendid, auditoorium on erinev. Võrreldav ehk näiteks sellega, kui keegi töötaks ühtaegu nii venelaste Sport 1 kui ka TV6 heaks.

Aga endiselt ma siinkohal eristaksin stuudioanalüüsi mehi ja kommentaatoreid, konkreetselt Eesti kontekstis siis rääkides. Mingi kerge eetikapiir on lihtsalt selle koha peal, minu jaoks vähemalt. Kapitalistliku sunnismaisuse jutt on igatepidi naljakas, kui tegelikult ju näeme, et nii Postimees, Delfi, Õhtuleht kui ka Ekspress lubavad rahumeeli oma töötajatel Viasati ülekannetes figureerida.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Jälle targem, McManamani asja pean silmas. Samas muidugi USA ESPN ja UK Bt ei ole ka otseselt ju konkurendid, auditoorium on erinev. Võrreldav ehk näiteks sellega, kui keegi töötaks ühtaegu nii venelaste Sport 1 kui ka TV6 heaks.

Aga endiselt ma siinkohal eristaksin stuudioanalüüsi mehi ja kommentaatoreid, konkreetselt Eesti kontekstis siis rääkides. Mingi kerge eetikapiir on lihtsalt selle koha peal, minu jaoks vähemalt. Kapitalistliku sunnismaisuse jutt on igatepidi naljakas, kui tegelikult ju näeme, et nii Postimees, Delfi, Õhtuleht kui ka Ekspress lubavad rahumeeli oma töötajatel Viasati ülekannetes figureerida.
                        aga ETV-le ei luba? või milles probleem siis?

Kommentaar

Seal on küllap ka see asi, et kui ERR võtaks teise kanali mehed MM-i kommenteerima, oleks see justkui sõnum, et omad ei saa hakkama jne, mis omakorda tekitaks küsimuse, et miks te neid siis hoiate ETV-s kui nad nii kehvad on ja tulemuseks oleks samasugune skandaal nagu Kaljuveeri puhul.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                            Seal on küllap ka see asi, et kui ERR võtaks teise kanali mehed MM-i kommenteerima, oleks see justkui sõnum, et omad ei saa hakkama jne, mis omakorda tekitaks küsimuse, et miks te neid siis hoiate ETV-s kui nad nii kehvad on ja tulemuseks oleks samasugune skandaal nagu Kaljuveeri puhul.
                            tõde on valus, aga paraku see nii ju ongi. kaks aastakümmet seisvat vett

Kommentaar

Mis mõttes milles probleem? Lihtsalt inimesed töötavad teises kohas, that's life. Samamoodi ei lähe Kruus helistama Tiislerile ju, et kuule tule tee mul premmi mängu vabal päeval. Ja noh loomulikult see, mida Gallacher ütles. Minu jaoks ausalt öeldes suht arusaamatu teemapüstitus.

e: "kaks aastakümmet seisvat vett" ehk kolmest praegusest põhikommentaatorist üks on töötanud ETVs mälu järgi ehk nii kaks ja pool aastat, teine umbes pool aastat.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

suurim probleem on vististi kokku võetav sellega, et tegemist on ju tegelikult mitte kommentaatorite, vaid toimetajatega, kes peavad aegajalt ka kommenteerima ja kõiki alasid, mida näidatakse. nii ongi raske, kole küll teinekord, aga mis sa ära teed. ilkuda võib ja norida ja pahaks panna, ent maailma lõpp see ometi vist pole.

Kommentaar

Working...
                                X