Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa väljakul oli neist mitu?
Kommentaar
-
Eilse mängu kommentaatoritega olen rahul, kuid üldse ei ole rahul jalgpallistuudioga - ühesõnaga wtf? mingi blond, kes ei jaga ööd ega mütsi ning iga häälik tema suust on sulaselge lollus - on pandud seda asja juhtima....
Siis mingisugune ajaloolane, kes ei saanud üldse aru, kus ta asub... ime, et ei kutsutud veel Aleksei Turovskit, see oleks ikka kirss tordil olnud.
Kõige s...m etv jalgpallistuudio, mida mina näinud olen, siiralt loodan, et see oli kõigest väike eksitus ning edaspidi kasutatakse pädevamaid inimesi.
Kommentaar
-
Algselt postitas v1per Vaata postitustEilse mängu kommentaatoritega olen rahul, kuid üldse ei ole rahul jalgpallistuudioga - ühesõnaga wtf? mingi blond, kes ei jaga ööd ega mütsi ning iga häälik tema suust on sulaselge lollus - on pandud seda asja juhtima....
Siis mingisugune ajaloolane, kes ei saanud üldse aru, kus ta asub... ime, et ei kutsutud veel Aleksei Turovskit, see oleks ikka kirss tordil olnud.
Kõige s...m etv jalgpallistuudio, mida mina näinud olen, siiralt loodan, et see oli kõigest väike eksitus ning edaspidi kasutatakse pädevamaid inimesi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPõhimees Matuidi aga teistel väga lootust polegi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo teles òeldigi, et ùks on vàljakul.
Kommentaar
-
Algselt postitas v1per Vaata postitustMitte midagi ei ole tema vastu, aga jalgpallistuudios võiksid olla ikka inimesed, kes teavad mida nad räägivad. Igaüks võiks ikka oma kapsamaale jääda.
Kommentaar
-
mõni hea jutuga mittespetsist jalgpallisõber annab stuudiole pika turniiri jooksul pigem juurde, kui võtab maha midagi. sest noh tava inimene ei viitsi ega jaksa vaadata ja kuulata kuu aega jutti mingit taktikalist targutamist, kes seda otsib, leiab inglise keelsena küll, ent kordades paremal tasemel mujualt maailmast tonnide viisi niigi. nii et mu arust okei, kahjuks süvari ei vea küll hetkel stuudiovestluse läbiviimist välja, vaid jätab sellise kangutatud ja kohmetu õhkkonna üles.
Kommentaar
-
Nahhui üldse jalgpallistuudiolt oodatakse? Mida on jalgpallifännil, kes nädalast nädalasse pidevalt vutti vaatab, jalgpallistuudiolt oodata? Millist uut infot sealt tulema peaks? See on pigem hea paus, kus ära käia või mingi muu tegevusega tegeleda. Ja nagu Mõnu ütles, siis neile, kelle jaoks suurturniir ongi jalgpall, on see kindlasti kasulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNahhui üldse jalgpallistuudiolt oodatakse? Mida on jalgpallifännil, kes nädalast nädalasse pidevalt vutti vaatab, jalgpallistuudiolt oodata? Millist uut infot sealt tulema peaks? See on pigem hea paus, kus ära käia või mingi muu tegevusega tegeleda. Ja nagu Mõnu ütles, siis neile, kelle jaoks suurturniir ongi jalgpall, on see kindlasti kasulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNahhui üldse jalgpallistuudiolt oodatakse? Mida on jalgpallifännil, kes nädalast nädalasse pidevalt vutti vaatab, jalgpallistuudiolt oodata? Millist uut infot sealt tulema peaks? See on pigem hea paus, kus ära käia või mingi muu tegevusega tegeleda. Ja nagu Mõnu ütles, siis neile, kelle jaoks suurturniir ongi jalgpall, on see kindlasti kasulik.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar