Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Prantslastel on viis meest koduliigast: Mandanda (Marseille), Costil (Rennes), Matuidi (PSG), Jallet (Lyon) ja Umtiti (Lyon), kes ära unustati.
    Ja väljakul oli neist mitu?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Ja väljakul oli neist mitu?
      Põhimees Matuidi aga teistel väga lootust polegi

Kommentaar

Eilse mängu kommentaatoritega olen rahul, kuid üldse ei ole rahul jalgpallistuudioga - ühesõnaga wtf? mingi blond, kes ei jaga ööd ega mütsi ning iga häälik tema suust on sulaselge lollus - on pandud seda asja juhtima....
        Siis mingisugune ajaloolane, kes ei saanud üldse aru, kus ta asub... ime, et ei kutsutud veel Aleksei Turovskit, see oleks ikka kirss tordil olnud.

Kõige s...m etv jalgpallistuudio, mida mina näinud olen, siiralt loodan, et see oli kõigest väike eksitus ning edaspidi kasutatakse pädevamaid inimesi.

Kommentaar

Algselt postitas v1per Vaata postitust
          Eilse mängu kommentaatoritega olen rahul, kuid üldse ei ole rahul jalgpallistuudioga - ühesõnaga wtf? mingi blond, kes ei jaga ööd ega mütsi ning iga häälik tema suust on sulaselge lollus - on pandud seda asja juhtima....
          Siis mingisugune ajaloolane, kes ei saanud üldse aru, kus ta asub... ime, et ei kutsutud veel Aleksei Turovskit, see oleks ikka kirss tordil olnud.

Kõige s...m etv jalgpallistuudio, mida mina näinud olen, siiralt loodan, et see oli kõigest väike eksitus ning edaspidi kasutatakse pädevamaid inimesi.
          siin ei aita muu kui feibukkis hääli kohuma Aeti vastu

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
            Põhimees Matuidi aga teistel väga lootust polegi
            No teles òeldigi, et ùks on vàljakul.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              No teles òeldigi, et ùks on vàljakul.
              Teles öeldi ka, et neli koduliiga meest on koondises, aga tegelikult oli viis.

Kommentaar

Mitte midagi ei ole tema vastu, aga jalgpallistuudios võiksid olla ikka inimesed, kes teavad mida nad räägivad. Igaüks võiks ikka oma kapsamaale jääda.

Kommentaar

Algselt postitas v1per Vaata postitust
                  Mitte midagi ei ole tema vastu, aga jalgpallistuudios võiksid olla ikka inimesed, kes teavad mida nad räägivad. Igaüks võiks ikka oma kapsamaale jääda.
                  Pohlak oli. Teine on aastaid olnud inimene, kes on nö. tavainimene, aga vaatab kohati jalkat. Funktsioon on seal selline, et kui pohlak ja mingi keskmine vutiekspert hakkaks seal mängutaktikat lahkama, siis oleks keskmisel vaatajal totaalselt savi. Ehk EM on selline üritus, mida ei vaata ainult meie 2000 vutifänni, vaid väga lai kogus inimesi. Selliseid, kelle jaoks ongi jalgpall ainult EM ja MM. Ehk pea vastu ja üleüldse. Aet oli veidi närvis ja konarlik küll, aga eks see oli ka esimene selline üritus temal. Küll läheb paremaks + harjute ära.

Kommentaar

mõni hea jutuga mittespetsist jalgpallisõber annab stuudiole pika turniiri jooksul pigem juurde, kui võtab maha midagi. sest noh tava inimene ei viitsi ega jaksa vaadata ja kuulata kuu aega jutti mingit taktikalist targutamist, kes seda otsib, leiab inglise keelsena küll, ent kordades paremal tasemel mujualt maailmast tonnide viisi niigi. nii et mu arust okei, kahjuks süvari ei vea küll hetkel stuudiovestluse läbiviimist välja, vaid jätab sellise kangutatud ja kohmetu õhkkonna üles.

Kommentaar

Nahhui üldse jalgpallistuudiolt oodatakse? Mida on jalgpallifännil, kes nädalast nädalasse pidevalt vutti vaatab, jalgpallistuudiolt oodata? Millist uut infot sealt tulema peaks? See on pigem hea paus, kus ära käia või mingi muu tegevusega tegeleda. Ja nagu Mõnu ütles, siis neile, kelle jaoks suurturniir ongi jalgpall, on see kindlasti kasulik.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                        Nahhui üldse jalgpallistuudiolt oodatakse? Mida on jalgpallifännil, kes nädalast nädalasse pidevalt vutti vaatab, jalgpallistuudiolt oodata? Millist uut infot sealt tulema peaks? See on pigem hea paus, kus ära käia või mingi muu tegevusega tegeleda. Ja nagu Mõnu ütles, siis neile, kelle jaoks suurturniir ongi jalgpall, on see kindlasti kasulik.
                        Ma tahtsin just sama öelda, et kuigi ma panin 21st ETV mängima siis absull ei mäleta, kas ja mis jalgpallistuudio oli. Ainult see on meeles, et hashtagida saab ja pausi ajal oli vist Sal Saller?

Kommentaar

Soomlased on muide EMi ajaks tänuväärselt pakkumas ka kolmandat häälekanalit (lisaks soomele ja rootsile). Ehk siis saab ka ilma kommentaarita vaadata, lihtsalt staadionihäälega.

Kommentaar

Tähelepanek: Alvar Tiisler on valgusaastate võrra parem kui Kristjan "See mäng on nii igav" Kalkun.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                              noh, Saksa pealt näitab veits ajalugu, Urs Meier räägib reeglite uuendustest, intekad kohapeal fännidega jne rääkimata oma koondise lood. Kohustuslik taktika ja analüüs on ka muidugi. Tegelikult annaks ka ETVl asja kõvasti paremaks teha kui inimestel vähegi viitsimist ja pühendumust oleks. Aastast aastasse sama loba, kommentaatoritega samamoodi.
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

No Alvar,Aet ja Kalkun-võta üks ja viska teist või seo sõlme ja allavett-väga nõrk! Ehk paraneb!
                                Invest In Africa

Kommentaar

Working...
                                X