Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÜkski endast lugupidav meesterahvas ei kiida takka Aet Süvarit MM stuudiot juhtimas... Ausalt ka kui teie elu on nii madalseisus, et te seisate tabureti peal pael kaelas, siis te võite mulle kirjutada ma tulen lükkan selle tabureti alt ära. Haige maailm.
Kommentaar
-
Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustVastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.
Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?
Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.
See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
Kommentaar
-
Aet Süvari on teinud läbi kõva arengu ja teda on väga mõnus kuulata. Schwede aga on ilmselt kohustuslik lisapakett selle eest, et ETV näitamisõigused sai, mulle sobib, hea aeg külmkapist õlut tuua.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMiks mingi juuksur stuudios oli?
Kommentaar
-
Vaatasin, et telekava(de)s on kirjas, et kohe algab kohtumine Poola - Senegali Vabariik. Kohe tekkis küsimus, et kas Poola siis polegi vabariik või - kui seda Senegali puhul on peetud vajalikuks rõhutada? Mainigem siis ikka kõikide puhul täisnime - Vene Föderatsioon, Egiptuse Araabia Vabariik, Iraani Islamivabariik jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustVaatasin, et telekava(de)s on kirjas, et kohe algab kohtumine Poola - Senegali Vabariik. Kohe tekkis küsimus, et kas Poola siis polegi vabariik või - kui seda Senegali puhul on peetud vajalikuks rõhutada? Mainigem siis ikka kõikide puhul täisnime - Vene Föderatsioon, Egiptuse Araabia Vabariik, Iraani Islamivabariik jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas asdf Vaata postitustERR on kutsunud koondise peatreenerit, abitreenerit, väravavahtide treenerit (kõik kolm 120+ koondisemängu pidanud meest), tehnilist direktorit ja mõnda noortekoondise treenerit stuudiosse või kommenteerima. Kui pead seda (või muid valikuid) imelikuks, siis tuleb sul küsida oma klubikaaslaste (Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi) Tiisleri, Kalkuni ja Süvari käest.
Kui välja jätta, et päevast päeva peab samu hääli (ja tahes-tahtmata hakkavad korduma ka mingid fraasid, väljendid jne) kuulama, siis on kõik OK. Aga ma siinkohal räägin ka ainult enda eest. Eks neid, kes vaatavad vähem mänge või vähema süvenemisega, see ilmselt see väga ei häiri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustTsuiba
Karel Vooglaid, kui peaksid lugema, siis (mitte üldse paha pärast), siis Tšerõševi parem jalg on üldiselt vaid kõndimiseks ja Mario Ferndandes ei oska pmst üldse vene keelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÜkski endast lugupidav meesterahvas ei kiida takka Aet Süvarit MM stuudiot juhtimas... Ausalt ka kui teie elu on nii madalseisus, et te seisate tabureti peal pael kaelas, siis te võite mulle kirjutada ma tulen lükkan selle tabureti alt ära. Haige maailm.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar