Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma siis kiidan!

Aet on märgatavalt paremaks muutunud turniiri käigus ja räägib juba päris vabalt. Varasema krampis oleku asemel. On postiivne. Tegelikult ka. Taktikanurk on positiivne. Võiks isegi pikemalt seda teha, kuigi seal on ilmselgelt inimesi, kes oskavad rääkida (Janno Kivisild on antud kontekstis totaalne maailmaklass) ja on ilmselgelt inimesi, kes täpselt ei tea, millest nad räägivad. See on ka super, et nüüd on stuudiosse kaasatud mingite suvalise kohalike uruguailaste ja võõrmaalaste asemel spetsialiste. Aega küll võttis, aga on mida kuulata enne ja peale mängu ning vaheajal. Selles osas on stuudio seni olnud parim, mis jalgpallisuurturniiride ajal on olnud. (võinoh, äkki üleüldse Eesti ülekannete ajaloos).

Schwede ajaloonurk on selline...Schwedelik, kus jalgpallile tekitatakse mingid müstilised tähtsused juurde. Aga miks mitte.
    Schwede ajaloonurga kohta oskan taustaks lisada, et peaaegu kõik tema poolt kasutatud faktid ja mõtted pärinevad teaduslikest allikatest, teadustöödest või erialaajakirjades (jalgpall/ühiskond/kultuur) professorite, õppejõudude ja spetsialistide poolt avaldatud artiklitest. Lisaks ka ajalooraamatud. Schwede vahendab nende lugudega teisi, mitte ei esita oma arvamust. See on tegelikult oluline vahe.

Kommentaar

Ükski endast lugupidav meesterahvas ei kiida takka Aet Süvarit MM stuudiot juhtimas... Ausalt ka kui teie elu on nii madalseisus, et te seisate tabureti peal pael kaelas, siis te võite mulle kirjutada ma tulen lükkan selle tabureti alt ära. Haige maailm.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
        Ükski endast lugupidav meesterahvas ei kiida takka Aet Süvarit MM stuudiot juhtimas... Ausalt ka kui teie elu on nii madalseisus, et te seisate tabureti peal pael kaelas, siis te võite mulle kirjutada ma tulen lükkan selle tabureti alt ära. Haige maailm.
        Ei, haige on sinu suhtumine pigem. Mis kuradi lugapidamine ja meesterahvas ja mis kuradima seoses sellel veel on? What? Sa oled seal Moldovas täiesti keeranud vist.

Kommentaar

Julgeks öelda, et ETV on mingis mõttes YLEst paremat tööd teinud. Stuudio on palju uhkem püsti pandud ning õhtune kokkuvõttev saade on ülicool idee. Yle peal pannakse lihtsalt päeva highlightid jooksma.
          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
            Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.

Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?

Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.

See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
            ERR on kutsunud koondise peatreenerit, abitreenerit, väravavahtide treenerit (kõik kolm 120+ koondisemängu pidanud meest), tehnilist direktorit ja mõnda noortekoondise treenerit stuudiosse või kommenteerima. Kui pead seda (või muid valikuid) imelikuks, siis tuleb sul küsida oma klubikaaslaste (Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi) Tiisleri, Kalkuni ja Süvari käest.

Kommentaar

Aet Süvari on teinud läbi kõva arengu ja teda on väga mõnus kuulata. Schwede aga on ilmselt kohustuslik lisapakett selle eest, et ETV näitamisõigused sai, mulle sobib, hea aeg külmkapist õlut tuua.
              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
              I don’t care what you think of me!
              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Miks mingi juuksur stuudios oli?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                  Miks mingi juuksur stuudios oli?
                  Neymari soengut tegi

Kommentaar

Vaatasin, et telekava(de)s on kirjas, et kohe algab kohtumine Poola - Senegali Vabariik. Kohe tekkis küsimus, et kas Poola siis polegi vabariik või - kui seda Senegali puhul on peetud vajalikuks rõhutada? Mainigem siis ikka kõikide puhul täisnime - Vene Föderatsioon, Egiptuse Araabia Vabariik, Iraani Islamivabariik jne.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                      Vaatasin, et telekava(de)s on kirjas, et kohe algab kohtumine Poola - Senegali Vabariik. Kohe tekkis küsimus, et kas Poola siis polegi vabariik või - kui seda Senegali puhul on peetud vajalikuks rõhutada? Mainigem siis ikka kõikide puhul täisnime - Vene Föderatsioon, Egiptuse Araabia Vabariik, Iraani Islamivabariik jne.
                      Ah mine jaura mujal..

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
                        ERR on kutsunud koondise peatreenerit, abitreenerit, väravavahtide treenerit (kõik kolm 120+ koondisemängu pidanud meest), tehnilist direktorit ja mõnda noortekoondise treenerit stuudiosse või kommenteerima. Kui pead seda (või muid valikuid) imelikuks, siis tuleb sul küsida oma klubikaaslaste (Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi) Tiisleri, Kalkuni ja Süvari käest.
                        Ei pea imelikuks - ei mõista täpselt, kust seda välja lugesid.

Kui välja jätta, et päevast päeva peab samu hääli (ja tahes-tahtmata hakkavad korduma ka mingid fraasid, väljendid jne) kuulama, siis on kõik OK. Aga ma siinkohal räägin ka ainult enda eest. Eks neid, kes vaatavad vähem mänge või vähema süvenemisega, see ilmselt see väga ei häiri.

Kommentaar

Tsuiba
                          et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
                            Tsuiba
                            Minu meelest ütlevad kõik eestlased Džuba. Ta on Dzjuba ikka. A see on savi.

Karel Vooglaid, kui peaksid lugema, siis (mitte üldse paha pärast), siis Tšerõševi parem jalg on üldiselt vaid kõndimiseks ja Mario Ferndandes ei oska pmst üldse vene keelt.
                            Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Minu hinge närib, et mis see kommentaar autoga koju sõitmise kohta peale venelaste 3ndat tähendama pidi? Voolaid oleks err stuudios jooma kukkunud kui Venemaa võitnud poleks?

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                                Pigem on jah situatsioon selline, et oled läbumisest peeruhaisu kätte saanud. Muidu ei valiks, aga sellises olukorras on ikka parem variant.

Kommentaar

Working...
                                X