Kas keegi pani veel pisukest huumorit tähele, kui naiste vehklemise finaale uuesti kella kümne paiku ETV2-s näitama hakkas ning kui üks kommentaator oli vist koha peal olnud ja teine kommenteeris siit Eestist(vist). Mõlemad nemad + mina ei saanud mitte midagi aru, mis seal korra toimus, esiteks olid nende hääled paika timmimata(ühel tuli palju valjemalt ja müravabamalt) ning nad segasid esimese minuti teineteisele kogu aeg täiega vahele. Seejärel läks asi veel naljakamaks, mulle tundus, et kõik mida esimene kommentaator ütles, ütles teine kommentaator mingi paari seki pärast identselt oma häälega järele. Hiljem, kui see on võimalik, katsun kindlasti veel korra järele vaadata.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Olümpiastuudio on sisuliselt ülevärvitud Euro 2016 stuudio
(Värdjad vaesed, soome televisoonis on hoopis teistmoodi, #striiminsesteisalliaeti )
Tuld, tuld, tuld!!!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPäris äge kommenteerimisstiil vehklemisspetsialistilt. Päeva alguses oli mees kindel, et Embrich ja Kirpu saavad probleemideta veerandfinaali.
Enne igat kohtumist olid eestlannad selged favoriidid ja mängus said vastased punkte vaid tänu kobinale. Jinx-master indeed.
Ekraani pealt vaadates jääb aega aina vähemaks, aga kommentaatoritelt tuleb aina tihedamini fraas, et aega on veel palju.
Ei jaga mina seda vehklemist ikka.
Kommentaar
-
Olen juba ammu etv kommentaatorid foldinud. Kurb on see, et kui spetsialistid on kohal, siis mingisugune Anu Säärits on ka sinna pandud, et tal tööd oleks, aga temast suurt kasu seal ei ole, lihtsam oleks nad Tallinnasse jätta, et kohalikke spordiuudiseid ka tehtaks. Eilsed vehklemiskommentaarid olid muidugi viimane piisk karikas. VSB on tubli!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttaipohh kui see kaaskommentaator ära jinxis kohtumise alguses nikolai asja. ffs on vaja nii
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar