Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas keegi pani veel pisukest huumorit tähele, kui naiste vehklemise finaale uuesti kella kümne paiku ETV2-s näitama hakkas ning kui üks kommentaator oli vist koha peal olnud ja teine kommenteeris siit Eestist(vist). Mõlemad nemad + mina ei saanud mitte midagi aru, mis seal korra toimus, esiteks olid nende hääled paika timmimata(ühel tuli palju valjemalt ja müravabamalt) ning nad segasid esimese minuti teineteisele kogu aeg täiega vahele. Seejärel läks asi veel naljakamaks, mulle tundus, et kõik mida esimene kommentaator ütles, ütles teine kommentaator mingi paari seki pärast identselt oma häälega järele. Hiljem, kui see on võimalik, katsun kindlasti veel korra järele vaadata.
    et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Panin tähele juba esimeses ringis, et Säärits nägi sündmusi sekund-kaks varem, kui need eetrisse jõudsid...
      Ela ja tunne, et elad
      see on kõige lihtsam
      filosoofia, mis toimib
      sule silmad ära vaata
      tagasi, hinga sügavalt ja
      hüppa üle iseenda varju
      tule koos minuga.

Kommentaar

Mulle jäi silma-kõrva pigem see, et kui Kaljuveer oli boss, siis sai teda kirutud, aga samas nimetatud heaks administraatoriks. See praegune sporditoimetuse juht oli stuudios ikka überkinni. Ju ta on siis überhea administraator...

Kommentaar

Olümpiastuudio on sisuliselt ülevärvitud Euro 2016 stuudio

(Värdjad vaesed, soome televisoonis on hoopis teistmoodi, #striiminsesteisalliaeti )

Tuld, tuld, tuld!!!
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Ehk tõmbab sellel stuudio tüübil ikka jutu jooksma vähe paremini, preagu ikka päris nutune jah.

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
              Päris äge kommenteerimisstiil vehklemisspetsialistilt. Päeva alguses oli mees kindel, et Embrich ja Kirpu saavad probleemideta veerandfinaali.

Enne igat kohtumist olid eestlannad selged favoriidid ja mängus said vastased punkte vaid tänu kobinale. Jinx-master indeed.
              Pole absull vehklemisega kursis aga Kirpu oli maailma rankingus teisel kohal asetseva naise vastu favoriit, siis ta ise on no 1?
              Ekraani pealt vaadates jääb aega aina vähemaks, aga kommentaatoritelt tuleb aina tihedamini fraas, et aega on veel palju.
              Ei jaga mina seda vehklemist ikka.

Kommentaar

Olen juba ammu etv kommentaatorid foldinud. Kurb on see, et kui spetsialistid on kohal, siis mingisugune Anu Säärits on ka sinna pandud, et tal tööd oleks, aga temast suurt kasu seal ei ole, lihtsam oleks nad Tallinnasse jätta, et kohalikke spordiuudiseid ka tehtaks. Eilsed vehklemiskommentaarid olid muidugi viimane piisk karikas. VSB on tubli!

Kommentaar

Naljakat ka. See, et Tiisler kutsub Nenet perenime järgi Hilarioks. Mitte, et midagi valesti oleks. Lihtsalt väga harjumatu.

Edit: Vahemärkus. Olen eestlane. Olen ka üsna suur kossusõber. Leedu koondis ei ole minu jaoks püha. Ma olen harva Leedu poolt.

Kommentaar

taipohh kui see kaaskommentaator ära jinxis kohtumise alguses nikolai asja. ffs on vaja nii

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                      taipohh kui see kaaskommentaator ära jinxis kohtumise alguses nikolai asja. ffs on vaja nii
                      kess see idikas on , vannub otse eetris ja no muidugi kõik on vormistamise küsimus.

Kommentaar

Nikolaile on pärast seda OM medalit väärt. kaks korda sellisest jinxist välja tulla on ikka uskumatu. perse, vahetage see kommentaator välja!

Kommentaar

vana musketär Meelis Loit?

neil on seal mingi sünkrooni häda ka. üks Tallinnas, teine Rio kuudis. seetõttu räägivad teineteisele sisse.

Kommentaar

Ajaloo kõige kohutavam duo. See on nii max tilt, et ma loodan, et ma nende inimestega isiklikult ei kohtu.

Kommentaar

Meelis Loit on jinx-master. Tuimalt laseb juba teist päeva.

Kommentaar

No naiste vehklemises pani Loit samamoodi. Vend nagu haigelt ajab närvi.
                                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Working...
                                X