Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

https://tarbija24.postimees.ee/30983...ele-liiga-teeb

Lastele sai niigi liiga tehtud jälle, vaja siis kurte ka kiusata

Kommentaar

Ma olen nõus jah, et võimalikult vähe peaks olema kommertslikult põnevat sporti ERRis.

Mingid vehklemise eestikad jne. aga küll.
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Tegelikult ma ei leidnud seda artiklit, mida otsisin. Vist oli laskesuusatamisega tegu, et kui tavaliselt on ülekanded pärastlõunasel ajal, siis kell 6 alanud etappi ei saanud näidata, sest laste rutiin oli olulisem Saarna sõnul. Ja nii tuligi selle ühekordse teistmoodi ajastatud etapi asemel põrsas peppa.

Kommentaar

Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
          Tegelikult ma ei leidnud seda artiklit, mida otsisin. Vist oli laskesuusatamisega tegu, et kui tavaliselt on ülekanded pärastlõunasel ajal, siis kell 6 alanud etappi ei saanud näidata, sest laste rutiin oli olulisem Saarna sõnul. Ja nii tuligi selle ühekordse teistmoodi ajastatud etapi asemel põrsas peppa.
          Hoki reitingud ETVs on kohutavad. Sisuliselt mitte keegi ei vaata seda ja mingid TV3 kordussaated teevad paremat tulemust.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
            Hoki reitingud ETVs on kohutavad. Sisuliselt mitte keegi ei vaata seda ja mingid TV3 kordussaated teevad paremat tulemust.
            Laskesuusal pidi sama väga hea olema, arvestades eestlaste kesisust? Hoki vaadatavuse koha pealt loomulikult on numbrid halvad, senised mängud on kõik etv+ pealt tulnud ju, mis on enamvähem viimane kanal vähemalt telia nimekirjas. Aga nüüd kui playoffid etv2s on, siis ilge thrilleriga lõppenud mängul lisaaja asemel viipekeelsed uudised peale panna on ju ilmselge dick move.

Kommentaar

Süvari eetris. Kõik fännid naiste MM-i vaatama!

Kommentaar

Ossa raisk, kus läks hääl peenikeseks :O

Kommentaar

See on super ,et Aedal külmavärinad peal on ja loodetavasti kukub mängu lõpuks orgasmiga toolilt maha . Tahaks päriselt mängu vaadata,aga väga valus on kuulata .Ja homme lastakse veel Säärits pulti ...

Kommentaar

Fantastiline! Mängu vaatamine tasus juba viie minutiga ära. Sääritsalt ootaks kurikuulsa tennise kommentaari ületamist, et näiteks pärast poolaega on poolfinalist selge vmt.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                      Süvari eetris. Kõik fännid naiste MM-i vaatama!
                      Kusjuures tundub, et Süvari on teinud korraliku eeltöö, kuid kommenteerimise soont tal ikka üldse ei ole ja kahjuks eeltöö seda kompenseerida ei saa. Sama oli 2014. aasta olümpia ajal, kui Mart Sander kommenteeris iluuisutamist. Pakuks isegi, et Süvari jääb ka Sääritsale alla.

Kommentaar

Samas teeb ta umbes kolmandat mängu elus, et yolo.

Kommentaar

Tahtmata mürgiseid stereotüüpe võimendada, siis kile kilkamine ehmatas küll.
                          Samas, mumpsihaige suuruste munadega mehena julgen ma öelda, et tema areng on ikka märgatav(ajal, mil enamik ennast üha lollimaks ja paksemaks joob ja vasakpoolseks süstib). Nii et las aga paneb edasi sellises tempos.
                          sigpic

Kommentaar

Ma arvan ka, et ega vilumus tuleb kogemusega ja more power to her!

Kommentaar

ETV on paraku alles sellel arengutasemel, et naiste mänge peavad igal juhul naised kommenteerima, selle asemel, et kõik kommenteeriksid vaheldumisi kõike.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Säärits igav, tooge Aet!

Kommentaar

Working...
                                X