Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalliajakiri Jalka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Isiklikult lugesin ta eile õhtul läbi. Tõsi, kirjavigu seal omajagu leidub aga jutu sisu sellest eriti ei muutunud. Igatahes väga viis on selline ajakiri!
    See lõputu võrrand..

Kommentaar

sellele on kindlasti väga lihtne seletus aga öelge miks on postritel Cechi,Gattuso särkide sponsorid tagurpidi?!?

Kommentaar

Pildid on peeglis. Kujundus ilmselt jätkuvalt tasemel.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

norm number täiesti, lugemist väärt, ega inglise match parem pole

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar Vaata postitust
            Pohlaku hääletoru nr 3
            Mind hakkas praegu huvitama, et mis need nr 1 ja nr 2 on?

Kommentaar

Jalka nr.1 ja 2
              name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Lõpuks kukkus ka minu postkasti. Midagit seal on, kuid parim see number ei ole. Loodetavasti ajapikku asi paraneb.
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Rasmus9 Vaata postitust
                  sellele on kindlasti väga lihtne seletus aga öelge miks on postritel Cechi,Gattuso särkide sponsorid tagurpidi?!?
                  See oli lausa halenaljakas Kuigi kirjavigu polnud nii rohkelt kui varem, polnud ajakiri, jah, perfektne.

Kommentaar

Minu meelest sisu oli küll senistest parim.

Kommentaar

Täna otsast lõpuni läbi loetud viimane number meeldis väga. Eks ta maitse asi ole aga Poomi mõtisklused olid täitsa minu meele järgi. Mardi sõnum on selge .Oleme oma tegemistes toppama jäänud. Nii autoriteetsele inimesele nagu on Mart pole kellelgi midagi vastu vaielda. Ma loodan ,et kunagi kui Mart oma karjääri lõpetab siis saab just temast meie jalgpallivankri peamine vedaja. Andsin ka oma sõbrale lugeda ,kes pole üldsegi eriline jalkafänn ja temagi leidis ,et ajakiri on huvitavalt kirjutatud.
                      FCF Forever

Kommentaar

Aina paremaks läheb. Viimane väljaanne, mida ma kaanest kaaneni lugesin oli vist kadunud Meie Meel
                        Väga värskendav oli lugeda Kirsi ja Poomi küllaltki kriitilist juttu. Urmase mure järelkasvu pärast läks eriti hinge.
                        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Minge kõik... Kusagil iga kahe nädala tagant soccerneti foorumis olles tuleb mul peale mõte, et kaua on veel uue numbrini jäänud. Ma tõsiselt loodan, et järgmine aasta ikka see asi ilmub ja veel parem oleks, kui ta ilmuks iga kuu.

Kommentaar

Väga normal ajakiri, võiks iga kuu olla küll, aga siis ei pruugi see nii huvitav olla.

Kommentaar

Algselt postitas ian. Vaata postitust
                              Väga normal ajakiri, võiks iga kuu olla küll, aga siis ei pruugi see nii huvitav olla.
                              Sel ajal kui euroopa suuremad liigad mängivad saaks artikleid iga kuu küll.Leidku veel mõni selline kes viitsib kaugetest maadest/liigadest kirjutada ja oleks väga bro
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Väga hea ajakiri aga võiks tõesti tihedamini tulla (iga kuu). Jalgpallis on ju rääkida väga palju. Kui see iga kuu ilmuma hakkaks siis peaks ilmselt mahu täitmiseks ka muude maade jalgpallist rääkima.

Kommentaar

Working...
                                X