Isiklikult lugesin ta eile õhtul läbi. Tõsi, kirjavigu seal omajagu leidub aga jutu sisu sellest eriti ei muutunud. Igatahes väga viis on selline ajakiri!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliajakiri Jalka
Collapse
X
-
Lõpuks kukkus ka minu postkasti. Midagit seal on, kuid parim see number ei ole. Loodetavasti ajapikku asi paraneb.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Täna otsast lõpuni läbi loetud viimane number meeldis väga. Eks ta maitse asi ole aga Poomi mõtisklused olid täitsa minu meele järgi. Mardi sõnum on selge .Oleme oma tegemistes toppama jäänud. Nii autoriteetsele inimesele nagu on Mart pole kellelgi midagi vastu vaielda. Ma loodan ,et kunagi kui Mart oma karjääri lõpetab siis saab just temast meie jalgpallivankri peamine vedaja. Andsin ka oma sõbrale lugeda ,kes pole üldsegi eriline jalkafänn ja temagi leidis ,et ajakiri on huvitavalt kirjutatud.FCF ForeverKommentaar
-
Aina paremaks läheb. Viimane väljaanne, mida ma kaanest kaaneni lugesin oli vist kadunud Meie Meel
Väga värskendav oli lugeda Kirsi ja Poomi küllaltki kriitilist juttu. Urmase mure järelkasvu pärast läks eriti hinge.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?Kommentaar
-
Minge kõik... Kusagil iga kahe nädala tagant soccerneti foorumis olles tuleb mul peale mõte, et kaua on veel uue numbrini jäänud. Ma tõsiselt loodan, et järgmine aasta ikka see asi ilmub ja veel parem oleks, kui ta ilmuks iga kuu.Kommentaar
-
INTER ARMA CARITASKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kuigi kirjavigu polnud nii rohkelt kui varem, polnud ajakiri, jah, perfektne.
Kommentaar