Isiklikult lugesin ta eile õhtul läbi. Tõsi, kirjavigu seal omajagu leidub aga jutu sisu sellest eriti ei muutunud. Igatahes väga viis on selline ajakiri!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliajakiri Jalka
Collapse
X
-
Algselt postitas vaherhar Vaata postitustPohlaku hääletoru nr 3
Kommentaar
-
Algselt postitas Rasmus9 Vaata postitustsellele on kindlasti väga lihtne seletus aga öelge miks on postritel Cechi,Gattuso särkide sponsorid tagurpidi?!?Kuigi kirjavigu polnud nii rohkelt kui varem, polnud ajakiri, jah, perfektne.
Kommentaar
-
Täna otsast lõpuni läbi loetud viimane number meeldis väga. Eks ta maitse asi ole aga Poomi mõtisklused olid täitsa minu meele järgi. Mardi sõnum on selge .Oleme oma tegemistes toppama jäänud. Nii autoriteetsele inimesele nagu on Mart pole kellelgi midagi vastu vaielda. Ma loodan ,et kunagi kui Mart oma karjääri lõpetab siis saab just temast meie jalgpallivankri peamine vedaja. Andsin ka oma sõbrale lugeda ,kes pole üldsegi eriline jalkafänn ja temagi leidis ,et ajakiri on huvitavalt kirjutatud.FCF Forever
Kommentaar
-
Aina paremaks läheb. Viimane väljaanne, mida ma kaanest kaaneni lugesin oli vist kadunud Meie Meel
Väga värskendav oli lugeda Kirsi ja Poomi küllaltki kriitilist juttu. Urmase mure järelkasvu pärast läks eriti hinge.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas ian. Vaata postitustVäga normal ajakiri, võiks iga kuu olla küll, aga siis ei pruugi see nii huvitav olla.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar