Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Fänni päevast ei tulnud midagi välja kuna fänn nimega Rootsi Kunn rassis terve päev staadionil ja kühveldas lund.
Ai raisk nüüd lobisesin välja, niiet Dianat te ei näe ja unetud ööd jäävad ära.
Kolleegiga käib tuline vaidlus. Väidab, et Lilleküla staadionil on mingil ajajärgul seisukohti müüdud. Minu teada on seisukohad Euroopa staadionidel juba pikemat aega keelatud. Kas saaks kinnitada või ümber lükata?
Kolleegiga käib tuline vaidlus. Väidab, et Lilleküla staadionil on mingil ajajärgul seisukohti müüdud. Minu teada on seisukohad Euroopa staadionidel juba pikemat aega keelatud. Kas saaks kinnitada või ümber lükata?
Su küsimus ei lähe küll absoluutselt teemasse, aga tühja kah.
Lillekal saab turvamehe käest sugeda kui kuskil püsti seistes jääd mängu vaatama. Välja arvatud too otsatribüün, seal on nad püstiseismisega harjunud ja leppinud.
Ah-jaa, üleeile lubati seista ka küljetribüünil, sest istuda oli natukene lumine.
Ning kui juba püstiseismise ja istumise teemale läks, siis mu meelest oli absoluutselt hindamatu moment Wembleyl kui Eesti fännid seisid püsti, sest nii on harjutud ning siis tuli eestlaste sektorite ette paar hirmtösise näoga turvameest, töstsid käed üles ja näitasid köigile sönagi lausumata, et nüüd on aeg istuda. Ja mittekeegi ei vaielnud vastu, köik istusid. Vat nii sönakuulelikud on Eesti vutisöbrad.
Mingil hetkel sai Eesti ridamisi nurgalööke, siis eestlased muudkui istusid ja töusid püsti, nigu mingi hommikuvöimlemine. Ja kogu see turvameeste (õigemini olid seal sellised noored neegripoisid) kamp, kes seisis/istus eestlastest vasakut kätt pidi koos eestlastega püsti tõusma ja istuma. Nad ei olnud selle vöimlemise üle üldse önnelikud. Pigem vastupidi.
Su küsimus ei lähe küll absoluutselt teemasse, aga tühja kah.
Panen samas suunas veelgi kaugemale ajama.
Küsimus on suuresti turvamehe professionaalsuses ja käitumises. Selle parim näide toimus vist minu ees. Üks eestlannaga olnud inglane võttis kampsuni seljast ja alt tuli välja Inglismaa särk. Tavaline kollase vesti mees ei teinud selle peale midagi, kuid särki märkas all patrulliv turvaülem, kes kollase mehe enda juurde kutsus. Natuke räägiti, siis tuli kollane inglase juurde ja küsis piletit. Kontrollis ja läks tagasi alla turvaülema juurde, kellega taas räägiti, mispeale palus kollase vesti vend inglase endaga kaasa esimese rea juurde.
Seal nad siis neljakesi (naine silkas ka kaasa) vestlesid. Täiesti rahulikult. Lõpplahendus - mehel paluti kampsuni tagasi selga panna, mida ta ka tegi.
Täpselt samamoodi jälgiti seda tätoveeringutega tüüpi, kellega mitu eestlast koos pilti tegi. Tundus, et toda palus turvaülem kollase vestiga tüüpidel eriti jälgida, mida siis rahulikult kaugemalt tehtigi.
Et pikk jutt kokku võtta: kui sinuga käitutakse viisakalt ja nagu inimesega, siis ei teki üldjuhul ka probleeme. Eestis on aga pea iga turvamees nagu pisike ässjuht, kelle käsk on seadus. Ehk kollase vesti mehed Inglismaal polnud ehk võimlemise üle õnnelikud, kuid nad võtsid seda asja suht rahulikult, vähemalt minu sektori oma võttis. Käis ja palus naeratades muudkui taas ja taas inimesi istuma ja laiutas sümpaatselt käsi. Reeglid sihukesed tobedad. Noh, miks siis mitte istuda.
Väike nördimuspisik ka: kui Eesti sektorites passivad mingi vale sümboolikaga isikut, siis need tuleks sealt kas eemaldada või katku end kinni.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Et pikk jutt kokku võtta: kui sinuga käitutakse viisakalt ja nagu inimesega, siis ei teki üldjuhul ka probleeme. Eestis on aga pea iga turvamees nagu pisike ässjuht, kelle käsk on seadus.
Samas käituvad eestlased siin kodus turvadega aegajalt mötlematult ülbelt. Pole vaja hakata vastu räuskama turvale, kes teeb oma tööd. Ega tema neid reegleid välja ei mötle, temalt nõutakse vaid nende täitmist. Aga kui eestlasest vutifänn on pisut tripsutanud ning muutub sellest öigemaks meheks kui ta tavaliselt on, siis ollakse jube mihkel näitama turvale, et mina olen see öige piletiga mees, sina oled lihtsalt muidumees. Olen ka ise teinud paaril korral piletikontrolli tööd - ausöna möni mees arvab, et kui tema on juba suure raha eest pileti ostnud siis vöib ta köike teha. Ega ikka ei vöi küll - eeskiri on eeskiri!
See ei ole reegel, aga vöiks aru saada ka turvameeste tööst. Kuigi olen martiniga nõus - Inglsimaa turvamehed olid paganama viisakad, ilmselt ei tulnud kellelgi möttessegi neile midagi vastu öelda. Vöi noh möttesse tuli, aga hirm, et visatakse staadionilt välja oli suurem kui vastuhakkamise soov. Eestis vist nii kergelt staadionilt välja ei kupatata?
Ja tösi - meil on siin möni turvamees selle viisaka käitumise kooli läbimata jätnud.
Mismõttes, noh? Laupäeval kell 14-16 on vutihuvilised statal ju (Kalju ja Vapruse omad teevad küll alles sooja vist)!!!!
Kellele te teete seda saadet arumaeimõista...
jagan sinu muret. ega meilegi see aeg väga ei meeldi. see otsus tehti kahjuks meie eest kuskil kõrgemal meie huvisid mitte arvestades. ilmselt rohkem programmi huvisid. Loodetavasti tulevikus selliseid "tööõnnetusi" ei juhtu aga jagan muret. vähemalt saad K või N telest näha ja kui siis ka nägemata jääb saad näha internetist
meesmuiste,
kindlasti tuli järgnev mõte "Puurilukkude penaltiturniir näitab, kas väravavahid oskavad paremini lüüa või tõrjuda " just nimelt soccerneti foorumist, sest sellel teemal sai kõvasti räägitud?
Väga tore et võtate meid kuulda.
Saade ise oli jah täitsa normaalne, aga seda penaltiturniiri peaks kuidagi teisiti korraldama. Rohkem keskenduma sellele. Praegu näitas kaamera mingi suvalise nurga alt, kuidas keegi lõi. Aga eks see alguse asi ole. Olge muhedad!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kes ma olen ainus, keda häirib Aet-i lasteaia kasvataja hääl. Tihti kedagi küsitledes räägib ta küsitatavaga nagu väikese lapsega. Seevastu Liina on väga muhe ja vabalt käituv.
Läinud saade oli aga vägagi hea ja pairm senistest.
Kommentaar