Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nõrk saade.
    Kui materiali pole, ega siis head saadet nõuda ka ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
      Nõrk saade.
      Kui materiali pole, ega siis head saadet nõuda ka ei saa.
      ..aga sa hakka siis paremat saadet tegema!
      RummaBastards!

Kommentaar

Täitsa normaalne saade oli minu arust.
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

ma ei hakka siin oma arvamust avaldama, et kas oli nõrk saade või oli tugev ja hea saade, kuna ma pole erapoolik.

aga aanvaller, ole hea ja ära lahmi. kui sulle saade ei meeldinud, siis ütle seda, aga ole hea ja proovi ka põhjendada miks. muidu raske järgmine kord paremat teha

muidugi võid pakkuda ka end ETV sporditoimetusse kui saate uut tegijat või teha saadet mõnes konkureerivas kanalis igatahes mulle konkurents täitsa meeldiks

Kommentaar

Saade oli vist päris hea, kuigi ma ei saanud seda päris detailselt jälgida, sest pidin samal ajal madalamate liigade tulemusi jahtima. Aga algusajaga on küll totaalselt puusse pandud, lähtudes sellest, et samal ajal seekord 550 inimest oli staadionil MLi vaatamas, pluss veel hulgaliselt kõikide liigade mängumehed ja kohtunikud, kes kõik vaadata ei saanud.

Olgu kordustega, kuidas on, aga see aeg ei ole esietenduseks kuidagi normaalne. On see telekava kui tahes paika pandud, aga mingi muu variant võiks ikka küll leitav olla?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Olgu kordustega, kuidas on, aga see aeg ei ole esietenduseks kuidagi normaalne. On see telekava kui tahes paika pandud, aga mingi muu variant võiks ikka küll leitav olla?
              Eelmine aasta oli reedeti kell 18:15. Kas see oli siis sinu meelest parem aeg? Saate vaadatavus on siiamaani üpris sama... Numbrid sõltuvad üpriski palju ka praegu näiteks väljas olevast ilmast. Nukra ilma korral on näiteks laupäevane aeg ehk isegi parem.

Kommentaar

Kui vaadatavus on hea, siis on hea.

Kommentaar

vaatasin saadet. Aet ja Liina propageerivad naistejalkat ka. Tänases epl kus Aet ka töötab pikk lugu Levadia naistest. Noori võiks rohkem näidata. Ja treenereid ka võiks intervjueerida. Pasi ropendamisele oli peale monteeritud piip.
                  Mitä v...u. vist oli. Ropendamisega treener siis kaarti ei saa.
                  name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

saade ka etvspordi saidil üleval

Kommentaar

Steiv, kas Aetil on õlgadega mingi probleem? Olen näinud teda Coral Clubi jõusaalis. Teeb seal imelikke asju.
                      slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                        ma ei hakka siin oma arvamust avaldama, et kas oli nõrk saade või oli tugev ja hea saade, kuna ma pole erapoolik.

aga aanvaller, ole hea ja ära lahmi. kui sulle saade ei meeldinud, siis ütle seda, aga ole hea ja proovi ka põhjendada miks. muidu raske järgmine kord paremat teha

muidugi võid pakkuda ka end ETV sporditoimetusse kui saate uut tegijat või teha saadet mõnes konkureerivas kanalis igatahes mulle konkurents täitsa meeldiks
                        Meesmuiste, ma olen kindlasti üks suurimaid austajaid seoses Teie saatega! Täiesti kindel olen selles! Ära mind maha kanna!
                        Mõtlesin "nõrga" saate all seda, et nüüd lähiajal pole meil siin Eestimaal midagi põnevat seoses vutiga olnud, peale ML'a. Ning siis on ka loomulikult raske midagi kokku sebida. Aga saite ju väga hästi hakkama. Särtsu võttis ehk see maha, et seekord puudus "penaltitrio" vms. Tean ka seda et mida lähemale me suvele jõuame, seda põnevamaks ja paremaks saade läheb!
                        Peace

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                          Steiv, kas Aetil on õlgadega mingi probleem? Olen näinud teda Coral Clubi jõusaalis. Teeb seal imelikke asju.
                          Minu teada pole tal küll õlgadega mingeid probleeme. Ju lihtsalt käib siis seal trennis

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                          Mõtlesin "nõrga" saate all seda, et nüüd lähiajal pole meil siin Eestimaal midagi põnevat seoses vutiga olnud, peale ML'a. Ning siis on ka loomulikult raske midagi kokku sebida. Aga saite ju väga hästi hakkama. Särtsu võttis ehk see maha, et seekord puudus "penaltitrio" vms. Tean ka seda et mida lähemale me suvele jõuame, seda põnevamaks ja paremaks saade läheb!
                          Peace
                          Ma olengi rahulik. Tänud siis komplimentide eest Ja tänud põhjenduse eest. Tihti tehakse kriitikat ilma oma seisukohti põhjendamata. Selline kriitika on mõtetu, kuna ei anna reaalselt mingit tagasisidet. Sul aga ju nagu väga siiski raskusi ei tekkinud

Ja tegelikult tahaks hirmsasti ka mõnd konkureerivat saadet, kasvõi Kalev Sporti, et kellega oma lugusid ja oskusi võrrelda ja keda siis üle trumbata. See oli mu postituse viimane mõte

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                            Ja tegelikult tahaks hirmsasti ka mõnd konkureerivat saadet, kasvõi Kalev Sporti, et kellega oma lugusid ja oskusi võrrelda ja keda siis üle trumbata.
                            no kuule! ära nüüd latti nii madalale kah ikka pane steiv

Kommentaar

Algselt postitas jorss Vaata postitust
                              no kuule! ära nüüd latti nii madalale kah ikka pane steiv

no vaevalt, et Kanal 2-te või TV3-e niipea lihtsalt saadet jalgpallist tuleb Mul oleks muidugi hea meel kui tuleks!

Kommentaar

Tänane saade ka juba netis üleval

Kommentaar

Working...
                                X