Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TV3-e konnantaatorid\'

jeee...osila kommenteerib!!! osila jalka kommenteerimine võrdub unejutuga . äkki suudavad mõttuse kommentaarid mind siiski üleval hoida...

Kommentaar

Originally posted by efafan

Mõned huvitavad ütlused jäid ka kõrva - näiteks, kui Lehiste mainis, et Nuno Comesi 20 väravat 40 mängus on hea tulemus, seda ründaja kohta... Sarnaseid pirne oli rohkemgi, kuid ei mäleta ja ei viitsi siin neid meenutama hakata.
      Mulle jäi ka paar kõnedefekti kõrvataha. Üks selline, et keegi portugaalastest lõi napilt üle lati, siis Mr. Lehiste lajatas kohe, et lõi üle Läti müstika

Kommentaar

Originally posted by sarvik

Originally posted by efafan

Mõned huvitavad ütlused jäid ka kõrva - näiteks, kui Lehiste mainis, et Nuno Comesi 20 väravat 40 mängus on hea tulemus, seda ründaja kohta... Sarnaseid pirne oli rohkemgi, kuid ei mäleta ja ei viitsi siin neid meenutama hakata.
        Mulle jäi ka paar kõnedefekti kõrvataha. Üks selline, et keegi portugaalastest lõi napilt üle lati, siis Mr. Lehiste lajatas kohe, et lõi üle Läti müstika
        Jah, ka ise märkasin seda.
        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by 17

Mulle ei meeldi see, et mängu kella eriti ei näe Kuidagi sinna telekaääre taha ära peidetud...
          krdi idu.. äkki aitaks kui telekat natuke konfigureeriks

Kommentaar

Originally posted by eston#21

Originally posted by 17

Mulle ei meeldi see, et mängu kella eriti ei näe Kuidagi sinna telekaääre taha ära peidetud...
            Sitt lugu, ma ka idu siis. Sest kella ei näe ja telekasti ei anna se\'s osas ühestki otsast konfigureerida (kui te vaid mu telekat näeks...).

Kommentaar

Vastus teemale \'TV3-e konnantaatorid\'

Algselt postitas eston#21

Originally posted by 17

aitaks ka kui teleka äär küljest ära kangutada... siis paistaks kell ilusti välja... ja kes teab äkki midagi muudki põnevat ilmuks nähtavale...

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas eston#21

Originally posted by 17

aitaks ka kui teleka äär küljest ära kangutada... siis paistaks kell ilusti välja... ja kes teab äkki midagi muudki põnevat ilmuks nähtavale...
                oleksid võinud veel mõne kuu oodata
                ½121½

Kommentaar

hughes, miks sul iga päev uus avatar on?
                  “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Ohoovard, või Hõuvard, või hoopis Houvard, keeltekooli oleks neile poistele vaja.

Kommentaar

Algselt postitas kaala

hughes, miks sul iga päev uus avatar on?
                      pop ja noortepärane
                      ½121½

Kommentaar

Kalev Kruus:
                        + Emotsionaalsus
                        + Sorav jutt
                        + Head ja kohati ka täitsa vaimukad väljendid. AHOI!!! KÜMPI!!!
                        + Kuulama panev hääl

- Ei oska olukordi piisavalt hästi lahti mõtestada
                        - Kommentaarides puudub sügavus, igaühele arusaadavaid asju kipub kommenteerima
                        - Pilk ei haara situatsioone nii laialt kui Kanniku silm seda tegi (raske seletada)
                        - Ei suuda säilitada objektiivsust (ja see on mingi kuradi needus, et kõik TV3\'e kommentaatorid just inglise tiime eelistavad)
                        - Hääldusvead (minu poolest küll suht ükskõik, aga siiski)

Tarmo Lehiste:
                        + Kruusi energilisus oli ka teda mingil määral sütitanud
                        + Kõigi Kruusi miinuste kohta võib öelda, et Lehiste oli neis asjus parem

- Siiski veidike kuiv jutt, kuigi tema kunagiste kommentaaridega võrreldes on toimunud suur areng
                        - Hääl

Näis kas kommentaatoripaar ka selliseks jääb, kuid vähemalt praegusel kujul on neil veel palju arenguruumi. Üldsuund on vähemalt selles suhtes hea, et nad täiendavad teineteist. Tänane kommentaar tundus kuidagi lahmiv, kord nii kord naa, aga küll neil aja jooksul ka kindlam vaatenurk välja kujuneb. Kuigi minu arvates jäävad nad hetkel Kannik-Mardisalu tandemile veel alla, siis päris nii hull see nüüd ka ei olnud, et teleka eest ära peletanuks ning areneda on ju siiski vaid paremuse poole.

Kommentaar

halval moel üllatas ka eilne Euroopa Jalgpalli Meistrite Liiga tipphetkede nimeline saade, kus näidati pooles osas Heinekeni reklaami ja siis kahe mängu tipphetki, milledest üks oli Lyon-Man Utd. Ma ei saa nagu sellest aru, et mis mõte on näidaa mängu väravaid ja tipphetki, mis on lõppenud just pool tundi tagasi ja veel sellisel kellaajal, kus pole eriti usutav, et saate vaatajata hulgas on inimesi, kes mängu ei saanud vaadata. Seal hiilgas Kruus sellega, et Inter-Bremeni mängus kohtus tema väitel Romas kohalik AS Roma Bremeniga , aga noh, saade oli hiline ja eks ta pidi seda peale lugema ka kella 1-2 ajal pärast emotsionaalset ja väsitavat ManU mängu kommenteerimist. Eks siis järgmine voor ole oodata Chelsea mängu kommenteerimist, sest inglise jalgpall on ikka ülekõige või nii:P

Kommentaar

duo Kruus-Lehiste on nagu MAie ja Valdur, st kelledest mina isiklikult suurt ei pea. See lühikesete lausetega paugutamine, mida Kruus mängu kommenteerides demonstreeris sobiks pigem mõne äkilisema spordiala juurde. Ja Lehiste sobiks minu vaimusilmas veel stuudios analüüsima, tema tämber kriibib kõrva ja tegelt TV3 on üldse oma korraldustööga, kus mängu näitab videomakk, pannud paraja ämbri maha, sest peale väsitavat tööpäeva ei ole just väga tõenäoline, et ma juba lõpptulemusest teadlik olles, viitsin veel väga kaua öösel mingit vutti vahtida:P

Kommentaar

Tra, eestlane oskab ainult teise vigu leida. Olgem ausad, kommentaatorite paar Kruus/Lehiste on kõige parem, kes üldse jalgpalli kommenteerinud on (Eestis ma mõtlen). Mõlemad täiendavad üksteist ja on väga hea suhtlemisega. Eelmine aasta jäi paljudele ette Kanniku/Mardisalu jutt, see aasta jääb kindlasti paljudele ette Kruus/Lehiste duo. Aga nemad on tõesti head kommentaatorid. Ning ma tahaks näha kas keegi teist kommenteeriks paremini.

Kui on mingi mäng ETV pealt, siis üks osapool on kindlasti
                              Säärist/Kaljuveer/Osila/Jurtshenko. Ning juba nende tõttu on mängu vaatamine häiritud, olgu nende kõrval kes tahes.

OK, ma usun, et väike kriitika on teretulnud, aga, et see kriitika on kogu aeg...
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Hatem Ben Arfa on ju prantslane, mitte brass, nagu nemad väitsid

Kommentaar

Working...
                                X