2) jalaluu oli vist katki 3) Muamba
1) ei oska pakkudagi
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Kas Bayern hakkas õllega tähistama?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltOn, aga ma võtaks pigem Ferrari 208. Hädapärast kasvõi Fiat 208. Loogikat oli vaja selleks, et ainult paarisarvu kuup saab olla paarisarv ja ainult 8 kuup lõpeb 2-ga, seejuures ma peast ei teagi, palju 8 kuup on. Maailmas on mingisugune segane arv riike ja koondiseid, kindlasti vähem kui 300, nii et tuleks valida 100 ja 200 kuubi vahel. Mina vaatasin sellele 8,998,912 otsa ja ütlesin: 2x8. Edasi aitasid autod.
5. Möödunud hooajal, 5. mail toimunud Köln-Bayern otseylekande ajal Iraanis katkestasid kohalikud produtsendid mängu näitamise mitmel juhul mõneks sekundiks. Miks? Muuseas, Köln kaotas 1-3.Leave a comment:
-
Andres Palop, Hispaania 2008Algselt postitanud kasutaja Stok poolt3. Üks jalgpallur on tulnud koondisega Euroopa meistriks ilma et oleks iialgi koondises mänginud, isegi mitte noortekoondistes. Oma klubide eest pääses ta murule kokku 453-s mängus, auhinnakapis on tal lisaks Euroopa meistritiitlile veel koduliiga tiitel, kaks karikat ja kolm UEFA Cupi. Kuna ta sündis juba nii ammu kui 1973, siis nüüdseks on muidugi karjääri lõpetanud, korra proovis madalamas liigas ka treeneriametit, aga sinnapaika see jäigi. Kes on see imemees, kes käis koondisega lihtsalt kaasas?Leave a comment:
-
-
1. Cuper
2. Petkovic
3. Horvaatia treener? Nimi kuidagi ei tule meelde.
E: guugeldasin. Ei ole see Zlatko Dalic.Leave a comment:
-
-
Rubin on õige vastus. Kolmel korral ei suutnud Iniesta neid võita.Leave a comment:
-
Ilmselt on see mingi suhteliselt teisejärguline CLi klubi. Rubini vastu mängis Barca vist päris mitu korda. FC Basel äkki? Nendega vist mängis Barca kunagi viiki, minu arust vaid ühe korra CLis kokku saanud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: