Kui draft lõpupoole, siis mul on üldse plaanis teha suurem arutelu reeglite teemal. Kuidas edasi!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper NBA 2012/13
Collapse
X
-
räägib mees, kes tahab fantasy NBA-d pikalt saata. väga hea, tough love. see on nagu naistega - koos nendega elada ei saa ja ilma ka ei saaAlgselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustPikem hooaeg, rohkem mängurõõmu
ei noh mis mängurõõm. finaalijõudnutele ainult üks peavalu see nädal. kas teistel on siis kõrvalt jälgida see rõõm või...? üheks eesmärgiks võiks ju jääda siiski ka konkreetse hooaja parima välja selgitamine, mitte parima lotoõnnega õnnistatu tuvastamine.
Kommentaar
-
Eks ma keeperis haldan vaikselt edasi, aga võtan asja väga rahulikult. Loobuma ei hakka, mehi pingile ei jäta!
Kas see, et me teeme nädala võrra lühema hooaja annab neile, kes finaalis ei ole rohkem tegevust?
Fantasys ongi ju suur osakaal õnnel. Lotonädal on ju lotonädal kõigile. Kõigil ju võrdselt risk, või kuidas?
Kommentaar
-
Kui rääkida just keeperist, siis ega ei saa öelda, et seal hull manageerimine käiks viimasel nädalal. Põhialused edasiseks eduks jne pannakse paika just draftis ja hooajavälisel ajal tglt. Seetõttu on suht teoretiseerimine selle üle, et viimase nädala puudumine kellegi mängunälga jätaks. Seda enam tundub natuke irooniline hetkel keeperis see tegevuse rohkuse vajadus, kui vaadata kasvõi viimase aja tradede arvu, meeste droppimisi/addimisi ja actioni vähesust hooajavälisel ajal jne. Ja finaalijõudnute all ma pidasin tglt silma üldisemalt PO-sse jõudnuid, teistel on PO ajaks nagunii juba hooaeg läbi ja tiimid "lukus"! Ja ma leian endiselt, et kuigi üheks eesmärgiks võib hooajaks seada, et kõigil 20-l manageril oleks lõbus hooaeg, siis sedavõrd tähtis on minu arvates ka see, et võidaks antud hooaja parim. Toon ühe näite: oletame, et keegi on hea tööga aastate jooksul omale kokku ajanud just selleks hooajaks tõsiselt hea töötava löögirusika ja ta võidab põhihooaja 2. koha ees ntx 30-se eduga. Omavahelistel nädalatel võidab kõiki vähemalt 7-4. Ja siis kaotab viimase nädala tänu sellele, et mehed ei mängi. Ma ei ole kindel, et ma vastasena ise selliselt saadud tiitlivõidust täit rahulolu tunneks. Ma ei leia, et võiduplaaniga tiimi peaks koostama selle eesmärgiga, et finaalinädalal lotofaktorit minimaalseks viia. Infoks veel, et niipalju kui mina olen "fantasykirjandust" lugenud, siis viimasest nädalast on juba ammu loobutud nn tugevates rahaliigades ja nn selle maailma tegijate omavahelistes duellides. Mitte et peaks tingimata nii tegema nagu teised aga mina isiklikult ei näe absoluutselt sellel nädalal mingit pointi. Tegelikult ma lausa vihkan seda. OK, point on ilmselgelt autsaiderina tiitlivõitlusse sekkujal, sest see annab talle lisavõimaluse. Lisana tuli meelde veel see, et kui hooaeg on nädal lühem, siis on ebavõrdseid matchupe hooajal vähem, kuna paratamatult saavad mõned tiimid kohtuda hooaja jooksul nõrgematega 2x, kui mõni teine peab tiitlipretendentidega 2x kohtuma.Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustKas see, et me teeme nädala võrra lühema hooaja annab neile, kes finaalis ei ole rohkem tegevust?
Fantasys ongi ju suur osakaal õnnel. Lotonädal on ju lotonädal kõigile. Kõigil ju võrdselt risk, või kuidas?
Ja kokkuvõtteks, ega muud ei ootagi kui lihtsalt hääletust antud teemal.
Kommentaar
-
Mäletame, mäletame...Algselt postitas SDK Vaata postitustToon ühe näite: oletame, et keegi on hea tööga aastate jooksul omale kokku ajanud just selleks hooajaks tõsiselt hea töötava löögirusika ja ta võidab põhihooaja 2. koha ees ntx 30-se eduga. Omavahelistel nädalatel võidab kõiki vähemalt 7-4. Ja siis kaotab viimase nädala tänu sellele, et mehed ei mängi. Ma ei ole kindel, et ma vastasena ise selliselt saadud tiitlivõidust täit rahulolu tunneks.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Minu nägemuses annab lotonädala ärajätmine mingilmääral lisagarantii neile manageridele kes on oma võistkonna täkkudest kokku klopsinud. See, et ässasid võidakse hooaja lõpus puhata lasta peaks olema manageril teada risk. Samamoodi ei mõistnud ma miks varem põhihooaja 1-2 pidid saama PO esimeses ringist otse läbi.
Kommentaar
-
Kas ma saan õigesti aru, et heade fantasymängijate omamine fantasymängus võiks ja peakski olema "karistatav"? Ma saan aru, et manager peab igal algaval hooajal arvestama tiimide mängugraafikuga ja vajadusel ning tahtmise korral tegema vastavaid muudatusi aga...Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustMinu nägemuses annab lotonädala ärajätmine mingilmääral lisagarantii neile manageridele kes on oma võistkonna täkkudest kokku klopsinud. See, et ässasid võidakse hooaja lõpus puhata lasta peaks olema manageril teada risk. Samamoodi ei mõistnud ma miks varem põhihooaja 1-2 pidid saama PO esimeses ringist otse läbi.
Seda mängu annab mängida kahte moodi: mina näen lotonädala poolthääletajaid kui managere, kelle tiim ei ole tegelikult veel tiitli eest heitlemiseks "valmis" ja nad loodavad saada lisaboosti lototroni näol.
Ja 1-2 otse poolfinaali saamise süsteem oli samuti minu arust bueno. Järelikult need kaks tiimi olid pika hooaja jooksul teistest paremad ja see ongi neile nn vaheaeuhind pingutuse ja hea drafti eest. Ja tiitlivõitu neile samas ka kätte ei ulatata, sest kaks rasket matši on PO-s veel alles ees. Samas meeldib mulle 8 tiimi PO-sse saamise süsteem rohkem kui 6 tiimi, kahjuks ei võimalda 8-ne variant seda 1-2 poolikusse saamist üldse arutadagi
Kui nüüd rääkida konkreetselt antud hooaja tegeliku parima välja väljaselgitamisest, siis peitub tõeline tõde vist roto liigas või üldse ilma PO-ta hooajas. Aga see oleks vist meie vanadele südametele liiga suur pauk.
Kommentaar
-
krt hakka nüüd keset päeva uurima, et kas sul oli mõni mees vigane või treener ei mängitanud täkke.Algselt postitas silverman Vaata postitustMäletame, mäletame...
Kommentaar
-
Alates ajast,kui ma veel noor ja pikka kasvu olin,olen rääkinud,et PO on saatanast.Algselt postitas SDK Vaata postitustKui nüüd rääkida konkreetselt antud hooaja tegeliku parima välja väljaselgitamisest, siis peitub tõeline tõde vist roto liigas või üldse ilma PO-ta hooajas. Aga see oleks vist meie vanadele südametele liiga suur pauk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar