Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper NBA 2012/13

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
    Ma vaatan, et Pärnu omad soovivad hakata ökonoomitama... Minule sobib Pärnu ka, aga küsiks siis vastaust lihtsale küsimusele, miks arvestatav osa rahavast ei tuleks kokkutulekule Tallinnasse. Kõlab nagu nonsens.
    Ma saan aru mis sa nonsenssi all silmas pead. Samas mina hetkel korraldajana uurin, et kuhu rahvast kõige rohkem kohale tuleks ja kus kõige mõtekam seda värki teha oleks. Kui mulle täna ütlevad 5 pärnakat ja paar tartlast selle väikse pundi peale mis meil on, et nad Tlnasse ei tule, siis ma paratamatult pean hakkama uurima. Ökonoomitamise kohta pole keegi mulle midagi maininud, ma ei usu, et asi selles on nii väga. Samas on osad Tlna omad juba öelnud, et nad Pärnusse ei tule ja osad Tlna omad on öelnud, et nad tulevad hea meelega Pärnusse. Midagi kindlat ma veel ei ütle täna, uuringi maad hetkel.

PS - kas Jõulumäe frisbee rajad on juba boooooring vä?

Kommentaar

Mina kirjutasin, et mina võin tulla sinna ja tänna. Tartu meeldib mulle ka - Otepää rada rokib ka täiega.

Kommentaar

Pärnu peaks isegi paremini sobima. Tõenäoliselt liigun laup hommikupoole autoga Tallinnast.

Kommentaar

Ma vaatan, et Pärnu omad soovivad hakata ökonoomitama...
          alati on võimalus nende öko meeste öömajad täis lagastada või vajadusel midagi tuuri panna

Kommentaar

Tuuri panemisest ma saan veel aru.. nö kompensatsiooniks, aga mis selle lagastamise mõte see on.

Kommentaar

Kuna keegi lisatunnil ei valinud, siis on draft selleks aastaks lukus.

Kommentaar

Hõikame siis nüüd lõplikult välja, et kokkutulek toimub 27.okt Pärnus. Kossumäng tavapäraselt Kaluri hallis, algusega 17.00. Saaliaega on meil 2h + saun. Edasi liigume ma arvan Sassi pubisse ja järgmine peatus oleks Vee tn 10. Kel öömajaga probleeme ja Pärnus pidamist pole andke märku, äkki saame midagi välja mõelda, et sellepärast tulemata ei peaks jääma. Kes veel pole teada andnud oma tulekust, visake siia nimi üles, et teaks arvestada.

Kommentaar

Nii kuna keegi valida ei soovinud ning osa meeskondi ka koosseise ei teatanud, siis panin mehed võistkondadesse ning lukustasin add/drop funktsiooni hooaja alguseni. Kui aega saan, siis lisan siia mehed keda kasutada pole võimalik neid on 10.
                  Tuletan meelde, et endiselt ootan reeglite vastuseid

Kommentaar

waiveri järjestus on vist tiba nihu hetkel?

Üldse võiks selle hooaja alguse waiveri reegli selgemini sõnastada. "Uue hooaja algne waiver priority lähtub eelmise hooaja lõppseisust" võiks asendada "Uue hooaja algne waiver priority on vastupidine eelmise hooaja lõppseisuga" vms. Kui aga tahta seda reeglit ntx muuta, siis teine variant on ju ka tglt see, et eelmiste hooaegade priorityd kanduvad uude hooaega edasi... Samas vana reegel annab tibatillukese eelise nõrgematele mis on vast ikkagi õige lahendus.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                      waiveri järjestus on vist tiba nihu hetkel?
                      .
                      Pole jõudnud sellega veel tegeleda. Ma pole täpselt aru saanudki kas mõeldakse eelmise hooaja lõppjärjestust tabelis või eelmise hooaja lõppedes olnud waiver positsiooni? Seda viimast ei õnnestunud küll kusagilt leida.
                      Aga tundub loogiline, et eelmise hooaja 20 on waiveris 1 ja nii edasi.

Kommentaar

Muideks reeglitest paari sõnaga. Kõige rohkem elevust on tekitanud muutus1. Arusaadavalt nii arvasingi. Miks ma selle pakkusin oli veidi elavdada mandumist. Praegu on enamik soovitusi (kes ei poolda muutmist), et passiivsust tuleks karistada. Aga see on jälle üks krdi ümmargune jutt. Kas see on passiivsus, kui mul endiselt 8 vastust puudu, et draftivalikuid tehti ülejala, et lisatunnilgi ei valitud meeskonda täis, et oma vähendatud koosseise ei teatanud 2 manageri j.n.e.?
                        See passiivsus on krdi ümmargune asi ning alati saab vastata - see on minu taktika. Just sellepärast soovin muutusi mis oleksid sisulisemad kui "jätame ära viimase nädala".
                        Ja nagu isegi tähele panete, siis vastab siia SDK ning veel mõni.

Kommentaar

See postitus sai pandud ka liiga lehele:

Siin siis mehed, keda lisasin meeskondadesse ja keda mängitada ei tohi.

1.Tadija Dragicevic (Dal) - Pärnu Põlvpüksid (Farmar`i asendus)
                          2.Justin Holiday (Cle) - BC Pärnu Tellis (Barbosa asendus)
                          3.Furkan Aldemir (Uta) - Lihula RööbasPuudlid
                          4.Diamon Simpson (Hou) - Spordi Magic
                          5.Damon Jones (Atl) - Laagri MDE
                          6.Kostas Papanikolaou (Por) - Rashaun (B.Davis asendus)
                          7.Kevin Anderson (Cle) - Rashaun (S.Williams asendus)
                          8.Vance Cooksey (Chi) - Viljandi Paadipoisid
                          9.Tu Holloway (Dal) - Fastbreak
                          10. Jarrid Famous (Mem) - Fastbreak

Kui asendusi soovitakse alles jätta, siis käitume vastavalt IL reeglitele.

Kommentaar

Kuna email tuli mulle palvega, hooajaeelsete reeglimuudatustele vastata, siis äkki mainiks, et ma olen juba vastanud ja ehk pole see kohale jõudnud.

Kommentaar

Kuna email tuli mulle palvega, hooajaeelsete reeglimuudatustele vastata, siis äkki mainiks, et ma olen juba vastanud ja ehk pole see kohale jõudnud.
                              Puudu veel:Rashaun, Viljandi, Lihula, Laagri ja Nibud.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                                Muideks reeglitest paari sõnaga. Kõige rohkem elevust on tekitanud muutus1. Arusaadavalt nii arvasingi. Miks ma selle pakkusin oli veidi elavdada mandumist. Praegu on enamik soovitusi (kes ei poolda muutmist), et passiivsust tuleks karistada. Aga see on jälle üks krdi ümmargune jutt. Kas see on passiivsus, kui mul endiselt 8 vastust puudu, et draftivalikuid tehti ülejala, et lisatunnilgi ei valitud meeskonda täis, et oma vähendatud koosseise ei teatanud 2 manageri j.n.e.?
                                See passiivsus on krdi ümmargune asi ning alati saab vastata - see on minu taktika. Just sellepärast soovin muutusi mis oleksid sisulisemad kui "jätame ära viimase nädala".
                                Ja nagu isegi tähele panete, siis vastab siia SDK ning veel mõni.

Selge see, et punkt nr1 tekitab kõige rohkem vastukaja. Minu arvamus on, et 9-20 meeskonnad võrdselt loteriisse paisata ei muuda passiivsuse osas midagi. Sest olgem ausad, siin liigas on manageridel suhtkoht kaks eesmärki: kas võit või siis tiimi rebuildimine. Võtta nõrgematelt ära need lisa loosipallid ja eeldada, et kõik hakkavad hullult rabelema, et 9. kohta saada... soovunelm pakun. Pigem võib nõrgematel tekkida käegalöömise tunne, kui aastaid jutti tabeli lõpus ja ka loteriiga ei vea.

Kui tahta passiivsust kaotada, siis peaks millegi sisulisemaga välja tulema kui "lükkame kõik POst väljajäänud võrdselt loteriisse".

Kommentaar

Working...
                                X