Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Kas need Reimi statsid on Eesti liiga kohta head? Huvitav, miks duublis on ja mis küige naljakam penalty taking ainult 2... Vähemalt 10 peaks olema mu meelest.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Nik Besagno ( 18 mängu / 0 väravat) – 17 aastane mängija kelle soetasin endale USA-st Salt Lake klubist. Andis puhkust põhimeestele.
      Kuidas sa Besagno oma meeskonda said? Kui mina Briti saartel mängin, ei saa tüüp mitte kunagi tööluba, isegi kui ma mõni suurklubi olen

Kommentaar

Algselt postitas 17

ma ükskord mängisin JK Võru vastu ja võitsin 20000000:0 Martti lõi 20000000 väravat ja realiseeris 10000 pennut.

Reim

Kas pidid nüüd kuidagi mulle tagasi tegema v? Ega ma sinu frustreemiseks kirjutanud et ma Kuret 25:0 võitsin. Lihtsalt on nii. Sinu rahustuseks võin öelda et mängisin kunagi Newcastlega ka minu lemmiku Flora vastu ja võitsin 18:1. Nii, et ära ärritu kohe.......

Kommentaar

Algselt postitas mart44

Algselt postitas 17

ma ükskord mängisin JK Võru vastu ja võitsin 20000000:0 Martti lõi 20000000 väravat ja realiseeris 10000 pennut.

Reim

Kas pidid nüüd kuidagi mulle tagasi tegema v? Ega ma sinu frustreemiseks kirjutanud et ma Kuret 25:0 võitsin. Lihtsalt on nii. Sinu rahustuseks võin öelda et mängisin kunagi Newcastlega ka minu lemmiku Flora vastu ja võitsin 18:1. Nii, et ära ärritu kohe.......
          Vaata parem screenshote

Kommentaar

jajah............aitäh nende eest..

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Algselt postitas eestimees

Nik Besagno ( 18 mängu / 0 väravat) – 17 aastane mängija kelle soetasin endale USA-st Salt Lake klubist. Andis puhkust põhimeestele.
              Kuidas sa Besagno oma meeskonda said? Kui mina Briti saartel mängin, ei saa tüüp mitte kunagi tööluba, isegi kui ma mõni suurklubi olen
              ei tea jah...isgei eddie gavenile sain tööloa, 5 argentiinlasele ahjaa appeli tegin besagnoga ka....besagnot ei saanudki kohe vaid alles jaanuarsi sain aga Steffan Kielstrup Veljest

Kommentaar

Arvake 3x kelle ostud. Kes esimesena õigesti paneb saab reidis seitsme!

Kommentaar

Algselt postitas 17

Arvake 3x kelle ostud. Kes esimesena õigesti paneb saab reidis seitsme!
                  Äkki chelsea
                  Koondise põhimängija

Kommentaar

Jee erki sa võitsid. Viska nüüd ma reit ka.

Kommentaar

mu kasutaja on enno05
                      Koondise põhimängija

Kommentaar

Mul pani Chelsea ühel aastal järjest 33,5 milli eest nii Hildebrandi, Kingi kui ka SWP. Kõik muidugi pingile

Ja eriklt, valetada pole ilus

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Mul pani Chelsea ühel aastal järjest 33,5 milli eest nii Hildebrandi, Kingi kui ka SWP. Kõik muidugi pingile

Ja eriklt, valetada pole ilus
                          See oli nali
                          Koondise põhimängija

Kommentaar

Teine hooaeg Kurega ühelpool.

Avaleht

Meeskond

Taktika

on sama.

Liiga

Liiga kollihundid

Karikafinaal

Transferid

Flora ja Levadia müügid ning koondise koosseis

Kommentaar

okei, ma võitsin inglise premie liiga 5 korda järjest, nyyd aitab otsin uue tiimi endale
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Selle mängu koha pealt tuju praegu kõige parem ei ole. Just kaotasin Chelseale( ) Community Shieldis pennudega. Sinised läxid 64. minutil juhtima Ricardo Carvalho pealöögist. Õnneks suutis aga Reyes 88.minutil skoori kontrarünnakust viigistada. Penaltiseeria valmistas aga suurt pettumust. Chelsea võitis 3:1. Alustasin esimesena. Löögid avas minu värske ost Juninho Pernambucano. Tema penalty taking(PT) oli küll 19 kuid mees lõi keskele ja Cechil polnud probleeme löögi pareerimisega. Chelseal oli esimene Gudjohnsen(PT 14), tema lõi sisse. Teine oli mul Henry(PT 16). Krt tema ka eksis!!! Siis olin juba lootuse kaotanud. Chelseal oli teine SWP(PT 12), temal löök sees. Kolmas mees oli mul Pires(PT 17). Tema õnneks skooris, mingi lootus veel püsis. Siis tuli J.Cole(PT 11), kes lõi sisse. Imeväike lootus veel oli, kuid selleks pidi Robin van Persie skoorima ja keegi sinistest eksima. Kuid van Persie eksis!!!!!Tal penalty taking 15!!!. Eriti masendas see, et Chelsea tegi mul selliste meestega ära, kelle penalty taking oli max. 14. Mul min. 15... Imelik...

Kommentaar

Working...
                                X