Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas Saarlane

Omad vitsad peksavad?
    Jap, liiga palju kirun Juventuse eelistamist. Vaat, kes kõige taga on - cheater Inter!

Sellest olukorrast ma lõin mängu 120ndal minutil värava, aga kohtunik arvas, et oli suluseis!

sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas Saarlane

Omad vitsad peksavad?
      Jap, liiga palju kirun Juventuse eelistamist. Vaat, kes kõige taga on - cheater Inter!

Sellest olukorrast ma lõin mängu 120ndal minutil värava, aga kohtunik arvas, et oli suluseis!

Tis iz riil laif, man!

Kommentaar

Nii leidsin endale uue kire Atletico Madridi, kellega on mul seni läinud väga hästi. Lahkusin just mängust kui käes oli 1. september. Mul oli kolm sõprusmängu:
        esimene Numanciaga, võitsin 4:3(2 Torres, 2 Kežman)
        teine Kaiserslauterniga, võitsin 5:3(1 Torres, 1 Kežman, 1 Ibagaza, 1 Rodriguez, 1 Postiga)
        kolmas Parmaga, võitsin 5:0( 2 Postiga, 1 Torres, 1 Kežman,1 Petrov)
        Kaitsega oli veidi probleeme, kuid kui peale mängu Kaiserslauterniga veidi taktikat muutsin tundus asi paika loksuvat. Augusti alguses müüsin maha Gabi £2,5 miljoni eest. Mees läks Marseille\'. Siis oli mul endal meeste ostuks raha 8, 9 miljonit naela. Ostsin Porto duublisse langenud Helder Postiga £7 miljoni eest. Temale käis suur jaht. Noormehest olid huvitatud veel näiteks Marseille, PSV, PSG jne. Kuid pakkudes parimaid palganumbreid oli nõus ta mulle tulema. Kuna mul oli hädasti vaja Leo Francole varuväravavahti, siis läks ülejäänud 1,9 milli eest kollkipri tagaajamiseks. Lõpuks pidin piirduma kahjuks 34-aastase Stuttgarti varuväravavahi Dirk Heineniga. Summa siis £1,9 mil. Tegin takka lepingu üheks aastaks, eks üritan uuel hooajal uut ja nooremat puurivahti soetada....Kui ma veel Atletico tüüril olen.
        La Ligas olen jõudnud teha ühe mängu ja see kulges imeliselt. 5:1 võit tuli Getafe vastu kodus. 2 väravat Postigalt, 1 Torreselt, 1 Antonio Lopezilt ja üks Petrovilt. Sellega olen ka hetkel tabelis esimene. Väga kontrastne algus võrreldes minu eelmise tiimi Newcastlega, kes peale kolme vooru oli 19.
        Transferid:
        in- Hélder Postiga, from Porto, £7m.
        Dirk Heinen, from Stuttgart, £1,9m.
        out- Gabi, to Marseille, £2,5m.
        Koosseis:
        ............................Leo Franco.............................
        ....................Pablo.............Garcia Calvo..............
        Perea............................................. ........A Lopéz
        .................................................. ......................
        Maxi Rodriguez.......Ibagaza.......................Petr ov
        ...............Kežman..Postiga..Torres............ ...........

Kommentaar

Palun, kas keegi saaks uploadida Eesti Patchi, PALUN!?!?!?!?

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F2EA91FD02B7 F8A9

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Algselt postitas MaRtin_12

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F2EA91FD02B7 F8A9
              TÄNKS!!!!!!!!11111111111111

Mina ei tea, mis värk on, aga olen ainult 2 Chelsea hooajaga võitnud CLi ja teine hooaeg võitsin liiga. Kuidas teie nii võidate, ma ei mõista.

ManU 2 hooajaga ei võitnud ma midagi.

Kommentaar

Esimest korda näen sellist asja..

Kommentaar

Kirjutan oma mängust Fiorentinaga. Hooaja algus nagu ikka läks hästi, püsisin milaniga esiotsas. Umbes poole hooaja pealt hakkas, nagu tavaliselt, persse kiskuma. Kaotasin ja viigistasin mõttetuid mänge kus vastastel oli 1-2 lööki.Liiga võitis Inter kellest jäin lõpuks maha 14 punktiga, Milan oli teine, temast jäin lõpuks maha 8 punktiga, mina olin kolmas ja neljas Roma. Väravaid lõin kõige rohkem- 75, sisse lasin 35.Top scorer oli Mutu 28 väravaga, järgnesid Toni (27) ja Pazzini (23).Karikas jõudsin finaali kus kaotasin kokkuvõttes 1-0 Milanile (üks kahtlane suluseis muidugi anti kust ma värava lõin ) ja Liverani suutis ka penalti väravavahile sülle lüüa. Teel finaali läksid ahju :
                  Palermo 1. mäng kaotus 2-5 2. mäng võit 4-0
                  Udinese 1. mäng võit 2-1 2. mäng kaotus 2-3
                  Lazio 1. mäng kaotus 1-2 2. mäng võit 6-1

Järgmise liigahooajaks ja CL-iks meeskonna komplekteerimine kujuneb raskeks sest laenudega lahkuvad Pazienza, Frey, Brocchi ja Blasi. Romasse tõmbab bosmaniga Potenza ja Ujfalusi mõtleb ka et ta on ilgelt sitas klubis ja tahab nahhui tõmmata.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Esimest korda näen sellist asja..
                    Mul oli ka kellegil, kui Floraga mängisin.

Kommentaar

See ongi masendav. Jälle uus hooaeg ja jälle uus klubi. Seekord siis Kuressaare taas ohvriks. Album jutustab.

Avaleht

Meeskond

Taktika

Liiga

Transferid

Meistriliiga tabel

Kommentaar

Hakkasin Crystal Palace meeskonna peatreeneriks.

Chairman Jordan nõudis küll liiga võitmist ja muidu edukat esinemist, kuid sellise algse koosseisuga on see üli raske, kuid mitte võimatu. Aga milleks riskida? Seega tegin suurpuhatuse meeskonnas ja hakkasin klubisse tooma noori ja andekaid mängijaid.

Kohe esimese 20 vooruga rebisin parajalt suure vahe sisse ning 26nda vooru lõpuks oli vahe juba 18 punkti teise koha meeskonnaga. Esimese kaotuse sain alles 14 mängus ja viigi 18ndas mängus. Aga siis algas suur möön kuna pidin mängijaid hoida Liiga Karika otsutavate mängude jaoks ning esimese-teami ülesandeid hakkasid täitma noorukuid. Hävisin kohe esimeses mängus nendega 6-0 Norwichile ning millele järgnes veel 2 kaotust järjest. Kuna põhimeestel koormus oli liiga suur, siis ohverdaisn Liiga Karika võitmiseks veel mitu mängu. Lõpuks sulas vahe 38nda voruni teise koha meeskonnaga kõigest 4 punktiliseks. Samal ajal kui ma punkt ohtralt loovutsain võitsid teised jälitajad. Siiski suutsin vahe hoida stabiilsena ja tõin liiga võidu Selhurst Parki.

Championship Tabel:

1st Crystal Palace 95 p
                        2nd Southampton 90 p
                        3rd Leicester 86 p
                        4th Burnley 81 p
                        5th Preston 72 p
                        6th Wolves 72 p

Road To League Cup Victory:

1st Rnd
                        Crystal Palace 3-1 Northampton
                        Lupoli
                        Sosa
                        Watson

2nd Rnd
                        Crystal Palace 3-0 Huddersfiled
                        Bravo
                        A Johnson 2

3rd Rnd
                        Crystal Palace 2–0 Norwich
                        A Johnson
                        Sosa

4th Rnd
                        Crystal Palace 0-0 Burnley 5-3 pen.

Qtr Final
                        Crystal Palace 4-3 Middlesbrough (Game of the Season)
                        Watson
                        A Johnson 2
                        Zamora

Semi Final 1 Leg
                        Crystal Palace 2–1 Blackburn
                        Zamora
                        A Johnson

Semi Final 2 Leg
                        Crystal Palace 2–1 Blackburn
                        Zamora 2

Final
                        Crystal Palace 2–0 Aston Villa
                        A Johnson 2

English FA Cup

1st Rnd
                        Crystal Palace 0-3 WBA

Transfers out:

1. Beckles, Wesley --- Free Transfers
                        2. Marshall, Scott --- Free Transfers
                        3. Reich, Marco --- 1.5M Bochum
                        4. Riihilahti, Aki --- 2M Sunderland
                        5. Butterfield, Danny --- 700K Stoke
                        6. Granville, Danny --- 1.5M Rangers
                        7. Boyce, Emmerson --- 800K Stoke
                        8. Macken, Jon --- 800K Nottm Forest
                        9. Freedman, Dougie --- 800K Oldham
                        10. Borrowdale, Gary --- 250K Stoke
                        11. Hughes, Michael --- 250K Hull
                        12. Andrews Wayne --- Free Transfers
                        13. Black, Tommy --- 700K Luton
                        14. Wilson, Glen --- 250K Brighton
                        15. Hudson, Mark --- 250K Transfers
                        16. Ward, Darren ---- 1M Reading
                        17. Togwell, Sam --- Free Transfers
                        18. Leigertwood, Mikele --- 2M Bolton
                        19. Speroni, Julian --- 1.5M Atalanta
                        20. Hall, Ryan --- Free Transfers
                        21. Morrison, Clinton --- 1.5M Cardiff
                        22. Popovic, Tony --- 1M Lille
                        23. McAnuff, Jobi --- 2M Middlesbrough
                        24. Rhoys Wiggins --- 0K Brighton

TOTAL: 18M

Transfers in: 18M + 4M Klubi poolt

1. Pareja, Nicolas --- 250K Argentinos
                        2. Flamini, Mathiue --- 4M Arsenal
                        3. Bravo, Marcelo --- 250K Velez
                        4. Paletta, Gabriel --- 700K Banfiled
                        5. Ericsson, Martin --- 4.4M Brondby
                        6. Gioda, Leandro --- 250K Lanus
                        7. Sosa, Jose --- 1.6M Estudiantes
                        8. Svensson, Karl --- 500K IFK Göteborg
                        9. Zamora, Bobby --- 5M West Ham
                        10. Gaven, Eddie --- 2M MetroStars
                        11. Nik Besagno --- 250K Salt Lake City
                        12. Kielstrup, Steffan --- 500K Velje

TOTAL: 19.75M

Väravavahid:

Gàbor Kiràly ( 34 mängu / 0 väravat) – väravavaht number 1. Suurepärane hooaeg ja ääretult usaldusväärne puurilukk. Üks lemmikuid meeskonnas.

Rikki Banks ( 13 mängu / 0 väravat) – andis puhkust Kiràlyile. Oli ülesannete kõrgusel.

Ospina ( 6 mängu / 1 väravat) – Jaanuaris liitunud 17 aastane Kolumbia väravavaht sai ka endale mängud kirja hooaja lõpus. Väga talendikas väravavaht kellelt ootan enamat kui Banksilt.

Kaitsjad:

Karl Svensson ( C ) ( 34 mängu / 0 väravat) – noor 21 aastane rootslane IFK Göterborgist. Tõusis edukate esinemisega Rootsi koondise põhi-vasakkaitsjaks. Liiga suure koormuse all palus puhkust, mis venis 7 mänguliseks pausiks, kuni oli jälle valmis mängima, ning selle lõppedes oli ta juba oma koha kaotanud kohalikule noorukile, 19 aastasele Aaron Fray´ile. Ei tea kumb veel uut hooaga põhis alustab. Muidu tegi suurepärase hooaja ja tõusis liiga üheks parimaks kaitsjaks, teravad tsenderdused vastaste kasti ja aktiivine liitumine rünnakule.

Gabriel Paletta ( 32 mängu / 0 väravat) Nicolas Pareja ( 34 mängu / 0 väravat)
                        Leonadro Gioda ( 34 mängu / 0 väravat)

Vastavalt siis 20, 21 ja 20 aastased Argentiina U21 koondislased tegid suurepärase hooaja. Minu kolm musketäri. Igal ühel neist on omad kosilased olemas Euroopa suur klubide näeol.

Aaron Fray ( 19 mängu / 0 väravat) – 19 aastane kohalik kasvandik tegi suurepärase hooaja, kui võttis koha põhikoosseisus üle Svenssonilt ja asendas F Hall edukalt ka paremal äärel. Ei müünd teda Manchester City´le maha ja pakkusin uut lepingut. Uuel hooajal uue hooga.

Fitz Hall ( 37 mängu / 0 väravat) – asendamatu kaitsja meeskonnas. Head söödud ja tsenderdused ning mitmed värava söödud. Kaitsja keda kohe kuidagi ei tahaks maha müüa. Crystal Palace kalju.

Nik Besagno ( 18 mängu / 0 väravat) – 17 aastane mängija kelle soetasin endale USA-st Salt Lake klubist. Andis puhkust põhimeestele.

Poolkaitsjad:

Marcelo Bravo ( 32 mängu / 2 väravat) – samuti 20 aastane Argentiina U21 koondislane. Andis liigas kõige rohkem väravale eelnenuid sööte. Suurepärase tehnikaga ja väga hea triblaja. Oli 6 korda liiga kuu parim noormängija.

Eddie Gaven ( 29 mängu / 1 väravat) – hooaja algus oli jube nukker ning meedias käis korduvalt läbi kahtlused tema kvaliteedi suhtes. Jäi tükiks-tükiks ajaks pingile kuid, hooaja lõpus vääris oma hinda ja näitas milleks on suuteline. Teenis mitu MOM tiitleid.

Tom Soares ( 32 mängu / 0 väravat) – Inglis U21 parempoolik oli hooajal üks paremaid mängijaid. Koopia M Bravost. Suurepärased ääred on klubis olemas.

Mathiue Flamini ( 33 mängu / väravat) – sain Arsenalist endale, kuigi alles ülemineku akna viimastel päevadel, lükkas mu lepingu pakkumise 6 korda ennem tagasi, kuna pold nõus aste allapoole tulema. Nähes, et keegi teine teda ei taha ning väljendas korduvalt oma pahameelt meedias Arsen Wengeri üle otsustas ta lõpuks tulema Crystal Palacisse. Liiga parim kaitsev-poolkaitsja. Minu valikus on ta hooaja parim mängija.

Martin Ericsson ( 36 mängu / 12 väravat) – kallis ost Brondby´st, kes oli 12 väravaga pairm poolkaitsja liigas ning jõudis ka Rootsi koondise 11 põhimehe sekka tihti. Tundis end eriti hästi Liiga Karika otsustavates mängudes.

Ben Watson (37 mängu / 7 väravat) – oli M Ericssoni pärast esimesed 2 kuud pingil/vahetusmees. Lõpuks sain nad Ericssoniga koos kenasti tööle ning Watsoni tõus oli märgatav, lüües palju väravaid,ja andes mitmeid sööte. Tõusis põhitegijaks. Raske on teda hoida uue hooaja hakul hoida klubis.

Jośe Sosa ( 28 mängu / 14 väravat) – järje kordne 20 aastane Argentiina U21 koondislane. Hooaeg algas väga hästi aga peale tagasi tulemist Argentiina noortekoondisest langes tema rütm ja tegi suht kesiseid mänge kahjuks. Hooaja lõpp oli jälle rõõmsa poolne ning suutis Liiga Karika finaaliks põhikoosseisu koha välja võidelda. Tema arvele jääb 3 hat-trick´i.

Steffen Kielstrup ( 18 mängu / 2 väravat ) – soetaisn ta endale jaanuaris, suurepärane asendus M Flaminile. Väga talendikas mängija ning hea kaitsev-poolik.

Ründajad:

Andy Johnson ( 36 mängu / 25 väravat) – liigas näitas vahel kesist mängu ja olles mitmeid mänge kuival. Liiga Karikas näitas milleks on ta suuteline ja lõi kõik otsustavad väravad ning viis Liiga Karika finaali võiduni. Oli kõigis Liiga Kairka mängudes MOM ning suurim väravakütt turniiril. Vajalikul hetkel näitas, milleks on suuteine. Lõi palju penalteid mööda hooajal. Siiski andis 16 väravaga lõppenud söötu.

Bobby Zamora ( 34 mängu / 22 väravat) – teine müügis olnud mängija kelle sain suure vaevaga klubisse. Väga hea hooaeg. Lõi väravaid, kui A Johnson ei löönd.

Artur Lupoli ( 18 mängu / 7 väravat) – siis kui A Johnson ja B Zamora vajasid puhkust oli tema see, kes hoolitses väravate löömise eest. Püüan ka uueks hooajaks laenuks saada noort meest. Sitkus ja võhm jätavad soovida, ei sobinud mu mänguplaaniga olles tihti mängu lõpuks nii väsinud.

Varumehed:

Eero Peltonen ( mängu / väravat) – 13/1
                        Takuta Wantabe ( mängu / väravat) – 14/0
                        Lewis Grabban ( mängu / väravat) – 10/3

Kommentaar

Need, kes siin Eesti liigat pelavad, kas sellised mehed ka Flora eest mängivad nagu Reim või Kristal. Mega tänulik oleks kui keegi teeks screenshoti FC Flora kooseisust!!!
                          Tänud ette!!

Kommentaar

Algselt postitas mart44

Need, kes siin Eesti liigat pelavad, kas sellised mehed ka Flora eest mängivad nagu Reim või Kristal. Mega tänulik oleks kui keegi teeks screenshoti FC Flora kooseisust!!!
                            Tänud ette!!
                            Reim mängib, aga Kristal ei mängi, kuid ma arvan et mingis liigata klubis kristal vist oli...

Kommentaar

Nii, natuke oma tegemistest. Sain kahjuks Atletico Madridist kinga, kuna liigas peale seda Getafe üle 5:1 võitu esimeses voorus läks kõik allamäge. Millegipärast sain Valencia käest 1:6 peksa, järgmine matš Barcaga 2:5. Poole hooaja peal olin 16. Nii lasti mind lahti. Umbes sama seis oli Inglise liigas Arsenalil, kelle juhtkond vaallandas Arséne Wengeri...Sain sinna tööle. Käisin korraks vabadel päevadel eestis FC Kuressaarega mängimas. Mingit üllatust polnud, sain võidu tulemusega 25:0. Mängu topscorer ja ka MoM Thierry Henry 8 väravaga, näiteks Lauren sai kolm korda penaltit lüüa, need ta küik ka realiseeris. Pärast vahetasin Eboué ta asemel sisse. Saingi veel ühe pennu, seda läks lööma Ashley Cole,aga tema kahjuks eksis. Terve mängu seisis väravasuul Mart Poom. Jaanuarikuu üleminekuteakna ajal ostsin meeskonda £15 miljoni eest Juventuse keskaitsja fabio Cannavaro. Ülejäänud 9 miljonit kulutasin väravavahi peale. Sest Lehmann juba vana, Poom pole ikka väga heal tasemel ning Almunia kuueks kuuks audis. Sain tiimi sellise mehe nagu Carlo Cudicini. Maksumus £5,5 mil. Seega raha jäi ülegi.
                              Praegune koosseis:
                              .....................................Cudicini/Poom..................................
                              ......................Cannavaro................... ....Campbell..................
                              Lauren............................................ .............................A.Cole
                              ....................................Gilberto Silva.....................................
                              Pires.................................Hleb........ .......................van Persie
                              .............................Henry................ Reyes..............................

Kommentaar

ma ükskord mängisin JK Võru vastu ja võitsin 20000000:0 Martti lõi 20000000 väravat ja realiseeris 10000 pennut.

Reim

http://img42.imagevenue.com/img.php?image=68690_martin_reim_579lo.JPG

Kristal

http://img138.imagevenue.com/img.php?image=68970_marko_kristal_513lo.JPG

Flora

http://img145.imagevenue.com/img.php?image=69005_fc_flora_429lo.JPG

pärast esimest hooaega

Kommentaar

Working...
                                X