Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tahtsnigi küsida kunagi et kuidas saab pilte nii postitada et kui peale klõpsad alles siis läheb suuremaks ja tuleb ka link lahti. Te ju siin koguaeg teete siin nii oma FM screenshottidega.
Tahtsnigi küsida kunagi et kuidas saab pilte nii postitada et kui peale klõpsad alles siis läheb suuremaks ja tuleb ka link lahti. Te ju siin koguaeg teete siin nii oma FM screenshottidega.
Hetkel kooseis: http://www.zone.ee/Xzest/CM_2006/Wigan_kooseis.jpeg?2
X-z
ära Leighton Bainesi maha müü. See mees on täkk. Treeni paar hooaega ja mängita kogu aeg. Ma kunagi müüsin ta paarikümne milli eest siis Chelseasse kuigi süda tilkus verd.
Lisaks soovitan algajatel kasutada seda foorumit Seal on kohe olemas erinevad juhendid mängijatele ning palju palju muud informatsiooni. Tasub ka külastada peasaiti.
ja paar huvitavat tüüpi keda leidnud olen
lisaks soovitan kõigil zekata sellist meest nagu Kevin Larsen, mängib Norras Lynis (just just samas klubis, keda Flora UEFA karikasarjas võitis. See mees platsile ei saanud, oli vahetuses ). Mul mehest saanud mängus pea asendamatu vasakäär
Selle keegi-ei-taha-mu-mehi-osta-probleemiga maadle(si)n ka mina pidevalt, küll mängu eelmises versioonis. Üldiselt aitab järjekindel ja nürimeelne pakkumine kõikidele ettejuhtuvatele klubidele, kõvasti alla \'omahinna\' ja mulle tundub, et just peale 1.juulit, kui mängijatel lepingud lõppevad ja klubidel tekib vabasid positisoone. KEEGI ikka lõpuks su ülearusest palgamaksmisest vabastab. Suuresti frustreerivam on aga see, et peale nelja hooaega Hollandi eredivisies pole mul õnnestunud ainsatki noort laenule saata, sest huvilisi lihtsalt pole. Võtsin küll ka reservide juhendamise üle, et nendega siis ise tegeleda, aga tundub, et sel pole arengu seisukohast sama efekti, mis väljalaenamisega kaasneb.
Kellega mängid Hollandis. Lemmik liiga minul. Väga huvitav on just proovida Feyenoordist, Ajaxist ja PSV\'st mööda saada. Ja seda ilma ostmata kokku kümme miljonit Lõuna-Ameeriklast.
Neid scene saite nagu thedugout on palju. Ise kasutan oma graafikaga kuulsaks saanud Sortitoutsi\'d, Throw-In\'i & Goal-kick. Pluss siis ka veel SI ametlik foorum. Põhiliselt kasutan neid muidugi \"story\" kirjutamiseks. (Praegu: http://throw-in.com/forums/index.php?showtopic=9983)
Võtsin siis vana save-game välja, millega alustasin Iiri klubist Cork City\'st ja jõudsin välja Interisse. Aastal 2015 lõpetasin, kuid nüüd nädal aega tagasi kraapisin cd\'lt välja selle ja lasin kaks aastat holidayle ning vaatasin eri liigadest tiime, mis napid relegationist pääsesid. Leidsin Hispaania klubi Lleida. Super-hästi läheb hooaeg. Plaanisin olla seal relegatsiooni piires, kuid pärast kümmetkond mängu olen rahulikult 10 koha kandis. Ees Realist ja Barcelonast. Ainult kahes mängus olen olnud kehvem tiim, skoorimisega on küll probleeme (kuigi olen liigas enim väravaid löönud tiim, aga mu taktika \"we score one more\" \'ga peab pisut rohkem kui 31 väravat 14 mänguga lööma, eriti kui väravaht ja kaitse pisut kehvapoolsed) ning halvad tulemused tänu sellele. Ja väravavahid imevad kah ning aegajalt üks keskkaitsjatest rikkub ära.
Muidugi aastaks 2017 asjad on ikka pea peale pööratud. Eriti Hispaanias. Barcelona & Real on minema tõrjutud. Vähemalt viimasel paaril aastal. Aga see muutub väga tihti. Enne seda, kui oma 10 mängu mängitud ei tea sedagi, kes tiitli peale võistlevad.
Hetkel tipphetkeks 6-1 Kataloonia derby võit Barcelona üle. Võimas mäng oli võõrsil. Väike irve tuli muidugi näole Barcelona manager\'i kommentaarile, et mul läheb sel hooajal raskeks.
Keegi siin kommenteeris mu küsimus...
So sad, võin ju loll olla aga ma ei saa otsingus mängijaid liigitada! Tee mis tahad!
Enywhay,kogu kooseis on lootustandev. Paar Brasiilia meest võtsin ka meeskonda aga tundub et euroopa noored teevad alustuseks rohkem ilma.
Kohe saab hooaeg läbi ja murelikuks teeb see et noored saavad tiba karmilt tappa.
6-0/5-0 kaotused mõjuvad noorte moraalile ja teistele näitajatele üsna kehvasti.
Aga järgmine hooaeg vajun madalamasse liigasse, siis loodan et noored saavad jalad alla.
Keegi siin kommenteeris mu küsimus...
So sad, võin ju loll olla aga ma ei saa otsingus mängijaid liigitada! Tee mis tahad!
Enywhay,kogu kooseis on lootustandev. Paar Brasiilia meest võtsin ka meeskonda aga tundub et euroopa noored teevad alustuseks rohkem ilma.
Kohe saab hooaeg läbi ja murelikuks teeb see et noored saavad tiba karmilt tappa.
6-0/5-0 kaotused mõjuvad noorte moraalile ja teistele näitajatele üsna kehvasti.
Aga järgmine hooaeg vajun madalamasse liigasse, siis loodan et noored saavad jalad alla.
ma ostan alati sellised mängijad endale ükskõik kus mängin
1. Pareja, Nicolas --- 250K Argentinos
3. Bravo, Marcelo --- 250K Velez
4. Paletta, Gabriel --- 700K Banfiled
6. Gioda, Leandro --- 250K Lanus
7. Sosa, Jose --- 1.6M Estudiantes
8. Svensson, Karl --- 500K IFK Göteborg
12. Kielstrup, Steffan --- 500K Velje
Küsimus - kas tõesti on nii huvitav kogu aeg samu kõigile teadatuntud super potential ability\'ga mehi osta ning kiirelt paari hooajaga tipu tõusta?
Ma olen vist ainult ühte mängijat kaks korda ostnud oma FM karjääri jooksul. See ka samas mängus, kui kaotasin ta pärast kaht hooaega lepingu lõpemisega ära ja siis järgmine suvi ostsin tagasi.
ma tavaliselt ostan võimaluse korral Freddy Guarini näiteks (ja ma ei tea mis ta potential ability on, lihtsalt super mees ), kuid pidevalt korduvaid mängijaid nagu rohkem pole...
ma tavaliselt ostan võimaluse korral Freddy Guarini näiteks (ja ma ei tea mis ta potential ability on, lihtsalt super mees ), kuid pidevalt korduvaid mängijaid nagu rohkem pole...
Ma ei tea ka nende ülalmainitud meeste PA\'si, aga kuna nad enamjaolt superstaarideks lähevad, siis on ju loogiline, et mingi ülim PA on.
Muidugi norralased on ikka tõsiselt ülehinnatud mängus. Tuleb Kreeka meelde, 01/02\'s vist.
Kommentaar