Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Turniiri alustasin 0-2 kaotusega Türgi vastu. Järgnes 0-4 saun Hispaanialt ning see lülitas meid välja. Viimases mängus aga võtsid mehed end kokku ning võitlesid Saksamaa vastu välja tubli 1-1 viigi, mis germaanlased mängust välja ka lülitas. Meie ainsa tabamuse sepistas mängu 30\' minutil Vladislav Gussev.
EM-i võitis lõpuks Hispaania, alistades finaalis Venemaa koondise 2-0
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
Algselt postitas Martin
http://download.yousendit.com/8BB13AD606143BC5
Suured tänud selle eest.
kas seda saaks uuesti kuhugile riputada sest näitab et see on aegunud
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=C1377996127C 5F7A
Aga palun
Algselt postitas Martin
Igatahes teen ma praegu oma database\'i , kus oleks kõik ikka võimalikult õige ja isegi Eesti ajalehed peavad paigas olema. Küll siis homme vaatan, et kelle külge eestlased poogin.
Kas see on see sama? Eesti ajalehti ma küll ei märganud. Kui ei ole, siis keegi võiks selle Martini oma uuesti üles lasta, tänud.
Kurega lõpuks teine hooaeg kah läbi. Pärast Meistriliiga \'champions groupi\' siis kolmas koht. Peaks vist UEFA Cupi saama taas. Flora võitis, Levadia teine. Vastavalt 95 ja 79 punkti. Minu saagiks jäi 65 silma. Liiga parima skoorija auhinna võitis Enver Jääger 29 tabamusega. Minu parimad väravakütid Martti 15, Margus 12, Kaarel 8 ja Kuldar ning Dima 7 väravaga. Parima keskmise ratinguga Rait Hansen. 19 mängust 7,16. 7,15 sai ainsana 41 mängu mänginud Kaarel. Tänu karikavõidule eelmine aasta tagasin pääsu UEFA Cupi nagu eelmine kord rääkisin. Vastaseks see keerulise nimega bosnia klubi. Esimene mäng kodus oli 56. minutini täitsa tore, siis said juhtima. 87. Margus õnneks viigistas. Teise mängu vöörsil kaotasin raisk 80. minuti nende väravast 1:0. Ehk saab see aasta uuesti proovida. Karikas seekord nii hästi ei läinud, veerandfinaalis tuli Flora vastu ja kahes mängus kotid sabas. Pärast Jelle vallandamist pakuti koondisetüüri mulle, mille ka lahkesti vastu võtsin. EM 2008 kvalifikatsioonigrupis Hispaania, Serbia, Island, Sloveenia, Belgia ja Luksemburg. Hispaaniale ja Serbiale kaotasin vastavalt 2:0 ja 3:0. Islandiga tegin masendava 1:1 viigi. Debüütmängus lõi värvava Nikita Andrejev. Luksemburgi läbi häda 2:1 võitsin, Sloveeniat sama skooriga. Belgia läks 3:1 ahju. Hetkel grupis 10 punktiga kolmas Hispaania ja Serbia järel. Vaatame, mis edasi saab siis.
Väärtuslikeimad mängijad Kures : Martti 150k (kahjuks 30 juba), Kaarel 50k, Mikk Rajaver 35k ja Rait Kuusk 12k. Eestlastest üldse : Poom 1,2M (Bolton), Oper 1,2M (Rapid Wien), Konsa 1,1M (Tammeka), Purje 1M (Levadia).
Serbia 2:1 ahjus. Skoorisid debütandid Maksim Kisseljov ja Oliver Konsa
Eurovaasis mängin hoopis. Esimeses ringis vastaseks FK Sarajevo, teises hea õnnestumise korral AA Gent või Lokomotivi Tbilisi.
Kommentaar