Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ärge piinake vaest ja väikest rihot, tal pole ju suurt ja rikast Romani kelle õla najal nutta. Samas see on igaühe oma valik, kas ostab kohe maailma XI kokku, või alustab klubidega, kellel eelarvet peaaegu et pole ja tõsine relegation battle ees ootamas.
Tra jah see Chelsi. Tegelikult offtopic, sest jutt käib FM2k5-st, aga mind ka CFC palkas Forestist ju umbes 2010. Läksingi. Müüsin igasugu staarid maha, et igav ei oleks, ostsin noored inglased ja muud vähemtuntud näod asemele. Midagi ei aidanud, ikka võitsin kolm aasta järjest liiga. Edixon Perea, hull mees - pane või kaitsesse, ikka lööb 30+ kolli. Jeeusmaria. Võtsin siis reservid ette, et nagu suurem väljakutse, et madistan nendega põhisatsi kõrvalt. Ei aidanud midagi, ka nendega muudkui retainisin oma tiitlit. Kohutav. Õnneks neljandal hooajal kaotasin hooaja algul kolm mängu järjest ja sain sackida.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Mul käib põhja-iiri tiimi Chimney Corneriga üheksas hooaeg. Üldislt olen tõusnud liiga kahe suurima kõrvale kolmandaks - Linfield, Glentoran ja Chimney Corner siis. eelmine hooaeg oli parim - sain liigas teise koha, võitsin põhja-iiri karika ja All-Ireland Cupi. UEFA cupis olen kaks korda juba esinenud ja mõlemal korral ühest ringist edasi saanud.
Mure on hoopis muus. Mis kuradi moodi ma oma meeskonna professionaliks saan teha? Kaks põhja-iiri hiidu seda juba on, mul oleks ka vaja. põhimeeskonna ja treenerite lepingud on juba kõik full-time. Noortel vist mitte, kuna nendega tegeleb assistant manager. On kellelgi aimu, mil viisil saam semi-proffesional meeskonnast professional? Tunnistan ausalt - netist otsida ei viitsinud.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Algselt postitas oku
Mure on hoopis muus. Mis kuradi moodi ma oma meeskonna professionaliks saan teha? Kaks põhja-iiri hiidu seda juba on, mul oleks ka vaja. põhimeeskonna ja treenerite lepingud on juba kõik full-time. Noortel vist mitte, kuna nendega tegeleb assistant manager. On kellelgi aimu, mil viisil saam semi-proffesional meeskonnast professional? Tunnistan ausalt - netist otsida ei viitsinud.
Ega muud ei oska soovitada, kuid KÕIK täisealised full time lepingute alla saada ja siis uue hooaja alguses peaks see ime juhtuma. Mõnikord läheb ka kauem, mul Tammekaga läks kaks hooaega.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tra jah see Chelsi. Tegelikult offtopic, sest jutt käib FM2k5-st, aga mind ka CFC palkas Forestist ju umbes 2010. Läksingi. Müüsin igasugu staarid maha, et igav ei oleks, ostsin noored inglased ja muud vähemtuntud näod asemele. Midagi ei aidanud, ikka võitsin kolm aasta järjest liiga. Edixon Perea, hull mees - pane või kaitsesse, ikka lööb 30+ kolli. Jeeusmaria. Võtsin siis reservid ette, et nagu suurem väljakutse, et madistan nendega põhisatsi kõrvalt. Ei aidanud midagi, ka nendega muudkui retainisin oma tiitlit. Kohutav. Õnneks neljandal hooajal kaotasin hooaja algul kolm mängu järjest ja sain sackida.
Kommentaar