Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Raha teel ning järgmise nädala jooksul peaks oma uhke esimese originaal FM'i saama ja downloaditud asja ära vahetama. Rahast ei ole kohe üldse kahju!

Torinoga olen praegu mingi 15-16 mängu hooaega sisse saanud. Neli kaotust Palermo, Sampdoria, Milani ja Lazio vastu. Kõikides olin vägagi võrdne vastane. (võib-olla Palermo välja arvata, aga see oli Coppas nõrgendatud koosseisuga) Liigas praegu neljas, kaks punkti teisest, kuid 9. Milan on samuti kahe punkti kaugusel. Inter läheb omas tempos. Abbruscato on kunn!

Leixões'est Portugalist lahkusin pärast ülisita hooaja lõpu, kus promotioni asemel leppisin üheksanda kohaga. Nüüd on uus klubi leitud, aga mänginud veel pole.
    sigpic

Kommentaar

8 hooaeg:

Hooaja esimene mäng oli Super Cupi mäng Feyenoordi vastu. Normaalaeg lõppes 0-0, ka lisaaeg ei toonud võitjat. Seega selgus võitja peale penalteid. Võitjatena lahkusime meie.
      Liiga võit tuli tervelt 17 punktise eduga. Teisene lõpetas Feyenoord.
      Dutch Cupi finaali jõudsime raskusteta, finaalis oli vastaseks Twente, kerge 3-1 võit.
      Champions League alagrupist saime edasi esimestena, teisene sai edasi Benfica.
      Esimese playoff raundi läbisime kergelt, 1-1 ja kuiv 3-0 Dinamo Kievi vastu viis meid edasi järgmisse ringi kus alistasime raskustega Arsenali. 1-1 võõrsil, kuid kodus 3-2 võit viis meid poolfinaalidesse kus Real Madrid meid kokkuvõttes 4-1 välja kukutas.
      Club World Championshipi poolfinaalis kohtusime Auckland Cityga, tõelist vastupanu ei tulnud, 6-0 viis meid finaali kus kohtusime New Yorkiga. Finaal võideti 5-1.
      Ostud:
      Andre Luiz - 4.1 M £ maksnud keskkaitsja oli enamus hooajast vigastatud, sellest hoolimata köitis paljude tippklubide tähelepanu.
      Anton Suvorov - 95 k £ eest saadud keskkaitsja, asendas Madurot väga edukalt.
      Rafinha - 23 M £ eest soetatud paremkaitsja, hakkab asendama Ogararut.
      Joeri Eekman - 4.9 M £, Hollandi tulevikulootus kes suudab mängida mõlemal äärel kui ka rünnakul.
      Soetasin veel mitmeid noori aga nendest jõuab siis rääkida kui nad särama hakkavad.
      Müügid:
      Paolo Terminello - 2.8 M £, ei saanud enam eriti algkooseisus platsile, uueks klubiks Tottenham.
      Nicolae Mitea - 1.3 M £, tahtis uut väljakutset, loodame et ta selle ka Olympiakoses leidis.
      Dustin Vaessen - 240 k £, Marseille sai selle raha eest väga väärtusliku kaitsja kes suudab mängida nii paremal kui vasakul.
      Martin Stekelenburg - 5 M £, peale Scribe tulekut ei suutnud ennast heast küljest näidata, soovis ise lahkuda. Uueks klubiks Man. City
      Kenneth Vermeer - 1.5 M £, väravavaht kes ei mahtunud minu plaanidesse, siiski hea väravavaht kes leidis uueks klubiks Udinese.
      Palusin ka boardilt staadionile laiendust ja uue hooaja oktoobriks lubati valmis saada 16 000 kohaline laiendus ehk siis tulevikus on Ajax Arenal 82 000 kohta.

9 hooaeg:

Hooaeg algas taaskord Super Cupi mänguga jälle Feyenoordi vastu. Midagi juhuse hooleks ei jäetud. Kuiv 3-0 meile.
      Liiga läbiti ka pingevabalt. 81 punkti, teisele kohale tuli Psv 67 punktiga. Kolmas oli Feyenoord 62 punktiga.
      CLi alagrupi läbisin võitjana ( 1-0 ja 3-0 võidud Levski(Sofia) vastu, 3-0 ja 2-1 võidud CSKA vastu, 2-2 viik ja 1-0 võit Lazio vastu)
      Esimeses playoff raundis tuli vastu Inter, 2-0 kaotus kodus ei olnud oodatud tulemus, kuid 2-0 võit võõrsil aitas meid penaltiteni ja seal kindlustati ka võit. Veerandfinaalis võitsime 8-4 kokkuvõttes Werder Bremenit. Poolfinaaliks saime Real Madridi. 0-0 viik kodus ja 2-2 viik võõrsil oli piisav finaalikohaks. Teisest poolfinaalist sai edasi Chelsea. Nendega oli siis ka finaal kus Chelseale sõnaõigust ei antud. 2-0 võit tähendas teist CLi võitu minu Ajaxis viibimise ajal.
      Dutch cupist langesime välja veerandfinaalis, peale penalteid Feyenoordi vastu.
      Ostud:
      Stoyan Marinov - 210 K £ eest soetatud 16 aastane Bulgaaria ründaja, paljulubav, kuid liiga noor veel.
      Müügid:
      Anton Suvorov - 7.5 M £, Barcelona tehtud pakkumist ei saanud tagasi lükata sest ega Anton eriti mängu ei saanud.
      Silva - 1 M £, väga halva suhtumisega keskkaitsja, ei olnud kohta talle. Loodan et Aston Villas leidis oma koha päikese all.
      Kevin Visser - 625 K £, noor keskkaitsja kes ei olnud väga hea, oleks peaaegu ta lahti lasknud.
      Ryan Babel - 19 M £, chairman arvas et jube hea pakkumine tuli, väga kahju et nii väärt mängija lahkub.
      Marijn Sterk - 600 K £, vasakkaitsja kes ei olnud Ajaxi tasemel, ära ostis ta Herta BSC.

10 hooaeg:

Nagu tavaks oli esimene tõsine mäng Super Cup. Napp 1-0 võit Feyenoordi üle.
      Euro Super Cupi suutsime kaotada 2-1 Sporting CPle. Midagi säravat sellest mängust ma ei oodanudki, enamus põhikooseisust oli vigastatud.
      Liiga esimesed mängud olid rasked, saime kohe 2 kaotust ja 4 viiki. Kuid siis hakkasid mehed terveks saama ja lõpuks polnud võitjas kahtlust. 83 punkti tõid meile kümnenda liigavõidu järjest.
      Dutch Cupis sammusime uhkel finaalini, mille ka võitsime. Ära märkimist väärib ka Ajax 2 kes jõudis poolfinaali.
      Club World Championshipis mängisime poolfinaalis Seongnami nimelise meeskonnaga, varumehed tõid siiski 2-0 võidu. Finaalis olime 6-0 paremad Internacionalest.
      CLis saime alagrupist esimestena edasi ( 2-2 viik ja 4-0 võit Steuaga, 2-1 võit ja 1-1 viik Fenerbahcega ja 3-0 ja 1-0 võit Shaktari üle). Esimene playoff raund tõi vastaseks Palermo. 1-0 ja 3-1 võidud viisid meid veerandfinaalis Valencia vastu keda võitsime 1-0 ja 2-1. Poolfinaalis piisas 2-0 võidust ja 1-2 kaotusest, mängisime Barcelona vastu. Finaali vastane oli Lyon. Kumbki meeskond eriliselt võimalusi ei loonud, rääkimata nende ära kasutamisest. Aeg oli jõudnud 89 minuti peale kui Sneijder 30 yardi pealt palli sisse lõi ja see värav tõi ka meile võidu.
      Tänu suuremale staadionile ja Jaapani ning Ameerika feeder clubile tõusid finantsi väga kiiresti ja hooaja lõpuks ületas balance 120 M £ piiri.
      Ostud:
      Fernando Fernandez Rodriguez - Free, noor hispaanlane kes mängib mõlemil äärel kui ka ründes, alustas hooaega vasakul äärel kui asendas edukalt Babelit.
      Francisco Carrretero - 300 K £, väga hea ja odav DM kes on väga hea asendus vananevale Zokorale.
      Müügid:
      Maduro lahkus tasuta Villarreali. Kahju et ei soovinud lepingut pikendada.
      David Bailey, 20 aastane ründaja kelle ma ostsin 2.8 M £ ja müüsin 7.5 M £ eest. Väga paljulubav ründaja oli.
      Algselt postitas JT8055
      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Torinoga on 18 mängu Serie A's tehtud ning hetkel teine, Inter ikka pika puuga ees. Milan 3. üks punkt taga. Abbruscato Serie A ja karika top scorer, 21 kolli kokku. Sai Coppa Italias Juventusega esimene kohtumine tehtud ja 2:1 võit tuli. Kõik sündmused toimusid esimese kolmeteist minuti jooksul, isegi Birindelli küünarnukk Abbru'sse.
        sigpic

Kommentaar

Kuidas uue patchiga rahul ollakse, hakkan vist tänasest FM2007t siis uurima

enne olen vaid sõbraga kergelt teinud, aga noh, kui ei ole korralikult uurinud, siis ega mängust palju välha ei tule.

Kommentaar

Julgen vaid öelda, et mängus liikumine tundub olevat kiiremaks läinud hetkel muude lolluste koha pealt hoian suu kinni.

Kommentaar

Lõpuks sain ka läpakal mängu tööle, mistõttu ka eilne öö kuidagi pika peale venis. Hetkel on siis nii palju, et Reading on peale seitset mängu Premieris esimene vist. Viik Watfordiga ning kaotus Chelseale on ainsad, kus punkte olen kaotanud. 2:0 olime üle Liverpoolist, samas saime Liiga Karika 2. ringis peksa 10-meheliselt West Bromilt.

Kui uus patch normaalne on, siis võib-olla teen uue mängu sellega.

Kommentaar

uue patchi puhul pidi inglismaa DB põhjalikum olema, seega english fännidele võib tunduda pisut aeglasemana.

Alustan siis uut mängu lihtsa meeskonnaga vast ... samas ei tea kah Proovin üle 5 aasta Milaniga nimelt mängida.

Treenerid on paigas, paar tükki juurde tulemas, tegelen treeninguga.

Kommentaar

Uue patchiga on paar jama.
                  1) Mängijate contractiga pikendamisega on mingi jama. Näiteks mängin Chelseaga 5. hooaega ja selle ajaga on mul tasuta minema läinud Lampard, Ballack, Essien ja teised tegelased.
                  2) Kui sul on piraat mäng, siis mängijate hinnad kahekordistuvad, s.t. et kui ostad mõne mehe 2,5 milli eest, avastad sa pärast üleminekut, et see summa oli 5 milli.
                  Väljas on tglt ka 7.0.1 Build ja seal peaks see contracti bug ja mõni muu värk korda aetud olema. Ise ei saa tirida, kuna mul on piraat mäng ja sellele pole cracki veel.
                  Rääkisin siin nata piraatlusest. Kui midagi selles postituses väga halba võite ära ha kustutada.

Kommentaar

Mul pole küll ühtegi probleemi. Mul on muidugi originaal kah. Igati lahe.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas erxx Vaata postitust
                      Selge värk, nii ma arvasingi.

Juhmardile täpsustaksin, et päriselu pole mul juba ammu. Mänguaega on kulunud 69 päeva ja 9 tundi. Mulle meeldib nikerdada, pealegi on arvuti aeglane
                      mul on läinud fm 2006ga 2016 aastasse jõudmiseks ca 23 päeva ja 6h ... mängin sust tiba kiiremini :P

FM07ga ... kulus tund aega esimese continue-ni :P, taktikat pole veel ikka tegema hakanud samas, esimest mängu pole ju olnud

Kommentaar

Hiliste õhtutundide koha pealt võin öelda, et SI manuaalis on selgelt kirjas, et väsinuna ei tohi mängida. Ja iga tund tuleb 10-20 minutit pausi teha arvutist. Nagu keegi seda muidugi teeks.

Ma paneks ka endale patchi peale, aga raisk olen kuulnud tosinaid kurtmisi, et pärast patchi peale panekut ei ole mäng enam tööle läinud. Nii, et kuna ma teen story'sid siis ei julge riskida. Eriti arvestades, et mul on Sortitoutsi.net Feature Story Of January. (Lükkab uhkelt rinna ette ja tõstab pea püsti)
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas riho Vaata postitust
                          Uue patchiga on paar jama.
                          1) Mängijate contractiga pikendamisega on mingi jama. Näiteks mängin Chelseaga 5. hooaega ja selle ajaga on mul tasuta minema läinud Lampard, Ballack, Essien ja teised tegelased.
                          2) Kui sul on piraat mäng, siis mängijate hinnad kahekordistuvad, s.t. et kui ostad mõne mehe 2,5 milli eest, avastad sa pärast üleminekut, et see summa oli 5 milli.
                          Väljas on tglt ka 7.0.1 Build ja seal peaks see contracti bug ja mõni muu värk korda aetud olema. Ise ei saa tirida, kuna mul on piraat mäng ja sellele pole cracki veel.
                          Rääkisin siin nata piraatlusest. Kui midagi selles postituses väga halba võite ära ha kustutada.
                          Punkt 2-st on võimalik mööda saada Ja punkt 1-te pole märganud veel.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            Eriti arvestades, et mul on Sortitoutsi.net Feature Story Of January. (Lükkab uhkelt rinna ette ja tõstab pea püsti)
                            Jippiii, tunneme su üle uhkust!! Ennetades 99% foorumlaste küsimust, siis mida see tegelikult tähendab? Kuivik vabadab väga, kuna pole asjaga kursis.
                            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Kuivik Banaan Vaata postitust
                              Jippiii, tunneme su üle uhkust!! Ennetades 99% foorumlaste küsimust, siis mida see tegelikult tähendab? Kuivik vabadab väga, kuna pole asjaga kursis.
                              FM lugu, mis tõstetakse mitme teise seast erinevuse, regulaarsete uuenduste ja muude väiksemate põhjuste eest esile seda kuuks ajas sticky'ks tehes.
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                                FM lugu, mis tõstetakse mitme teise seast erinevuse, regulaarsete uuenduste ja muude väiksemate põhjuste eest esile seda kuuks ajas sticky'ks tehes.
                                Printisid ikka välja selle loo ka nagu mõni teine siin foorumis teeb?

Kommentaar

Working...
                                X