Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Homie Vaata postitust
    ma vaatasin lihtsalt datast, mis taktikatega Eesti kõige paremini FM-is mängib.
    ole hea ja valgust mind rumalat sellest protsessist.

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
      minu elu uhkeim päev
      WTF, Kakà, Lahm, Mertesacker, Podolski (kes on vasakul parem kui paremal)... palju sa kokku oled kulutanud raha?
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
        WTF, Kakà, Lahm, Mertesacker, Podolski (kes on vasakul parem kui paremal)... palju sa kokku oled kulutanud raha?
        oeh... seda raha vist ei annagi kokku lugeda.. meeskonnast on läbi käind veel ka pirlo ja brazagali ja veel mõned tippmängijad... vaata aastat ka mul juba..
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Meesmuistele: Võtad lahti FM Data Editori ja loadid Default database'i. Siis paned nations otsingusse Estonia ja kus on mingi details vms. näitab Eesti jalgpallikoondise üldandmeid ja mis taktikatega paremini mängib.

Kommentaar

EM 2012. A-alagrupp..

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
              Meesmuistele: Võtad lahti FM Data Editori ja loadid Default database'i. Siis paned nations otsingusse Estonia ja kus on mingi details vms. näitab Eesti jalgpallikoondise üldandmeid ja mis taktikatega paremini mängib.
              okei, tänud juba huvi pärast kontrollin järgi pole varem nagu data kallal käinud huvitav kas peamine taktika on praegune?

Kommentaar

кто знает русский язык и готов войти в сборную Эстонии по FM07, отписывайтесь здесь
                подробности тут: http://fmfan.ru/board/index.php?showtopic=16436&st=0

Kommentaar

hetkel mul siis 2014 aasta ja huvitaval kombel on esimesed eestlased young playeritena promoditud ja ja mõlematel on kirjelduses promising...
                  AILTON

Kommentaar

hull mäng lihtsalt

Kommentaar

2014. aasta maailmameister on Taani! Kusjuures database ega midagi moditud ei ole ja ise Taaniga ei mänginud ega ühegi teise koondisega. Kusjuures Kahlenberg pani poolfinaalis mingi 5 väravat vastastele... ja tõusid seejärel FIFA edatabelis ka esikohale, tõustes 19 kohta!

Kommentaar

üks unistus igale treenerile http://img389.imageshack.us/img389/9...024x768ah9.png
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                          Mis skinni sa kasutad?

Kommentaar

Algselt postitas Yorro Vaata postitust
                            Mis skinni sa kasutad?
                            hellenic2007
                            AILTON

Kommentaar

mikk4,kas oleks võimalik kuidagi mõne muu klubi pilti ka saada,nagu sinul see chelsea staadioni pilt seal.ma olek huvitatud omale mingit manU pildi panemisest..

arvatvasti jah taustapilt
                              .

Kommentaar

Algselt postitas RVN Vaata postitust
                                mikk4,kas oleks võimalik kuidagi mõne muu klubi pilti ka saada,nagu sinul see chelsea staadioni pilt seal.ma olek huvitatud omale mingit manU pildi panemisest..
                                täpselt ei saa aru mida asa mõtled kas screenshoti tegemist või?
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X