Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul siis eile juhtus imelik asi, nii et vene liigas võitis tom 1:0 zeniti ja Pareiko oli man of the match kuigi sai juba 6.minutil vigastada. ja statsidest vaadates ta palli ei puutunud
    Algselt postitas Maekas
    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

est patchi tahaks...võib muid ka anda

Kommentaar

nii alustasin Bayern-iga täiendasin ridu eestlastega (Oper, Andreev, Piiroja, Jääger, Kruglov, Saag, Kotenko)mõtetud mehed ja neegrid müüsin maha, parimatest ostudest võib nimetada Esperaza ja Sneijder. Opi ja Andreevi ja Kruglov-i ostsin endale teiste eesmärk oli edasi laenata või müüa et saaksid parematesse klubidesse ära.
        Esimene hooaeg läks aia taha, võitsin aint saksa karika, liigas teiseks ja champion liigas sain veerand finaali.
        Teisel hooajal täiendasin ridu Mascherano, Friedrich, Hildebrand, Russ,Snra, Schlaudraff (mõned nimed jäävad nimetamata vähem tähtsamad ja mõni on maybe valesti kirjutatud) ja tulemused olid näha Liiga kindel võit, Karikas ja teises karikas finaalis kaotus penaltitega Bremenile kes esimesel hooajal võitis liiga kuid see aasta jäid alles 4-ndaks ja siis Championite liiga võit kus finaalis sain jagu kindlalt Chelsast 3-1. KOhe hooaja lõpus pakus lepingut Fieorentina kes tuli itaalia seria a-s teiseks aga loobusin sest mul vaja Bayern veel suuremaks klubiks teha kui praegast võibolla järgmine aasta vaatan kuhugi mujale. Tahaks Eesti koondist juhendada aga Goes ei taha lahkuda
        Tõe huvides peab mainima et timmisin veits database ka, tegin Nikita eestlaseks ja lisasin veits potensiaali, sama moodi modisin ka operit,piirojat, kruglovi ja kotenkot kui mitte palju panin juurde potensiaali mingi 5-10 punkti. tõstsin taset kuna arvan et nad on paremad kui mäng neid paneb
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Piiroja on kindlasti parem kui mäng. 130 peaks tal vist originaalselt olema, ja Klavanil 127. Samas kui osadel koduliigapoistel, kes elusees nii heaks ei saa on oma -8'te ja -7'tega palju paremad. Saag on tore poiss nii palju kui kõrvalt tundub ja koondises mängib. Potentialit vist suurt pole, kuid statsid arenavad täpselt nii, et väravaid taob kus jube. Andreev'i potential on küllaltki reaalne mängus.
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
            nTahaks Eesti koondist juhendada aga Goes ei taha lahkuda
            Ära muretse, ta ilmselt ei lahkugi. Minu mängus 2013 aastal lõpetas ta MM valikturniiri täpselt 0 punkti ja väravaga
            Ja ikka kinga ei saand. Ainus võimalus Eesti koondise etteotsa saada on Jelle 'new user' abil kõrvaldada ja ise kohale kandideerida. Kui ei kandideeri, siis võetakse Jelle tagasi. Minul juhtus nii igatahes
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Läksin oma Eesti koondisega lausa uskumatule seeriale selle tiimi kohta ning vaid ühe regen'ist algkoosseisumängijaga.

1:1 Saksamaa
              4:1 Slovakia
              6:0 Costa Rica
              3:0 Rwanda
              3:1 Serbia
              2:0 Leedu
              5:1 Egiptus
              2:1 Austraalia
              2:0 Põhja-Iirimaa

Lõpuks lõppes jant võõrsil 0:1 kaotusega Prantsusmaale. Võimalust võiduks eriti polnud, sest Sidorenkov ja Andreev said vigastada ning hetkel on lood nii, et eriti back-upe pole kellegile võta, kes samal tasemel suudab mängida põhikoosseisu meestega.

Algkoosseis selline lame 4-4-2 süsteem:

Kotenko
              Klavan - Oja (re-gen) - Piiroja (C) - Kruglov
              Zahovaiko* - Puri - Dimitrjev - Sidorenkov
              Saag - Andreev

Zahovaiko peab ülimas paremäärte puuduses seda kohta täita. Ainuke normaalne parempoolik Konstantin Vassiljev ei saanud pärast Levadiast lahkumist kellegilt uut lepingut, sama juhtus Lindperega ning võimalik, et ka Operiga on selline häda toimumas. Aga 2011. aastast peaks üks Kuressaares palliv nooruk valmis kohta üle võtma.

U19 tiim suutis ennast 2010. aasta EM'ile saada, kus langeti vähem löödud väravatega välja, kui kõik neli tiimi grupis lõpetasid ühe ja sama punktiarvuga (4). Itaalia, Holland ja Hispaania olid seltsilised, meie poisid said võidu Hispaania vastu.

Lisaks jäid U21 mehed napilt play-offist välja, et 2011. EMile saada. Otsustavas mängus jäädi võrse kohtumise järel 2:1 alla Inglismaale.

FIFA ränkingutes olen tõusnud lausa 40. kohale pärast vahepealset 105. kohta.

Liigas on jätkuvalt asjad ülipinevad, Levadia on pärsat kaht järjestikust tiitlit väga imelikuks muutunud ning uuel hooajal jäädakse umbes 15-18 mängu järel liidrist maha ligi 15 punktiga. Kuressaare see vastu on suurfavoriit võidule, osteti endale suure raha eest Sidorenkov, Saag ja ka üks noortekoondise täht kes ka seeniorite seas kanda kinnitamas. Lisaks oli neil enne veel märkmisväärne seltskond koos seal.

Meistrite Liigas ja Euroopas suudavad hallid meeskonnad Eesti superklubid jätkuvalt välja tõugata.

Hetkel tundub, et võitlus EM valikgruppis tuleb väga pinev, sest seni kõigil viiel võistkonnal on kirjas üks võit ning Kreeka ja Prantsusmaa juhivad tänu ühele viigile ka omavahelises mängus. Eesti hetkel uhkelt kolmas ning plaaniga teine koht vallutada, mis tundub hetkel väga reaalne, eriti meeskonna mänguvormi arvestades.
              sigpic

Kommentaar

Ma sain kah selle mängu ja teen nüüd kah postituse, mis mu meeskonnas toimunud,juhtunud ja tibake tulemusi kah...
                Alustasin oma juhtimist siis Chelseas. Suht normaalne klubi oli see alguses. Esimesel hooajal ei saanud kuidagi alguses vedama ,aga hooaja teises pooles hakkas minema alles. Lõpuks siis esimeselt hooajalt 3. koht ja UEFA Meistrite liigas langemine 1/16 finaalis.
                Teine hooaeg läks kohe paremini. Võitsin ära liiga, UEFA Meistrite Liiga pääsemiseks võitsin ära Rosenborgi ja lõpetasin seal veerandfinaalis.
                Kolmas hooaeg mida ma praegu mängin läheb paremini isegi eelmistel hooaegadel. Üle poole liigamänge mängitud ja olen 1. ning vahe järgmisega on 2 punkti ja kolmandaga 3 punkti. UEFA mängin 1/16 finaale ja võitsin seal Türgi klubi Besiktasi 1:6 võõrsil.
                Ostnud ja müünud olen päris palju. Minema lähevad muidu mu praeguse hooaja lõpus sihukesed tugevad tegijad nagu Robben, Mikel ja Ballack. Maha olen üldse müünud sellised nagu Cudicini,Makelele(lahkus tasuta),Drogba(lahkus tasuta),Boulahrouz,Wright-Phillips,Hilario,Ashley Cole,Essien,Crespo,Bridge,Geremi,Johnson,Sinclair, Smith,Tejera,Pettigrew.
                Ostnud olen väääga palju mängijaid muidu,et see väga pikaks ei veniks siis lisan lihtsalt paremad neist:Riise,Akinfeev,Andreev,Purje,Saag,Trezeguet, Hübschmann,Edu,Crouch,Skjelbred,Higuain,Milla n,Doo-Ri(suht norm Lõuna-Korea äärekaitsja),Klavan,Puri ja ka veeel hulgi noori........
                Soovitan osta kokku noori mängijaid. Uskuge või ärge uskuge aga isegi proovin osta endale 14 aastast Aafrika kaitsjat.

Kommentaar

Algselt postitas matrix7000 Vaata postitust
                  Kolmas hooaeg mida ma praegu mängin läheb paremini isegi eelmistel hooaegadel.
                  Aga järgmistel? Iseenesest tubli oled, et Chelseaga proovid, katsumus missugune ju.

Kommentaar

Ma niisama mainin, et alustasin Hyde Unitediga Conference Northist. Kuna mul igasugused mängimisoskused puuduvad, siis olin jaanuariks kindlalt tabelis viimane. Edasi pole viitsinud enam mängida.

Kommentaar

Teine mäng Besiktasega oli küll naljakas,9:0 said kodus pähe. Ja siit kah üks pilt mu ühest liigamängust. Vaadake ja naerge: http://img218.imageshack.us/img218/5017/ghhnh8.jpg
                      Läks seal vaidluseks kätte,õnneks mu meeskonnale ei antud sellest olukorrast mingit kaarti ega eemaldamist.

Kommentaar

Ha-ha?

0101

Kommentaar

kas keegi seda mängu siinmail veel müügis näinud ka on, hullult sooviksin soetada.

Kommentaar

ja,viljandi centrumi teise korruse arvutipoes on küll müügis

(muutsin posti)
                            Last edited by --andres--; 13.07.07, 23:25. Põhjus: täheviga

Kommentaar

Algselt postitas matrix7000 Vaata postitust
                              ja,viljandi centrumi teise korruse arvutipoes oli küll müügis
                              OLI

10101010
                              AILTON

Kommentaar

et alustasin otsast peale,sest eelmine kord valisin siiski riigid ja noh,sealt ma chelseaga alustasingi...aga jah,räägin tibake oma uuest klubist mille sain. Et siis sain tööle klubisse nimega Tambo Cosmos (Lõuna-Aafrika klubi). Hullem kui Chelsea U18(mille ma seal kokku tegin). Aga jah,prega olen alguses,mõne aja pärast saab veel uudiseid

Kommentaar

Working...
                                X