Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitust
Niimoodi küll ei saa Serie A-d võita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis elukas see 1139 on?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Hei.
lehekyljed 25 kui ma ei eksi.seal on mingi jutt.
Yritan oma 11 aastasele lapsele seda tööle saada,aga ei õnnestu kuidagi.Olen vist liiga vana sellise värgi jaoks.Igatahes patch seal on aga edasi ma ei tea kuidas seda tööle saab.
Tegin enndameelest kõik õigesti kuid ...
Ex proovi ka ja kui tööle saad siis õpeta meid ka.
Ps. Olen juba abi palunud kuid keegi ei tunne huvi.... et aidata.
Algselt postitas Hooijdonk Vaata postitustTere!
Kas kellelgi siit foorumist oleks võimalik uploadida Eesti Liiga töötavat datat?
(Olen tüdinud data editoriga jamamisest).
Kommentaar
-
Algselt postitas Aulekas Vaata postitustlehekyljed 25 kui ma ei eksi.seal on mingi jutt.
Yritan oma 11 aastasele lapsele seda tööle saada,aga ei õnnestu kuidagi.Olen vist liiga vana sellise värgi jaoks.Igatahes patch seal on aga edasi ma ei tea kuidas seda tööle saab.
Tegin enndameelest kõik õigesti kuid ...
Ex proovi ka ja kui tööle saad siis õpeta meid ka.
Ps. Olen juba abi palunud kuid keegi ei tunne huvi.... et aidata.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitustselleks pead sa instailima patchi 7.0.2 (http://www.sigames.com/downloads.php...=381&file=474). Siis kui oled selle peale lasknud, pead selle Eesti databaasi lahti pakkima Football Manager 2007 databaaside kausta (My Documents -> Sports Interactive -> Football Manager 2007 -> db). Kui see ka tehtud, siis käivita mäng ja uut mängu alustades küsib, et mis databaasi tahad kasutada, tuleb panna 1 ja siis peaks töötama.
ma tegin korduvalt nii, aga ei funganud. loobusin.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustLulinha banaanilöögid on ülekõige
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar