Algselt postitas SundanceKid
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised
Collapse
X
-
ma tean, et pole minu asi siin teemas kobiseda, kuid lubage mul vaid teha üks märkus. Kui ma mingi aeg olin leilis nähes Odenit mängimas, siis nüüd ma pakun et tegemist on nö Ameerika Saksakulmuga (mitte võtta isiklikult!), kes võtab mõned lauad, paneb paar kulpi ning saab ruttu pingile, kui vead täis. Tõsi USAs mängitakse kuuele veale, aga ikkagi.
Kommentaar
-
suht odava raha eest sai juAlgselt postitas SundanceKid Vaata postitustsellise raha eest selline pick? kutt näeb välja ju 33 vähemalt. ei ole eriti mõistlik keeperis vist sellise vanusega mehi valida tulevikuks...
Kel soovi võib hakata trade pakkumisi Odenile välja mõtlema
Ma arvan, et draftimata meestest mitte rääkimine on siiski hea, sunnib igat ühte ise nuputama. Trashi on hea MSNis ajada
Kommentaar
-
Ma muidu protesteeriks selle üle, et uukaa valiku vormistus jätab hirmsasti soovida ja ei sisalda näiteks commishi poolt loodetud/palutud/kästud valija tiimi nime ega ka Odeni praeguse meeskonna nime, aga noh... kuna see on tõepoolest täiesti õudne valik (mina eeldasin, et too keski Oden jääb küll draftimata), siis soovin vaid edu sellise mehega tiimis. Mitte.
Aga kui tõsiselt rääkida, siis... no krt, tõsist juttu polegi.
Kommentaar
-
vaatax nyyd kes siin seda naljategemist alustasAlgselt postitas skint Vaata postitustAga kui tõsiselt rääkida, siis... no krt, tõsist juttu polegi.
Kommentaar
-
valikuid on samuti näha kodukal. kahjuks ei saa soccerneti foorumis teha enam edit´eid pikema aja tagant kui 15min peale postitust. muidu oleks siiagi copynud ühte postitusse järjest tehtud pickid. aga midagi pole teha. peale igat picki hakata siia uut nimekirja uue postitusega panema ei ole ka mõtekas. ja seda enam, et milleks meile siis see lahe ja informatiivne kodukas, millega Kurassaare roppu vaeva näeb, kui seal ei käida ja asju ei vaadataAlgselt postitas hassan74 Vaata postitustPalve - äkki postitaks nüüd drafti jooksul siia vaid valikuid ja hädapäraseid kirjeid.Eeldasin, et drafti jaoks tuleb eraldi teema, aga nii kipuvad valikud siia "mula" sekka ära kaduma.Seda enam, et mõnikord ajapiirangu tõttu läheb valiku sooritamisega kiireks.AITÄHH
"mula" jääb siiski siia ja uut teemat ei tule.
Kommentaar
-
Irwww mis mula siin tõesti aetakse...aga noh inimestel on vähemalt tegevust...ja täna on siis minu päev valida...ausalt öeldes ei oskagi kohe öelda, et keda peaks võtma...esimesel kahel mehel oli lihtne...aga nüüd juba võrdsemaid mehi rohkem...õnneks mul veel peaaegu 9h aega mõelda
Kommentaar
-
Tundub siis, et SDK-l tuleb pikk ööAlgselt postitas Earvin Vaata postitustIrwww mis mula siin tõesti aetakse...aga noh inimestel on vähemalt tegevust...ja täna on siis minu päev valida...ausalt öeldes ei oskagi kohe öelda, et keda peaks võtma...esimesel kahel mehel oli lihtne...aga nüüd juba võrdsemaid mehi rohkem...õnneks mul veel peaaegu 9h aega mõelda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar