Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
    lihtsalt kahju kohe vaadata kuidas GM ei suuda pärast picki tegemist oma viga tunnistada ja siis hakatakse rääkima aiaaugust. korjad neid kõõluseid sinna omale tiimi? sellest veel vähe oli, kuidas Shauni põlv praks pooleks käis?
    Pärast Yahoos liiga loomist viskan Livingstoni koheselt välja, palun vaid, et sa rohkem mu mängijaid siin ei kompromiteeri.

Kommentaar

Viska jah, mul IL'is ruumi küll.

Kommentaar

Esimese ringi teise valikuna võtan endale Greg Odeni

Kommentaar

sellise raha eest selline pick? kutt näeb välja ju 33 vähemalt. ei ole eriti mõistlik keeperis vist sellise vanusega mehi valida tulevikuks...

Kommentaar

ma tean, et pole minu asi siin teemas kobiseda, kuid lubage mul vaid teha üks märkus. Kui ma mingi aeg olin leilis nähes Odenit mängimas, siis nüüd ma pakun et tegemist on nö Ameerika Saksakulmuga (mitte võtta isiklikult!), kes võtab mõned lauad, paneb paar kulpi ning saab ruttu pingile, kui vead täis. Tõsi USAs mängitakse kuuele veale, aga ikkagi.

Kommentaar

Ei ole probleemi ju. Meil on PF kategooria ilusasti sees!

Kommentaar

Teen ettepaneku muuta reegleid draftimata mängijate mainimisel, tingimusel, et tegemist on trashtalkiga...

Kommentaar

teexin ettepaneku - määrata reeglite rikkumise eest karmimad karistused

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
                    sellise raha eest selline pick? kutt näeb välja ju 33 vähemalt. ei ole eriti mõistlik keeperis vist sellise vanusega mehi valida tulevikuks...
                    suht odava raha eest sai ju Kel soovi võib hakata trade pakkumisi Odenile välja mõtlema

Ma arvan, et draftimata meestest mitte rääkimine on siiski hea, sunnib igat ühte ise nuputama. Trashi on hea MSNis ajada

Kommentaar

Ma muidu protesteeriks selle üle, et uukaa valiku vormistus jätab hirmsasti soovida ja ei sisalda näiteks commishi poolt loodetud/palutud/kästud valija tiimi nime ega ka Odeni praeguse meeskonna nime, aga noh... kuna see on tõepoolest täiesti õudne valik (mina eeldasin, et too keski Oden jääb küll draftimata), siis soovin vaid edu sellise mehega tiimis. Mitte.

Aga kui tõsiselt rääkida, siis... no krt, tõsist juttu polegi.

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                        Aga kui tõsiselt rääkida, siis... no krt, tõsist juttu polegi.
                        vaatax nyyd kes siin seda naljategemist alustas

Kommentaar

Palve - äkki postitaks nüüd drafti jooksul siia vaid valikuid ja hädapäraseid kirjeid.Eeldasin, et drafti jaoks tuleb eraldi teema, aga nii kipuvad valikud siia "mula" sekka ära kaduma.Seda enam, et mõnikord ajapiirangu tõttu läheb valiku sooritamisega kiireks.AITÄHH

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                            Palve - äkki postitaks nüüd drafti jooksul siia vaid valikuid ja hädapäraseid kirjeid.Eeldasin, et drafti jaoks tuleb eraldi teema, aga nii kipuvad valikud siia "mula" sekka ära kaduma.Seda enam, et mõnikord ajapiirangu tõttu läheb valiku sooritamisega kiireks.AITÄHH
                            valikuid on samuti näha kodukal. kahjuks ei saa soccerneti foorumis teha enam edit´eid pikema aja tagant kui 15min peale postitust. muidu oleks siiagi copynud ühte postitusse järjest tehtud pickid. aga midagi pole teha. peale igat picki hakata siia uut nimekirja uue postitusega panema ei ole ka mõtekas. ja seda enam, et milleks meile siis see lahe ja informatiivne kodukas, millega Kurassaare roppu vaeva näeb, kui seal ei käida ja asju ei vaadata
                            "mula" jääb siiski siia ja uut teemat ei tule.

Kommentaar

Irwww mis mula siin tõesti aetakse...aga noh inimestel on vähemalt tegevust...ja täna on siis minu päev valida...ausalt öeldes ei oskagi kohe öelda, et keda peaks võtma...esimesel kahel mehel oli lihtne...aga nüüd juba võrdsemaid mehi rohkem...õnneks mul veel peaaegu 9h aega mõelda

Kommentaar

Algselt postitas Earvin Vaata postitust
                                Irwww mis mula siin tõesti aetakse...aga noh inimestel on vähemalt tegevust...ja täna on siis minu päev valida...ausalt öeldes ei oskagi kohe öelda, et keda peaks võtma...esimesel kahel mehel oli lihtne...aga nüüd juba võrdsemaid mehi rohkem...õnneks mul veel peaaegu 9h aega mõelda
                                Tundub siis, et SDK-l tuleb pikk öö

Kommentaar

Working...
                                X