Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

3 tundi ja 12 minutit siis järgmise pickini usutavasti. Mõni mees peab kiirustama, et ikka esimese minuti jooksul oma valiku tehtud saaks...

Kommentaar

No rändkarikas oleks küll väga tuus. Muidugi ainult koos piduliku üleandmistseremooniaga Liis Lassi osavõtul
      Jeff Green sounds like a role player. Teeb kõike hästi, aga mitte midagi väga hästi. Lisaks veel tagasihoidlik iseloom, jagab pigem sõbrale, kui ise midagi tegema hakkab. Basketball IQ pidavat siiski paljulubav olema, mistõttu totaalset põrumist ka karta pole.

Kommentaar

Algselt postitas Orange Owl Vaata postitust
        Jeff Green sounds like a role player. Teeb kõike hästi, aga mitte midagi väga hästi. Lisaks veel tagasihoidlik iseloom, jagab pigem sõbrale, kui ise midagi tegema hakkab. Basketball IQ pidavat siiski paljulubav olema, mistõttu totaalset põrumist ka karta pole.
        Ei tea küll, miks Nõmme just seda meest niimoodi noolib. Eriti kui meie liigas, ma küll täpselt ei tea, millise GMi käe all, on märksa tugevam talent, kel vanust samapalju, potentsiaali rohkem, NBA kogemust ka juba aastajagu... nimi vist üsnagi lustakas tal ka.

Kommentaar

Ok, uurime SDKga seda karikaasja - ei tohiks eriline probleem olla. Rimmiga alustame ka läbirääkimisi Liis Lassi asjus (see võib kalliks minna - nii Liisi poolt, kui ka see, et naise eest tuleb seda saladuses hoida, muidu võib järgmine fantasyhooaeg vahele jääda).

Kommentaar

Ok, pickime. Sõna otseses mõttes viimasel hetkel muutsin meelt. Suurtel poistel on meie liigas alati väike eelis olnud ja väga eksida ma ei saa, kui juba asjatundjad ta NBA-s kolmandana valisid. Väike kõhklus muidugi jääb aga... Seega, minu valikuks on: Hr. "17-10-2-1-2 player for a long time"

Pärnu Põlvpüksid
            1.4 Horford, Al [Atl]

Kommentaar

täiesti tühine pick, keegi isegi ei viitsi arvata sellisest midagi

Kommentaar

mitte ei viitsi aga ma lihtsalt panin kõigil suud lukku.

Kommentaar

Tore mees aga näed, usku ei ole sellisesse, 6-9 PF'idesse, kellel puudub korralik keskpositsioonivise ja kes samas on väga energiline, mis teatavasti võrdub vähemalt 4,2 PF'iga keskmiselt mängus.:P

Kommentaar

hea viskega ei hiilga siin ka järgmised valikud, niiet... mulle piisab 17-10-2-1-2-4,2st täiesti :P

Kommentaar

Sa unustasid FG%=39% ja FT%=53...

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                        Sa unustasid FG%=39% ja FT%=53...
                        parandan. FG%- 61% ja kahetsusega pean tõesti nentima, et FT%- 65%

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
                          parandan. FG%- 61% ja kahetsusega pean tõesti nentima, et FT%- 65%
                          Kolledž on kolledž Seal ei ole Boshe ja Boozereid ees...

Kommentaar

al bundy tegi ka keskkoolis 4 touchdowni yhes mängus enne kui punapea ta röövis, mix peax sinu al-iga paremini minema

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                              al bundy tegi ka keskkoolis 4 touchdowni yhes mängus enne kui punapea ta röövis, mix peax sinu al-iga paremini minema
                              bundy solvamisega lähed sa väga libedale teele mees...

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                                Ei tea küll, miks Nõmme just seda meest niimoodi noolib. Eriti kui meie liigas, ma küll täpselt ei tea, millise GMi käe all, on märksa tugevam talent, kel vanust samapalju, potentsiaali rohkem, NBA kogemust ka juba aastajagu... nimi vist üsnagi lustakas tal ka.
                                Mensah-Bonsu see aasta minumeelest NBA-s ei mängi Nõmme noolib Greeni eelkõige seetõttu, et klubil on sõprussidemed seni veel Seattle-is baseeruva NBA klubiga, mida teadjamad kutsuvad Sonics. Samuti on Nõmme Vanurite peatreeneril piisavalt usku Jeff Greeni mängijaoskustesse
                                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Working...
                                X