3 tundi ja 12 minutit siis järgmise pickini usutavasti. Mõni mees peab kiirustama, et ikka esimese minuti jooksul oma valiku tehtud saaks...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised
Collapse
X
-
No rändkarikas oleks küll väga tuus. Muidugi ainult koos piduliku üleandmistseremooniaga Liis Lassi osavõtul
Jeff Green sounds like a role player. Teeb kõike hästi, aga mitte midagi väga hästi. Lisaks veel tagasihoidlik iseloom, jagab pigem sõbrale, kui ise midagi tegema hakkab. Basketball IQ pidavat siiski paljulubav olema, mistõttu totaalset põrumist ka karta pole.
Kommentaar
-
Ei tea küll, miks Nõmme just seda meest niimoodi noolib. Eriti kui meie liigas, ma küll täpselt ei tea, millise GMi käe all, on märksa tugevam talent, kel vanust samapalju, potentsiaali rohkem, NBA kogemust ka juba aastajagu... nimi vist üsnagi lustakas tal ka.Algselt postitas Orange Owl Vaata postitustJeff Green sounds like a role player. Teeb kõike hästi, aga mitte midagi väga hästi. Lisaks veel tagasihoidlik iseloom, jagab pigem sõbrale, kui ise midagi tegema hakkab. Basketball IQ pidavat siiski paljulubav olema, mistõttu totaalset põrumist ka karta pole.
Kommentaar
-
Ok, uurime SDKga seda karikaasja - ei tohiks eriline probleem olla. Rimmiga alustame ka läbirääkimisi Liis Lassi asjus (see võib kalliks minna - nii Liisi poolt, kui ka see, et naise eest tuleb seda saladuses hoida, muidu võib järgmine fantasyhooaeg vahele jääda).
Kommentaar
-
Ok, pickime. Sõna otseses mõttes viimasel hetkel muutsin meelt. Suurtel poistel on meie liigas alati väike eelis olnud ja väga eksida ma ei saa, kui juba asjatundjad ta NBA-s kolmandana valisid. Väike kõhklus muidugi jääb aga... Seega, minu valikuks on: Hr. "17-10-2-1-2 player for a long time"

Pärnu Põlvpüksid
1.4 Horford, Al [Atl]
Kommentaar
-
parandan. FG%- 61% ja kahetsusega pean tõesti nentima, et FT%- 65%Algselt postitas dwideng Vaata postitustSa unustasid FG%=39% ja FT%=53...
Kommentaar
-
Kolledž on kolledžAlgselt postitas SundanceKid Vaata postitustparandan. FG%- 61% ja kahetsusega pean tõesti nentima, et FT%- 65%
Seal ei ole Boshe ja Boozereid ees...
Kommentaar
-
bundy solvamisega lähed sa väga libedale teele mees...Algselt postitas artz Vaata postitustal bundy tegi ka keskkoolis 4 touchdowni yhes mängus enne kui punapea ta röövis, mix peax sinu al-iga paremini minema
Kommentaar
-
Mensah-Bonsu see aasta minumeelest NBA-s ei mängiAlgselt postitas skint Vaata postitustEi tea küll, miks Nõmme just seda meest niimoodi noolib. Eriti kui meie liigas, ma küll täpselt ei tea, millise GMi käe all, on märksa tugevam talent, kel vanust samapalju, potentsiaali rohkem, NBA kogemust ka juba aastajagu... nimi vist üsnagi lustakas tal ka.
Nõmme noolib Greeni eelkõige seetõttu, et klubil on sõprussidemed seni veel Seattle-is baseeruva NBA klubiga, mida teadjamad kutsuvad Sonics. Samuti on Nõmme Vanurite peatreeneril piisavalt usku Jeff Greeni mängijaoskustesse
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar