Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ka ise kaalusin oma pickide ajal, aga ei tea, kuidas ta Q-Richi, Lee ja mõnede teiste tagant minuteid saab. Potentsiaali on vennas kõvasti. Kui läheks Artesti trade'ga Kingsi, oleks tegemist väga hea valikuga.
No nii, minu unistus purunes. Plaanisin tegelikult juba esimeses ringis 10. valikuna Stuckey't, kuid otsustasin siis viimasel hetkel ikkagi Hiina nisanäpu kasuks. Kuna aga vahepeal valiti igasugu ime vendi, siis tekkis uuesti väike lootus, et ehk mees vajub. Aga ikkagi tõmmati nina eest ära, mis parata Õnnitlused Hõbemehele!
No nii, minu unistus purunes. Plaanisin tegelikult juba esimeses ringis 10. valikuna Stuckey't, kuid otsustasin siis viimasel hetkel ikkagi Hiina nisanäpu kasuks. Kuna aga vahepeal valiti igasugu ime vendi, siis tekkis uuesti väike lootus, et ehk mees vajub. Aga ikkagi tõmmati nina eest ära, mis parata Õnnitlused Hõbemehele!
Traded on head asjad... Hakka pakkumist välja mõtlema
No nii, minu unistus purunes. Plaanisin tegelikult juba esimeses ringis 10. valikuna Stuckey't, kuid otsustasin siis viimasel hetkel ikkagi Hiina nisanäpu kasuks. Õnnitlused Hõbemehele!
Kaalusin esimeses voorus pikalt valitu ja selle mehe vahel.Kaalukausi kallutas teistpidi sel aastal saadavad mänguminutid.
Kommentaar