Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA C-Liiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma vaatan, et noord ja hakkajad lausa sunnivad raha vastu võtma siin...
    Sügisel räägib uuesti. Sest kui vaadata meeste aktiivsust liiga kajastamisel, siis selle 13000 tasku panemine ei ole vist kuigi keeruline

Kommentaar

Sama mõte tekkis nagu eelkõnelejal
      ..See oleks koht kuhu hea meelega investeeriks. Peaasi et liiga palju meistrika vendi selle mõtte peale ei jõua. Aga inflatsioonist tuenevat sissemaksu tõstmist pooldan küll. Kui ka ei võida, siis poole hooaja actioni eest on see imeväike summa.

Kommentaar

sellise asja eest on raudselt ka mingi paragrahv ette nähtud. kelmus vms. luuakse hulgale inimestele pettekujutelm, et neil on võimalus raha võita aga teatud manageri osaledes neil reaalset lootust tegelikult ei ole...

Kommentaar

mina ei alahindaks siin noori midagi, see et ma fantasys suht algaja olen ei tähenda et ma NBA-ga kursis pole

Kommentaar

Tore siis et liitujaid,huvilisi on.tundub et 20 inimest liigasse saada pole probleem v.Samas ma olen suhteliselt kindel et järgmise hooaja alguses oleme meie...kolm uut,kes sellest rahaliigast huvitatud oleks.Elame näeme

Kommentaar

soovitan teil liigat luues mitte lubada tradesid ja mitte kasutada IL-listi. muidu palju õnne commishile selle rahajahil oleva pundi ohjeldamisel.

Kommentaar

täitsa asjalik mõte

Kommentaar

Aina lihtsamaks läheb...

Kommentaar

C-liiga

Tuleks vahpeal teema juurde tagasi ka... enamus on oma hääle andnud 3 parema tõusmisele esiliigasse ning siis vastavalt ka kolme langemisele esiliigast.

Minu poolest siis lukku!

Kommentaar

Iseenesest on yldse imelik rääkida sellest hooaja sees. Kui reeglites neid tingimusi pole, siis nagu ei saa ju ikkagi, ja hooaja sees neid juurde lisada pole ka 3 alumise suhtes õige.

C-liiga ei ole samade seadistustega: pole raha mängus, pole IL. Kõik näitab seda, et selle liigaga on mindud võimalikult lihtsama vastupanu teed. Teeme midagi kiirelt ära, kyll jõuab hiljem kisa tõsta. Ma eeldan, et järgmisest aastast muutub see liiga tasulisex, kuid kas suudab keegi väita, et see tasulisena 20 liikmelisex jääb? IL-iga seotud vaidlused on lausa lõputud. Kas on õige lasta juurde uusi nägusid, kes pole veel kõige toimuvaga kursis?

Omal ajal kui sai mingi d-liiga yles klopsitud uutele tulijatele (tasuta ja samade seadistutega), sealsetest uutest tulijatest (osalesid ka paljud meistri ja esiliiga GM-d) on ainus jätkaja minu teada ainult 'eika'. Teised uued tulijad on jäljetult kadunud, mix?

Jah esiliigaski on paar mitte väga aktiivset venda, kuid tabeli alt kolmas on praegu GM, kellel 3 aastane meistriliiga kogemus. Nii et ei saax öelda, et tase väga puudulik olex ja kui nyyd saata ta liigasse mille elujõulisus on veel ikkagi pisut kaheldav. Milleni see viia võib, äkki tasemel GM-i loobumisele?

Seega mina annan hääle, sellele et järgmise hooajaeelsel ajal otsustatakse, mis täpselt saab. Loodetavasti annab 'jaak20' täpse ylevaate, mis liigas toimus. Esiliiga omad mainivad ära laisad ja mitteaktiivsete nimed (äkki karistatakse neid). Mõni esiliiga GM-dest loobub. Ja mis kõige tähtsam, tehtakse vastavad reeglid enne hooaja algust.

Kommentaar

No , yks vastuhääl ka....

Kommentaar

Äkki peaks commishile väikese tasu välja käima ? Kui seda nii raske leida on.. mingi % auhinna fondist

Kommentaar

Asi pole niiväga selles, et kuidagi ei leia commishit. Lihtsalt nii suure raha puhul on võimatu seda kavalpeade punti ohjeldada mingites reeglite/tradede rägastikus. Te ei jõua neid omavahelisi vaidlusi ära lahendada seal. Mida lihtsam formaat, vähem võimalusi jne seda vähem kaklusi. Aga noh, vbla saate hakkama ja ei ole midagi hullu. Hakkan huviga teie tegemisi jälgima...

Kommentaar

Iseenesest ei käinud seda ideed välja seepärast et raha teenida,vaid seepärast et heas pundis mängida,kus kõik on aktiivsed.Jube nõme on nii,et traded pendivad nädala,siis lähed boardile kisama,et see mees ei mängi kaasa.Tuleb nädal hiljem reply et sorry,ei olnud aega tulla siia lehele.Come on 2 nädalat pole aega.Ise veedan päevast fantasy lehel kindlasti tunnikese,paar+hoopshype+espn+nba.com.Mängin mängu teist aastat ja järgmine hooaeg 102% alustan kolmanda hooajaga.Sel aastal esimest korda osalesin draftis kah,kuid ei kukkunud kõige õnnestunumalt välja.Uus hooaeg+uued kogemused aitavad kindlasti järgmises draftis kaasa ja lootus et saan kõrgema valikukoha kui 20.

Kommentaar

Kui sa lihtsalt tahad aktiivsest hea tasemega liigast osa võtta, siis soovitan pigem Esiliigasse end kirja panna. Praegu tundub, et paar venda on seal kahjuks eriti lohed. Kui need loobuvad või neid kickitakse, siis peaks paar kohta ehk juurde tekkima vms. Igatahes tasub uue hooaja eel silmad lahti hoida siin.

Kommentaar

Working...
                                X