Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Valetasin Sillamäe osas, hoopis Trans oli see, kes hingas kuklasse mul. Ei tea, mehed kas solvusid või muutusin mina halvemaks, aga viimasest kuuest mängust suutsin vaid ühe võidu võtta.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Vabandan nii paljude postituste pärast, kuid mul küsimus. Kas on võimalik, et kui ostad välismaalt mängija, tuleb koos temaga keegi veel kaasa? Mul nimelt tekkis pärast ostu akadeemiasse sama perenimega ning kolm aastat noorem mängija. 15 aastane täpsemalt. Favoured personnel'i all on mõlemal üksteise nimed.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Vabandan nii paljude postituste pärast, kuid mul küsimus. Kas on võimalik, et kui ostad välismaalt mängija, tuleb koos temaga keegi veel kaasa? Mul nimelt tekkis pärast ostu akadeemiasse sama perenimega ning kolm aastat noorem mängija. 15 aastane täpsemalt. Favoured personnel'i all on mõlemal üksteise nimed.
äkki võttis pere ka kaasa
naudivad kõik koos puhkust
Ma kirjutan ka veits siis.
Praegu ManU-ga hooaeg käimas, eelmise hooaja võitsin.
See hooaeg sama plaanis.
Mu tiim on muidu selline, et hakkan vaikselt noorte peale üles ehitama, aga muidu selline hetkel:
Väravavahid: Casillas, Frey, Begovic ja tulevikulootus 17 a. Ron van de Wetering (loodan, et kirjutasin õieti)
Kaitsjad: Rafael, Sergio Ramos, Fazio, Vidic, Evra, Evans, Pique.
Poolikud: Ramsey, De Jong, Messi, Essien, Fabregas, Vaart, Petrucci(ult. hea noor!)
Rünne: Rooney, Massimo Polito, Torres, Tevez, Villa.
1. Jaanuar lahkuvad tiimist sellised nimed:
Pique, Vaart, Tevez, Villa.
Praegu novembrikuu käimas, olen esimesel kohal, juhin 2 punktiga teisel kohal olevat Arsenali. Ja muidu 1. jaanuar tuleb tiimi Miguel Veloso ja Xabi Alonso.
Ja siis rohkem vanemaid mängijaid ei osta.
Vaid noortest teen vaikselt tiimi. Polito ostsin kunagi ära, ta oli 1-1.5 hooaega reservis. Kuna Villa ja Teveze tahtsin ära müüa, et Polito saaks põhis mängida, siis nii ongi. Polito JUBA löönud 8 väravat 9 mängu jooksul.
Hetkeks kõik siis.
Oi, mida tegi Massimo Polito. Arsenali vastu hat-trick ja 2 lööki kaugelt, üks 35 yardi pealt ja teine siis 16 m kasti juurest.
Super vend, 19 aastane mul mängus.
Oi, mida tegi Massimo Polito. Arsenali vastu hat-trick ja 2 lööki kaugelt, üks 35 yardi pealt ja teine siis 16 m kasti juurest.
Super vend, 19 aastane mul mängus.
Ma kirjutan ka veits siis.
Praegu ManU-ga hooaeg käimas, eelmise hooaja võitsin.
See hooaeg sama plaanis.
Mu tiim on muidu selline, et hakkan vaikselt noorte peale üles ehitama, aga muidu selline hetkel:
Väravavahid: Casillas, Frey, Begovic ja tulevikulootus 17 a. Ron van de Wetering (loodan, et kirjutasin õieti)
Kaitsjad: Rafael, Sergio Ramos, Fazio, Vidic, Evra, Evans, Pique.
Poolikud: Ramsey, De Jong, Messi, Essien, Fabregas, Vaart, Petrucci(ult. hea noor!)
Rünne: Rooney, Massimo Polito, Torres, Tevez, Villa.
1. Jaanuar lahkuvad tiimist sellised nimed:
Pique, Vaart, Tevez, Villa.
Praegu novembrikuu käimas, olen esimesel kohal, juhin 2 punktiga teisel kohal olevat Arsenali. Ja muidu 1. jaanuar tuleb tiimi Miguel Veloso ja Xabi Alonso.
Ja siis rohkem vanemaid mängijaid ei osta.
Vaid noortest teen vaikselt tiimi. Polito ostsin kunagi ära, ta oli 1-1.5 hooaega reservis. Kuna Villa ja Teveze tahtsin ära müüa, et Polito saaks põhis mängida, siis nii ongi. Polito JUBA löönud 8 väravat 9 mängu jooksul.
Hetkeks kõik siis.
Kommentaar