Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Valetasin Sillamäe osas, hoopis Trans oli see, kes hingas kuklasse mul. Ei tea, mehed kas solvusid või muutusin mina halvemaks, aga viimasest kuuest mängust suutsin vaid ühe võidu võtta.

Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Panen veel ühe pildi karikast, näitan teile mänge pärast neljandat raundi.

Kommentaar

Vabandan nii paljude postituste pärast, kuid mul küsimus. Kas on võimalik, et kui ostad välismaalt mängija, tuleb koos temaga keegi veel kaasa? Mul nimelt tekkis pärast ostu akadeemiasse sama perenimega ning kolm aastat noorem mängija. 15 aastane täpsemalt. Favoured personnel'i all on mõlemal üksteise nimed.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
          Vabandan nii paljude postituste pärast, kuid mul küsimus. Kas on võimalik, et kui ostad välismaalt mängija, tuleb koos temaga keegi veel kaasa? Mul nimelt tekkis pärast ostu akadeemiasse sama perenimega ning kolm aastat noorem mängija. 15 aastane täpsemalt. Favoured personnel'i all on mõlemal üksteise nimed.
          äkki võttis pere ka kaasa
          naudivad kõik koos puhkust

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
            äkki võttis pere ka kaasa
            naudivad kõik koos puhkust
            pole sellist asja varem täheldanud
            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Tuli järsku koos perega ja vend oli sama andekas, mis seal ikka nuptada on.

Kommentaar

lol! migi costa rica tüüp, kes on mänginud ka Romas ja Brescias on nüüd Põltsamaa peatreener ( põltsamaa mängib 4. liigat )

pilt kah

Kommentaar

Ma kirjutan ka veits siis.
                  Praegu ManU-ga hooaeg käimas, eelmise hooaja võitsin.
                  See hooaeg sama plaanis.
                  Mu tiim on muidu selline, et hakkan vaikselt noorte peale üles ehitama, aga muidu selline hetkel:
                  Väravavahid: Casillas, Frey, Begovic ja tulevikulootus 17 a. Ron van de Wetering (loodan, et kirjutasin õieti)
                  Kaitsjad: Rafael, Sergio Ramos, Fazio, Vidic, Evra, Evans, Pique.
                  Poolikud: Ramsey, De Jong, Messi, Essien, Fabregas, Vaart, Petrucci(ult. hea noor!)
                  Rünne: Rooney, Massimo Polito, Torres, Tevez, Villa.
                  1. Jaanuar lahkuvad tiimist sellised nimed:
                  Pique, Vaart, Tevez, Villa.
                  Praegu novembrikuu käimas, olen esimesel kohal, juhin 2 punktiga teisel kohal olevat Arsenali. Ja muidu 1. jaanuar tuleb tiimi Miguel Veloso ja Xabi Alonso.
                  Ja siis rohkem vanemaid mängijaid ei osta.
                  Vaid noortest teen vaikselt tiimi. Polito ostsin kunagi ära, ta oli 1-1.5 hooaega reservis. Kuna Villa ja Teveze tahtsin ära müüa, et Polito saaks põhis mängida, siis nii ongi. Polito JUBA löönud 8 väravat 9 mängu jooksul.
                  Hetkeks kõik siis.

Kommentaar

Oi, mida tegi Massimo Polito. Arsenali vastu hat-trick ja 2 lööki kaugelt, üks 35 yardi pealt ja teine siis 16 m kasti juurest.
                    Super vend, 19 aastane mul mängus.

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
                      Oi, mida tegi Massimo Polito. Arsenali vastu hat-trick ja 2 lööki kaugelt, üks 35 yardi pealt ja teine siis 16 m kasti juurest.
                      Super vend, 19 aastane mul mängus.
                      Ta on mingi regen jh?
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Mis mõttes regen ?

Kommentaar

regen
                          Ei ole kohe mängu alguses sees. Genereeritakse hiljem.

Kommentaar

Ma kirjutan ka veits siis.
                            Praegu ManU-ga hooaeg käimas, eelmise hooaja võitsin.
                            See hooaeg sama plaanis.
                            Mu tiim on muidu selline, et hakkan vaikselt noorte peale üles ehitama, aga muidu selline hetkel:
                            Väravavahid: Casillas, Frey, Begovic ja tulevikulootus 17 a. Ron van de Wetering (loodan, et kirjutasin õieti)
                            Kaitsjad: Rafael, Sergio Ramos, Fazio, Vidic, Evra, Evans, Pique.
                            Poolikud: Ramsey, De Jong, Messi, Essien, Fabregas, Vaart, Petrucci(ult. hea noor!)
                            Rünne: Rooney, Massimo Polito, Torres, Tevez, Villa.
                            1. Jaanuar lahkuvad tiimist sellised nimed:
                            Pique, Vaart, Tevez, Villa.
                            Praegu novembrikuu käimas, olen esimesel kohal, juhin 2 punktiga teisel kohal olevat Arsenali. Ja muidu 1. jaanuar tuleb tiimi Miguel Veloso ja Xabi Alonso.
                            Ja siis rohkem vanemaid mängijaid ei osta.
                            Vaid noortest teen vaikselt tiimi. Polito ostsin kunagi ära, ta oli 1-1.5 hooaega reservis. Kuna Villa ja Teveze tahtsin ära müüa, et Polito saaks põhis mängida, siis nii ongi. Polito JUBA löönud 8 väravat 9 mängu jooksul.
                            Hetkeks kõik siis.
                            Keegi on vist natuke editorit nappinud :P

Kommentaar

Eesti on ikka popp koht

päriselt võiks ka nii olla

Kommentaar

andke üks norm link kus on kõik eesti liigad jms asjad olemas !
                                kõik teised mis tõmband olen on mingi karvased

Kommentaar

Working...
                                X