Algselt postitas phljuh
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Kellelgi oleks mõnda head ründajat soovitada , kes ka tuleks meeskonda. Mängisin siis ühe hooajag Newcasteliga ära , panin kindlalt kinni aga oleks vaja Ameobile asendust , kuna ta lõi terve hooaja peale ainult 10 väravat...Olen proovinud osta erinevaid mehi , aga keegi ei teha tulla.
BTW:raha on 20milli.
Kommentaar
-
Algselt postitas sigmar Vaata postitustKellelgi oleks mõnda head ründajat soovitada , kes ka tuleks meeskonda. Mängisin siis ühe hooajag Newcasteliga ära , panin kindlalt kinni aga oleks vaja Ameobile asendust , kuna ta lõi terve hooaja peale ainult 10 väravat...Olen proovinud osta erinevaid mehi , aga keegi ei teha tulla.
BTW:raha on 20milli.
Kommentaar
-
Tõmbasin ka FM2010, esialgu küll demo, täisversiooni pole oodata enne suve, peale selle oli ka esimene taoline managermäng. Algul ei saanud peaaegu midagi aru, treeningu sain paika, algkooseisu sain paika (olen RMad) ja alles viiamsel transfer season'i päeval sain aru, kuidas osta neid mängijaid, kes pole transfer list'is
Jõudsin ka ühe transfer pakkumise teha, aga seda ei võetud vastu, samuti tegin ühe sõpruka, sain Osasuna 1-2 pähe. Mõtlesin kogu aeg et mida paganat - kui mees palli saab virutab lihtsalt pika palli ette, miks küll, vastased mängivad nagu Barca...
Siis leidsin mängu käsud (nii meeskondlikud kui individuaalsed) ülesse ja asi hakkas ülesmge minema, mängisin deportivoga esimese liigamängu, avastasin et ma saan mängijatel käskida, mida teha (löö, sööda vasakule, ääred tõuske jms), hakkasin kiirelt erinevaid asju katsetama ja kohtunik bännis mu 10ndal minutilNüüd võitsin espanyol 3-2 ja lyon'i 1-0
A siis selline küsimus, et kas mulle ainult tunduvad, või mängivad kogenud mängijad üldiselt paremini, kui nooremad, Raul ja Guti on oma 10x paremad kui nt CR9:/Õhupalle tehakse konnadest. Jalgpalle kilpkonnadest.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMul on selline probleem: Üleminekuaken on kinni ja ma pean registreerima 25 mängijat Euro Cupile, sealhulgas 4 mängijat, kes on Homegrown elik 4(?) aastat nooruses klubis treeninud. Mul on selliseid mehi koosseis ainult 3. kas ja Mida ma teha saaksin?
Kommentaar
-
Nii kirjutan siis veits.
Mäletan, et alustasin nii, Levadia 1 hooaeg meistriliiga võit, teine hooaeg-poole pealt tuli pakkumine Millwall'ilt. Läksin Millwalli, oli päris künklik tee seal tiimis ja sain pakkumise portsmouthilt, esimene hooaeg sain ainult 3 mängu neid juhendada ja kõik võitsin, järgmine hooaeg tuli Coca-Cola Championshipi võit ja olingi Premieris, esimene hooaeg premieris tiitel ja 11 punktine vahe 2.kohaga, olin portsmouthi saanud mõned head ja edukad mängijad ja siis tuli pakkumine ManU-sse. Läksin sinna ja seal ma nüüd olen. Esimesel kohal Premieris juhin 3 punktiga City ees. Praegu on käsil Euro Cupi grupimängud. 3 mängu olen võitnud seal, aga Braga käest sain 1:0 siis. Masendav kaotus. Ja nüüd vaatan, mis edasine toob.
Praegu käsil aasta 2014/2015.
E: Hakkasin Wales-i koondist juhendama.
Kommentaar
-
Just oli League Cup finaal.
Tottenham-ManU
Ma olin ManU ja kohtunikuks oli Howard Webb.
Messi lõi 18.min 1-0 ja ma juhtisin siis kuni 82.minutini kui Webb lampi andis Tottenhamile penalti
Rossi lõi nande poolelt sisse ja ma mõtlesin, et nüüd ongi läbi, et tuleb lisaaeg ja penaltid.
Sai 90.min täis ja pandi 5 minutit lisaaega. Ja järsku sain ma kontra rünnaku, Ramsey jooksis üle poole platsi äärelt ja andis ilusa söödu keskele ja Petrucci lõi ära. See toimus siis 94.min ehk 4.minut lisaajal.
Super värkPetrucci on ka hea noor.
Kommentaar
-
just lõppes mul hooaeg 2013/2014 ja esmakorselt sain endalegi üllatusena Cl-i alagrupi mängudele. Ma sattusin raskesse gruppi koos: Barca, Napoli ja lille-ga. 0 pukti 6 mängust, kuid see eest skoorisin kõigile värava. Ml-is võitsin tiitli varakult ära. See hoaeg teen puhastuse, Hume müüsin 1.8 milliga cataniasse ja kinki 2 milli eest ära. ise ostsin lõpuks ära Robin Söderi, kes juba 2 hooaeg on laenul mul olnud.
Edu teile teie karjääris !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar