Algselt postitas rainer44
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustKas FMile kusagil mingi selline cheat on olemas et millega saaks enda postitsiooni klubis kindlustada, et siis mitte mingi valemiga ei saaks klubijuhtkond mind vallandada.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustMõnele äkki meeldib ennast jumalana tunda. Las olla.
Kommentaar
-
ega see cheat nii tähtis ka nyyd mulle pole, ma lihtsalt pole jõudnud veel enda mänguga alustadagi ja lihtsalt mõtlesin et küsiks igaks juhuks üle kas selline asi on olemas või mitte.Ma tahaks FMi mängida lihtsalt nii et võtan mingi nõrga klubi ja hakkan seda üles ehitama, ega mul seda mängukogemust eriti pole varasematest seeriatest sellepärast pole ma ka kindel kas saan kohe hakkama nii et juhtkond on rahul. Mulle üleüldiselt endale kh ei meeldi cheatimine kuna see võtab mängust pinge aga see cheat seda kyll ei tee, vähemalt minu arvates ei seisne FMi suguse mängu pinge selles et kas mind vallandadakse või lastakse veel üks mäng mängida.
Kommentaar
-
Nagu öeldud, alati saad editoridega ennast tagasi panna või siis lihtsalt uue manageri luua ja uuesti klubi üle võtta. Sellist spetsiifilist unsackable cheati pole FM-is kunagi olnud.
Aga soovitaks mingi hooaeg või paar korraliku klubiga kätt proovida enne kui oma pika karjääri juurde asud. Fm-is on palju nüansse, mis võivad lower league karjäärile saatuslikuks saada, kui mänguga üldse tuttav ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustMõnele äkki pigem meeldib oma lemmikklubiga mängida ja mängib esimest korda ja ei oska veel nii hästi? Pole mõtet sarkasmi laksida.
Olen ka ju ise kunagi alustanud, tegin seda aastaid tagasi CM 01/02 demoga. Läbi valude ja võlude ma seda mängu armastama olengi hakanud. Alati ei saagi hästi minna.
Kui lähebki sitasti ja saadki kinga, siis peaks see motivatsiooni juurde andma, et järgmisel korral paremini teha.
Aga kui tavalisele inimesele antakse valida ka kergem tee, siis on raske arvata, mille ta valib.
Kommentaar
-
Pool hooaega läbi siis. Meeskond mängib nii hästi suuresti tänu laenumängijatele... Kuidas te leiate amatööre? Olen ostnud scoutide jne soovitustega sest muidu on suht tüütu miljonist mehest seda ühte leida, kes on nous tasuta mängima...
Hooaja algus oli ikka päris jube mul, aga nüüd tuli alles esimene kaotus peale 15 mängu. Mängijad on ikka päris jubedad sellel tasemel, aga see eest koik meeskonnad väga vordsed. Karikas olen endast paar astet korgemal meeskondi voitnud ja nende mängijad paistavad, et on suht samal tasemel kui minu liigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustkallid foorumlased, olen FM2010-s algaja, palun aidake.
mängisin just Hannoveriga ja kõik on muidu okei, aga väravavaht Robert Enke on kogu aeg õnnetu. mida teha?Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar