Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rainer44 Vaata postitust
    Kas FMile kusagil mingi selline cheat on olemas et millega saaks enda postitsiooni klubis kindlustada, et siis mitte mingi valemiga ei saaks klubijuhtkond mind vallandada.
    Ei, aga mingi savegame editoriga void ju ennast alati tagasi panna?

Kommentaar

Algselt postitas rainer44 Vaata postitust
      Kas FMile kusagil mingi selline cheat on olemas et millega saaks enda postitsiooni klubis kindlustada, et siis mitte mingi valemiga ei saaks klubijuhtkond mind vallandada.
      Siis pole mingit pinget ju.
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Mõnele äkki meeldib ennast jumalana tunda. Las olla.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
          Mõnele äkki meeldib ennast jumalana tunda. Las olla.
          Mõnele äkki pigem meeldib oma lemmikklubiga mängida ja mängib esimest korda ja ei oska veel nii hästi? Pole mõtet sarkasmi laksida.

Kommentaar

Tuleb klubis saada selline staatus,et olenemata tulemustest sind lahti ei lasta.saa elavaks legendiks
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Las need sarkasmilaksijad olla.
              Kui inimene küsib, on võimalik lihtsalt postitamata jätta, kui vastata ei taha.

Sellisest cheadist pole ma kuulnud, küll aga võid ju quick stardiga teha ja without sacking peale panna? Vähemalt vanasti oli see võimalus olemas.
              Maailmameistrid!!

Kommentaar

ega see cheat nii tähtis ka nyyd mulle pole, ma lihtsalt pole jõudnud veel enda mänguga alustadagi ja lihtsalt mõtlesin et küsiks igaks juhuks üle kas selline asi on olemas või mitte.Ma tahaks FMi mängida lihtsalt nii et võtan mingi nõrga klubi ja hakkan seda üles ehitama, ega mul seda mängukogemust eriti pole varasematest seeriatest sellepärast pole ma ka kindel kas saan kohe hakkama nii et juhtkond on rahul. Mulle üleüldiselt endale kh ei meeldi cheatimine kuna see võtab mängust pinge aga see cheat seda kyll ei tee, vähemalt minu arvates ei seisne FMi suguse mängu pinge selles et kas mind vallandadakse või lastakse veel üks mäng mängida.
                www.netsoccer2.com

Kommentaar

Nagu öeldud, alati saad editoridega ennast tagasi panna või siis lihtsalt uue manageri luua ja uuesti klubi üle võtta. Sellist spetsiifilist unsackable cheati pole FM-is kunagi olnud.

Aga soovitaks mingi hooaeg või paar korraliku klubiga kätt proovida enne kui oma pika karjääri juurde asud. Fm-is on palju nüansse, mis võivad lower league karjäärile saatuslikuks saada, kui mänguga üldse tuttav ei ole.

Kommentaar

yipikayee motherfucker, Walsall Woodsiga astusime esimesel hooajal sammu kõrgemale. käsil siis see 10 astmeline süsteem.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

See 10 astme süsteem on ikka paras huumor, kujutagi ette millised need mängijad päriselt oleks, saad mingi tasuta ostu, mehe väärtus on 1k, board kiidab sind hooajalõpuni selle ostuga . Aga muidu on sitaks põnev siiski.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                        Mõnele äkki pigem meeldib oma lemmikklubiga mängida ja mängib esimest korda ja ei oska veel nii hästi? Pole mõtet sarkasmi laksida.
                        Võib-olla tekkis siin vale arvamus, et ma olen kuri vms.
                        Olen ka ju ise kunagi alustanud, tegin seda aastaid tagasi CM 01/02 demoga. Läbi valude ja võlude ma seda mängu armastama olengi hakanud. Alati ei saagi hästi minna.
                        Kui lähebki sitasti ja saadki kinga, siis peaks see motivatsiooni juurde andma, et järgmisel korral paremini teha.
                        Aga kui tavalisele inimesele antakse valida ka kergem tee, siis on raske arvata, mille ta valib.

Kommentaar

kallid foorumlased, olen FM2010-s algaja, palun aidake.
                          mängisin just Hannoveriga ja kõik on muidu okei, aga väravavaht Robert Enke on kogu aeg õnnetu. mida teha?
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

see oli sinu arust hea nali?

Kommentaar

Pool hooaega läbi siis. Meeskond mängib nii hästi suuresti tänu laenumängijatele... Kuidas te leiate amatööre? Olen ostnud scoutide jne soovitustega sest muidu on suht tüütu miljonist mehest seda ühte leida, kes on nous tasuta mängima...

Hooaja algus oli ikka päris jube mul, aga nüüd tuli alles esimene kaotus peale 15 mängu. Mängijad on ikka päris jubedad sellel tasemel, aga see eest koik meeskonnad väga vordsed. Karikas olen endast paar astet korgemal meeskondi voitnud ja nende mängijad paistavad, et on suht samal tasemel kui minu liigas.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                                kallid foorumlased, olen FM2010-s algaja, palun aidake.
                                mängisin just Hannoveriga ja kõik on muidu okei, aga väravavaht Robert Enke on kogu aeg õnnetu. mida teha?
                                Konnade paaritumisajal üle piibe maantee võiks proovida minna.
                                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Working...
                                X