Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul on väikesed erimeelsused data editoriga. Ütleme, et ma olen oma editi värgid valmis saanud, siis kuidas ma selle salvestama pean, et seda muudatused ka mängus kajastuksid. Kas on mingi kindel failinimi mille peab panema või kuhu selle faili salvestama peab?

Kommentaar

Kui Sa vajutad New Game, siis tuleb see kastike ette. Seal on selline asi nagu Editor Data Files. Pane sinna "Change" ette linnuke. Edasi peaksid juba oskama.

Kommentaar

kuidas ma saaksin oma töö maha panna?

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
          kuidas ma saaksin oma töö maha panna?
          lihtsalt resign
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            lihtsalt resign
            found it

Kommentaar

Kas Tartus kuskil FM 2010 juba müügil ka on?
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Kas Tartus kuskil FM 2010 juba müügil ka on?
                Ei usu, Tartu on maakoht, sinna tulevad asjad mitu aastat hiljem kui Tallinna.

Kommentaar

Algselt postitas Gay Fish Vaata postitust
                  Ei usu, Tartu on maakoht, sinna tulevad asjad mitu aastat hiljem kui Tallinna.
                  No siis jääb seekord ostmata
                  Ott Järvela

Kommentaar

deem sain kinga , aga kuidas ma ennast selle editoriga saan tagasi panna? kuidas see käib?

Kommentaar

alusta uuesti, mida sa ajad asja nii keeruliseks.
                      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                        Kui Sa vajutad New Game, siis tuleb see kastike ette. Seal on selline asi nagu Editor Data Files. Pane sinna "Change" ette linnuke. Edasi peaksid juba oskama.
                        Tänud. Suutsin ise selle elementaarse asja kahesilmavahelejätta..

Kommentaar

Küsimus siis selline ,et kas kuskil poes on juba mäng saadaval või ainukene variant on netist tellida??
                          Ott Järvela

Kommentaar

Küsimus siis selline ,et kas kuskil poes on juba mäng saadaval või ainukene variant on netist tellida??
                            Ise ostsin Kristiine Prismast 679 krooniga. Andricosse saab ka kohale minna, seal maksab 699 krooni.

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                              on see loogiline, et Villa lööb liigas 55 väravat?
                              Teisel hooajal kõmmutas Mario(Püss) Gomez 50 kolli 43 mängugahttp://foorum.soccernet.ee/images/icons/icon10.gif
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

FM 10 puhul on päris palju tüütavaid uuendusi. Meet your staff - like what for?

Taktika tegemiseks peab ka bakalaureuse kraadi omama, kuid see uuendus on mingil määral isegi põnev. Väike hüpe uues suunas.
                                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Working...
                                X