Mul on väikesed erimeelsused data editoriga. Ütleme, et ma olen oma editi värgid valmis saanud, siis kuidas ma selle salvestama pean, et seda muudatused ka mängus kajastuksid. Kas on mingi kindel failinimi mille peab panema või kuhu selle faili salvestama peab?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustkuidas ma saaksin oma töö maha panna?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas Tartus kuskil FM 2010 juba müügil ka on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Gay Fish Vaata postitustEi usu, Tartu on maakoht, sinna tulevad asjad mitu aastat hiljem kui Tallinna.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustKui Sa vajutad New Game, siis tuleb see kastike ette. Seal on selline asi nagu Editor Data Files. Pane sinna "Change" ette linnuke. Edasi peaksid juba oskama.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKüsimus siis selline ,et kas kuskil poes on juba mäng saadaval või ainukene variant on netist tellida??
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postituston see loogiline, et Villa lööb liigas 55 väravat?http://foorum.soccernet.ee/images/icons/icon10.gif
Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar