Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
    FM 10 puhul on päris palju tüütavaid uuendusi. Meet your staff - like what for?

Taktika tegemiseks peab ka bakalaureuse kraadi omama, kuid see uuendus on mingil määral isegi põnev. Väike hüpe uues suunas.
    ehm nagu mida? Taktika tegemine on nüüd miljon korda lihtsam... Isegi on täiesti lahti seletatud mida iga asi teeb... mida näites rohkem vabadust voi rangem mänguplaan täpselt teeb... mida teeb see kui valid mis positsiooni mängija mängib ja on see erinevus lahti seletatud ka mis vahe on sellel kui mehe paned samal positsioonil supporti voi rünnakut mänguma jne jne jne. Palju palju lihtsam kui mingisugused umbmäärased sliderid mis pärast pidi iga 11 mängija jaoks veel eraldi muutma jne... Eriti pervo kui tahtsid mängu ajal taktikat muuta. Siis hakka jälle iga mehe isiklikke slidereid näppima. Minu meelest on asi palju rohkem jalgpalli moodi nüüd ja keegi ei keela sul ju neid uuendusi kinni keeramast. Kui tahad void ju vanat moodi edasi teha ju, keegi ei keela.

Meet your staff on ainult alguses kui klubisse lähed ju... need backroom meetingutel saadud soovitused on ka väga kasulikud vahest IMO.

Kommentaar

Nii sain sõbralt mängu proovida aga ei tea mida valesti tegin kuna eesti mängijatest näitab vaid põhikoondise omasi.ehk keegi annab abi?
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Kui ma õigesti mäletan siis vist nii:
        New Game all mine wizardist välja. Sealt tuleb sul panna database size alt custom ning vali seal nationality estonian. (lisa seal üldse nii palju mehi juurde kui soovid. Mul mehi üle 100 000 mängus.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
          Kui ma õigesti mäletan siis vist nii:
          New Game all mine wizardist välja. Sealt tuleb sul panna database size alt custom ning vali seal nationality estonian. (lisa seal üldse nii palju mehi juurde kui soovid. Mul mehi üle 100 000 mängus.
          üks küsimus veel,kuidas saab inglismaal madalamaid liigasi juurde panna?hetkel nagu tavaliselt aga võiks veel madalamalt alustada
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            üks küsimus veel,kuidas saab inglismaal madalamaid liigasi juurde panna?hetkel nagu tavaliselt aga võiks veel madalamalt alustada

Kommentaar

ma parem annan alla.kus ma selle screen name leian .ah mängin nende liigadega mis hetkel saadaval
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                ma parem annan alla.kus ma selle screen name leian .ah mängin nende liigadega mis hetkel saadaval
                sul pole kasutajat seal? Selleks, et koik töötaks pead valima 10da astme muidu keerab mängu peppu.

siit tomba: http://www.mediafire.com/?g1xjwi3khkn

Activation

You'll need to unzip the file to start off with.

1. Copy the file to the Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data folder in your My Documents folder.
                2. Load FM2010
                3. Select ‘Preferences’ and go to the ‘Display/Sound’ tab. UNTICK use skin cache. TICK ‘Always Reload Skin on Confirm’
                4. When completed, leave preferences and ‘Start A New Game’
                5. In the dialog window that pops up, TICK the change box.
                6. Select the LATEST file in the list, if not already. Deselect ALL OLD VERSIONS!

Kommentaar

Ma nüüd nuubitseks ning esitaks megalolli küsimuse...
                  Kui ma selle astmetega värgi endale ära installin ning deselectin kõik muud versionid ( 10.0.0 & 10.1.0 ) ning teen sellega 1 mängu.... siis ma ikka saan ju 10.1.0ga ka teist mängu alustada eks? Et ei kao ära originaal data...
                  See astemega asi on ju ikka 1 uus variant datat, eks?
                  The Gun Is Loaded

Kommentaar

Saad ikka teist mängu alustada.

Kommentaar

(Y) Verimenitänkjumats!
                      The Gun Is Loaded

Kommentaar

türa jälle mul kõik perses :s Pelan hulliga
                        Hooaja algus oli super, võitsin ja tegin manu ja chelsega viigid (ma olin domineerivam pool) ja siis kui sai üks lb ostetud hakkas kõik perse minema. Kaotasin ja kaotan siiamaani

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                          türa jälle mul kõik perses :s Pelan hulliga
                          Hooaja algus oli super, võitsin ja tegin manu ja chelsega viigid (ma olin domineerivam pool) ja siis kui sai üks lb ostetud hakkas kõik perse minema. Kaotasin ja kaotan siiamaani
                          Meeskonna rütm kadus, tean mis sa tunned.

Kommentaar

Alustasin siis Boltoniga mängu ja läheb suht hästi aga mis mind väga häirib on see kui näiteks esimesel poolajal juhin mingi 3-0 või suuremalt on kindel see,et kas saan lõpuks hädaga selle võidu ikka kätte või siis saab 4-0 edust 4-5 kaotus ja vastased löövad need väravad suht kiirelt tagasi
                            Ott Järvela

Kommentaar

Pane Counter või defence. Pane veel expect dont drop performance vms. Mul aitab alati.
                              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

enam pole seda probleemi, pärast 8 mängulist kaotuse seeriat lõin vastu 12 mängulise võidu seeriaga, võites manu, man cityit, chelseat ja teisi tugevaid tiime. superb

Kommentaar

Working...
                                X