Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
    Kuidas eestlased ka tehtud on? Peamiselt mõtlen selle küsimuse all peamiselt overalle, kuna nägudest ma midagi tõetruud ei loodagi.
    lindpere oli miski 69 overalliga, kink 62, zahovaiko 64, aksalu 65, ojamaa 59. vist. ma alguses korraks piilusin üle, väga hästi enam ei mäleta.

Kommentaar

Fifa online mängijad, vastake fifa online teemas mu küsimusele ka.

Kommentaar

Hmm, see fifa 11 on lihtsalt väga kõva tekitab sõltuvust lausa,ei saa kohe pulti käest ära panna....

P.S aga miks ei võiks ükskord teha mängu,kus oleks kõik võimalused.Mõtlen seda et võiks olla vähemalt kõik koondised et saaks näiteks pelada MM ja EM kvalifikatsiooni ja siis sinna pääseda jne.Ei mäleta mis aasta,aga mingi aastakäigu FIFA-s oli selline võimalus.No jah ,võibolla ei ole see kõik võimalik ja graafika ja muu kannataks selle all või ei tehta seda lihtsalt meelega.Ma ei taha millegi kallal viriseda,sest mäng ise on super aga ei saa aru mille järgi on need koondised sinna pandud,kindlasti mitte MM ega EM ega reitingute järgi,sest mida teeb seal siis Soome koondis ??????? võiks olla rohkem aafrika satse......

Tänan tähelepanu eest.

Kommentaar

fifa 98...

Kommentaar

Algselt postitas CHUPAMELAPINGA Vaata postitust
            Hmm, see fifa 11 on lihtsalt väga kõva tekitab sõltuvust lausa,ei saa kohe pulti käest ära panna....

P.S aga miks ei võiks ükskord teha mängu,kus oleks kõik võimalused.Mõtlen seda et võiks olla vähemalt kõik koondised et saaks näiteks pelada MM ja EM kvalifikatsiooni ja siis sinna pääseda jne.Ei mäleta mis aasta,aga mingi aastakäigu FIFA-s oli selline võimalus.No jah ,võibolla ei ole see kõik võimalik ja graafika ja muu kannataks selle all või ei tehta seda lihtsalt meelega.Ma ei taha millegi kallal viriseda,sest mäng ise on super aga ei saa aru mille järgi on need koondised sinna pandud,kindlasti mitte MM ega EM ega reitingute järgi,sest mida teeb seal siis Soome koondis ??????? võiks olla rohkem aafrika satse......

Tänan tähelepanu eest.

Eks see ole tehtud nii pigem sellepärast, et FIFAL oleks põhjust välja anda erimänge nagu Uefa Euro 2008 ja FIFA Road to World Cup 2010.Ilmselgelt on suht raske nii suuremahulist kraami iga Fifa aastaväljaandele lisada.
            Nuh Soome ehk sellepärast, et sealt päris mitu Jalgpallurit maailmajalgpalli mõistes suurt nime tulnud, nagu Litmanen ja Hyypiä või siis lihtsalt on fifa mõelnud sellega soomlaste poolehoiu võitmisele ja müügitulu suurenemisele kui nüüd väga naiivne olla ja mõelda, et soomlased ostavad fifat rohkem sellepärast, et nende koondis seal esindatud on, kindlasti mingeid boonuseid see toob, aga Soome on kahtlemata ostujõulisem ja majanduses palju arvestatam riik kui väikene Eesti maimuke.Ehk jõuab eesti ka paari aastapärast Fifadesse regulaarse nähtusena, kuna hetkel ju esitused päris head ja päris mitu meest pelavad suht kõrgetes liigades ja kuuluvad põhitegijate hulka(Y)
            sigpic

Kommentaar

Kas PS3'e või XBOX'i demot annab kuidagi ka PC peal mängida?
              Ja nii, et saaks ka sisse sinna EA account'i logida.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                Kas PS3'e või XBOX'i demot annab kuidagi ka PC peal mängida?
                Ja nii, et saaks ka sisse sinna EA account'i logida.
                See samune, et Fifa 11 pc ongi ju sisuliselt xboxi-lt porditud versioon.
                Seal see ea account täitsa olemas.
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                  See samune, et Fifa 11 pc ongi ju sisuliselt xboxi-lt porditud versioon.
                  Seal see ea account täitsa olemas.
                  Just, aga siiski oleks vaja, et xboxi või ps3 versioon oleks, kuna pc oma mind ei aita.
                  Tundub, et vist pole eriti võimalik. Mis seal ikka

Kommentaar

Nüüd üks väga normaalne hetk minu be a pro mängust, mis just hetk tagasi lõppes.
                    90+ minut on peal. Seis Valencia 0-0 Getafe (mina valencia's). Siis ilus läbisööt minule. Kaitsjaga kõrvuti jooksen väravavahi poole, ärevus kasvab. Võitleme palli nimel ning suudan, end löögile mängida ja karistusala parempoolsest nurgast kõmmutangi peale. Löök lendab täpselt taha ristnurka, väravavahil pole võimalustki ja juba jõudsin rõõmustada. Siis aga kõlab kohtuniku vile! Mulle tehti löögi hetkel viga ning anti meile hoopis penalt. Pennalt asus lööma Soldado, kes lõi nii keskele kui andis lüüa ja väravavaht tõrjus. Vastased said palli kätte lõid auti ning lõpuvile kõlas. Seis jäi 0-0.

Väga reaalne. Eks päriselt ka ikka kui löögi hetkel tehakse viga ja sisse läheb siis antakse ikka pigem penalt kui loetakse värav ära.

Kommentaar

mis jama sellega olla võib, et igast Pes 10´d ja muud toredad mängud jooksevad väga hästi, aga nüüd fifa 11 - KAOS 800*600 ja very low peal ei jookse ka kohe üldse ...
                      Algselt postitas Maekas
                      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

mitu protsessorit sul on ?

Kommentaar

Mul ka vähe laggib, aga see ei riku mängu ära. Teen Blackpooliga manager mode'i. Pole fifat 4 aastat mängind, aga tundub nii lihtne professionaliga. Suht ebaloogiline, võidan kõiki manusi ja Chelseasi. Marlon Harewood on 95% väravate autor.

Kommentaar

Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
                            Mul ka vähe laggib, aga see ei riku mängu ära. Teen Blackpooliga manager mode'i. Pole fifat 4 aastat mängind, aga tundub nii lihtne professionaliga. Suht ebaloogiline, võidan kõiki manusi ja Chelseasi. Marlon Harewood on 95% väravate autor.
                            On ju voimalik raskusastet muuta...

Kui keegi 360 peal netis mangida tahab siis saatke sonum.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                              Nüüd üks väga normaalne hetk minu be a pro mängust, mis just hetk tagasi lõppes.
                              90+ minut on peal. Seis Valencia 0-0 Getafe (mina valencia's). Siis ilus läbisööt minule. Kaitsjaga kõrvuti jooksen väravavahi poole, ärevus kasvab. Võitleme palli nimel ning suudan, end löögile mängida ja karistusala parempoolsest nurgast kõmmutangi peale. Löök lendab täpselt taha ristnurka, väravavahil pole võimalustki ja juba jõudsin rõõmustada. Siis aga kõlab kohtuniku vile! Mulle tehti löögi hetkel viga ning anti meile hoopis penalt. Pennalt asus lööma Soldado, kes lõi nii keskele kui andis lüüa ja väravavaht tõrjus. Vastased said palli kätte lõid auti ning lõpuvile kõlas. Seis jäi 0-0.

Väga reaalne. Eks päriselt ka ikka kui löögi hetkel tehakse viga ja sisse läheb siis antakse ikka pigem penalt kui loetakse värav ära.
                              hakanud vaidlema siis, **** ma löön paremini.
                              “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Tegelikult on kahju, et sellist varianti mängus pole. Vaidleks küll kui saaks

Kommentaar

Working...
                                X