Algselt postitas Black Magic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 11
Collapse
X
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKõige väiksem klubi ja liiga mille mina olen ette võtnud oli Taani liiga ja Brondby. Kaks hooaega tegid, mõlemas jäin kolmandaks, rohkem pole motivatsiooni olnud. teen tavaliselt Chelseaga.
See võib küll põnev olla, mäletan 08s sai ikka Real Madrid C või mis ta oligi seal teises liigas mingi ulme mängijatega ikka CLi võitjaks viidud ja, 10s ka aga ma ei mäleta mis case seal oli,
Kommentaar
-
Ukraina liigat ei ole.Algselt postitas Iceman Vaata postitustEhk on Ukraina oma ka sees. :P
Fifa 10's oli 31 liigat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustEnnem oli siin mingi download link mis oli praak, as keegi annaks töötava demo download lingi? aitähh
For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.
Palun.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Ma ei saa aru mis inimestel sellega on, et päris staadionit ei ole. Mängu alguses näed staadioni nime ja natuke tribüüne ka, võibolla mängu jooksul mõni kord veel. Mängu ajal peaks nagu täiesti savi olema ju.Algselt postitas Black Magic Vaata postitustTaani liigas see ei olnud põnev, et kellegil polnud kodustaadionit. Iga mäng oli mingi euro styile staadionil. Bundesliigas on vist mingi 7-8 tiimis oma kodustaadion.
Kommentaar
-
Ma ei tea, mulle meeldib rohkem kui staadion on, või siis vähemalt need erapooletud staadionid võiks ilusamad olla, mitte nagu see euro style.Algselt postitas Kristen Vaata postitustMa ei saa aru mis inimestel sellega on, et päris staadionit ei ole. Mängu alguses näed staadioni nime ja natuke tribüüne ka, võibolla mängu jooksul mõni kord veel. Mängu ajal peaks nagu täiesti savi olema ju.
Kommentaar
-
Tõsiselt jama värk on see, et kui bayerniga alustan mängimist, siis esimene hooaeg UCL'is ei saagi mängida.
veits keeruline on ka see asi.
PES'iga nii ära harjunud. Tundub, et ma jään ikka PES'i peale ma arvan..
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse