Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
    Kõige väiksem klubi ja liiga mille mina olen ette võtnud oli Taani liiga ja Brondby. Kaks hooaega tegid, mõlemas jäin kolmandaks, rohkem pole motivatsiooni olnud. teen tavaliselt Chelseaga.
    ah, et tavaliselt chelsea

Kommentaar

Kõige väiksem klubi ja liiga mille mina olen ette võtnud oli Taani liiga ja Brondby. Kaks hooaega tegid, mõlemas jäin kolmandaks, rohkem pole motivatsiooni olnud. teen tavaliselt Chelseaga.

See võib küll põnev olla, mäletan 08s sai ikka Real Madrid C või mis ta oligi seal teises liigas mingi ulme mängijatega ikka CLi võitjaks viidud ja, 10s ka aga ma ei mäleta mis case seal oli,

Kommentaar

Taani liigas see ei olnud põnev, et kellegil polnud kodustaadionit. Iga mäng oli mingi euro styile staadionil. Bundesliigas on vist mingi 7-8 tiimis oma kodustaadion.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
          Ehk on Ukraina oma ka sees. :P

Fifa 10's oli 31 liigat.
          Ukraina liigat ei ole.

Kommentaar

Kust te võtate, et üldse liigasi juurde tuleb? Ma küll kuskilt selle kohta kinnitust ei leidnud.

Kommentaar

Ei tulegi hetke seisuga juurde. Lihtsalt kuulujutud käisid, et tuleb.

Kommentaar

Ennem oli siin mingi download link mis oli praak, as keegi annaks töötava demo download lingi? aitähh

Kommentaar

Ennem oli siin mingi download link mis oli praak, as keegi annaks töötava demo download lingi? aitähh
                  For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.

Palun.
                  You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Taani liigas see ei olnud põnev, et kellegil polnud kodustaadionit. Iga mäng oli mingi euro styile staadionil. Bundesliigas on vist mingi 7-8 tiimis oma kodustaadion.
                    Ma ei saa aru mis inimestel sellega on, et päris staadionit ei ole. Mängu alguses näed staadioni nime ja natuke tribüüne ka, võibolla mängu jooksul mõni kord veel. Mängu ajal peaks nagu täiesti savi olema ju.

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
                      Ma ei saa aru mis inimestel sellega on, et päris staadionit ei ole. Mängu alguses näed staadioni nime ja natuke tribüüne ka, võibolla mängu jooksul mõni kord veel. Mängu ajal peaks nagu täiesti savi olema ju.
                      Ma ei tea, mulle meeldib rohkem kui staadion on, või siis vähemalt need erapooletud staadionid võiks ilusamad olla, mitte nagu see euro style.

Kommentaar

Mul ei vedanud demo isegi miinimum nõuetel välja nii et kahjus jäi minu arvuti laeks siis fifa 10... Samas võibolla oli demo natuke paigast lihtsalt

Kommentaar

mmm xboxi peale proovinud fifa11 ja pes11, alati fifat pooldanud a pesi mängupilt on reaalsem

Kommentaar

Tõsiselt jama värk on see, et kui bayerniga alustan mängimist, siis esimene hooaeg UCL'is ei saagi mängida. veits keeruline on ka see asi. PES'iga nii ära harjunud. Tundub, et ma jään ikka PES'i peale ma arvan..
                            Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Mis te arvate, kas kui demo isegi korralikult ei mänginud (laggis) kas siis pole fullist ka midagi loota? Või tasuks proovida?

Kommentaar

Fifa 11 on käes ja esmamulje on päris hea

Kommentaar

Working...
                                X