Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga muutke rendering quality ära, teil on raudselt high peal, pange low vms

Kommentaar

Algselt postitas Claim Vaata postitust
      läppar? mul on samad näitajad, natuke parem protsessor ja sama jama oli vähemalt demos. aga mul oli nii, et kui minuti mängisin ära siis kadus ära ÜHEL väljakupoolel, teisel oli ikka sees veel, ei tea miks.
      Aceri läpakas jah. Peaksid õnnelik olema, et ühe poole pealgi normaalselt saad mängida. Mul seda luksust pole

Algselt postitas kardo Vaata postitust
      aga muutke rendering quality ära, teil on raudselt high peal, pange low vms
      Ei ole vahet, kas on high või low, ühtemoodi laggib kogu aeg. FPS sealjuures on normaalne, 60 ümber.

Fifa foorumis olevaid nõuandeid olen ka proovinud. Tõmbasin ka uusimad Nvidia graafika driverid, aga ikka mitte essugi. Samas mõndadel jookseb poole kehvematel arvutitel veatult ja täisgraafika peal.

Kommentaar

Miks on selline jama, et keegi ei taha contracti pikendada. Panen max palga ja 15%, aga keegi ei võta vastu :/

Kommentaar

see suur et, trikke ei saagi teha?
          E: noo jah, capslock+numpad=mõttetu
          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

osta pult(analoogidega) ja tee trikke palju tahad

Kommentaar

eks asi olegi selles, et vanemaid versioone sai ilma selleta ka mängida, aga nüüd..

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                see suur et, trikke ei saagi teha?
                E: noo jah, capslock+numpad=mõttetu
                Algselt postitas sunnik Vaata postitust
                teekond
                ea sports > fifa 11 > game > fifasetup > fifaconfig

ja vaheta nuppe palju jaksad!
                Ka numpad'i ja Caps Locki nuppe saab vahetada. Milles probleem?
                Raske on neid käepäraselt ja mugavalt asetada klaviatuuril, kuid siiski võimalik.
                Kõik trikid töötavad ilusti, kui õiget kombinatsiooni teada.

Kommentaar

Kuidas eestlased ka tehtud on? Peamiselt mõtlen selle küsimuse all peamiselt overalle, kuna nägudest ma midagi tõetruud ei loodagi.

Kommentaar

Operi nägu+ soeng on vaatamisväärsus omaette Ea Sports mängudes.

Kommentaar

lindpere oli päris hea imo.

Kommentaar

Olen tähele pannud nii Demos kui ka Fullis, et kui penalteid löövad CPU ja teevad pette, et jätavad jooksmise pooleli siis alati löövad nad mõõda... Demos ja Fullis olen kokku löönud vast oma 20 pnealtit ja kordagi ei ole selle pettega sisse löödud

Kommentaar

kas ma olen ainuke, kes igas mängus pooled 1-1 olukorrad posti lööb ?

Kommentaar

Suht fiasko on see Fifa jälle.

Kommentaar

Algselt postitas aandres Vaata postitust
                              kas ma olen ainuke, kes igas mängus pooled 1-1 olukorrad posti lööb ?
                              No vähemalt mina küll 1-1 olukorras posti/latti enamasti ei taba.

Kommentaar

Jah muidugi saab need ülimugavaks panna, kääride ja atwde ja värkide jaoks peab kõigest 4-5 nuppu korraga vajutama, mine kui hea.

Kommentaar

Working...
                                X