aga muutke rendering quality ära, teil on raudselt high peal, pange low vms
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 11
Collapse
X
-
Aceri läpakas jah. Peaksid õnnelik olema, et ühe poole pealgi normaalselt saad mängida. Mul seda luksust poleAlgselt postitas Claim Vaata postitustläppar? mul on samad näitajad, natuke parem protsessor ja sama jama oli vähemalt demos. aga mul oli nii, et kui minuti mängisin ära siis kadus ära ÜHEL väljakupoolel, teisel oli ikka sees veel, ei tea miks.
Ei ole vahet, kas on high või low, ühtemoodi laggib kogu aeg. FPS sealjuures on normaalne, 60 ümber.Algselt postitas kardo Vaata postitustaga muutke rendering quality ära, teil on raudselt high peal, pange low vms
Fifa foorumis olevaid nõuandeid olen ka proovinud. Tõmbasin ka uusimad Nvidia graafika driverid, aga ikka mitte essugi. Samas mõndadel jookseb poole kehvematel arvutitel veatult ja täisgraafika peal.
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustsee suur et, trikke ei saagi teha?
E: noo jah, capslock+numpad=mõttetuKa numpad'i ja Caps Locki nuppe saab vahetada. Milles probleem?Algselt postitas sunnik Vaata postitustteekond
ea sports > fifa 11 > game > fifasetup > fifaconfig
ja vaheta nuppe palju jaksad!
Raske on neid käepäraselt ja mugavalt asetada klaviatuuril, kuid siiski võimalik.
Kõik trikid töötavad ilusti, kui õiget kombinatsiooni teada.
Kommentaar
-
No vähemalt mina küll 1-1 olukorras posti/latti enamasti ei taba.Algselt postitas aandres Vaata postitustkas ma olen ainuke, kes igas mängus pooled 1-1 olukorrad posti lööb ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar