Kurat ei mina saa aru mida sa teed selle arvutiga, et sul tuleb absull iga mänguga mingi error.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 11
Collapse
X
-
Nii paar kiiret küsimust. Esiteks, ei saa mina aru , kuidas neid karistuslööke lüüa. Kõik pallid lendavad taevasse või kui natukene õrnemalt proovin , tuleb nii nõrk lõõk et väravavaht püüab. Teiseks , miks ma ühtegi mängijat endale klubisse ei saa osta. Nt, praegu mängin Boroga ja ükskki mängija pole huvitatud klubiga liitumast , kuigi siin eespool keegi mainis kuidas ostis mängijaid sisse...Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Uuri karistuslöökide kohta youtube'st. Palju erinevaid variante on kuidas lüüa, oleneb lööjast. Noh et kas keerutada või lüüa tugevalt jne. Kuigi peab ütlema, et üsna raske on neid sisse lüüa ka siis kui asi käpas on.Algselt postitas ttBoll Vaata postitustNii paar kiiret küsimust. Esiteks, ei saa mina aru , kuidas neid karistuslööke lüüa. Kõik pallid lendavad taevasse või kui natukene õrnemalt proovin , tuleb nii nõrk lõõk et väravavaht püüab. Teiseks , miks ma ühtegi mängijat endale klubisse ei saa osta. Nt, praegu mängin Boroga ja ükskki mängija pole huvitatud klubiga liitumast , kuigi siin eespool keegi mainis kuidas ostis mängijaid sisse...
Borosse võib tõesti suhteliselt raske olla tuua mehi.. Ega sa mingeid staare ei ürita tuua? Kui sa ostad siis seal on see intrest in joining your club vms.. see proovi mingi 80% lähedale saada, siis on lootused olemas. Palka tuleb ka kindlasti tõsta ja vaata et mingi 30+ aastastele päris viie aastast lepingut ei paku. 3a leping tundub kõige kindlam olema.
Kommentaar
-
Tegin FIFA10 nüüd uninstall ja panin FIFA11 PC peal jooksma.
Võrreldes FIFA10ga on küll iga asi paremaks läinud (gameplay,menüü kujundus,soundtrack,publiku liikumine) ning ka mänguaja saab panna pikemaks, eh siis 20 minutit poolaja peale.
AGa selline küsimus, et kas teil on söödud pandud assisti,semi või manuali peale? Millisega on kõige parem mängida?
Kommentaar
-
mul sama asi, et karkadega ei oska midagi teha. manager modes tegin esimese hooaja palermoga ja võitsin liiga ära. rahhi sain nii vähe, et sain vist 3 contracti pikendada ja gareth bale'i osta. lõpus läks liiga kergeks aga raskema tasemega ei saa üldse hakkama, sest ei oska neid tricki move klaveri peal. palju muidu umbes pult maksab? ja kas be a pro modes saab sitaks hooaegu teha?
Kommentaar
-
be a pros peaks olema 15 hooaega ja ma sain hea puldi 300 eeki eest vistAlgselt postitas KeRRRt Vaata postitustmul sama asi, et karkadega ei oska midagi teha. manager modes tegin esimese hooaja palermoga ja võitsin liiga ära. rahhi sain nii vähe, et sain vist 3 contracti pikendada ja gareth bale'i osta. lõpus läks liiga kergeks aga raskema tasemega ei saa üldse hakkama, sest ei oska neid tricki move klaveri peal. palju muidu umbes pult maksab? ja kas be a pro modes saab sitaks hooaegu teha?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Euronicsi koduleht väidab et viru keskuses ja roccalmares on need olemas, aga viimati neis käies, neid küll ei olnud seal
Kommentaar