Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kurat ei mina saa aru mida sa teed selle arvutiga, et sul tuleb absull iga mänguga mingi error.

Kommentaar

Keegi juba uusi tiime ka lisanud? Eesti?
      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

FIFA 11 PC mod'imine on veel suhtkoht vähe arenenud. Beta database proged jne on alles väljas...
        PES.PLANET

Kommentaar

Nii paar kiiret küsimust. Esiteks, ei saa mina aru , kuidas neid karistuslööke lüüa. Kõik pallid lendavad taevasse või kui natukene õrnemalt proovin , tuleb nii nõrk lõõk et väravavaht püüab. Teiseks , miks ma ühtegi mängijat endale klubisse ei saa osta. Nt, praegu mängin Boroga ja ükskki mängija pole huvitatud klubiga liitumast , kuigi siin eespool keegi mainis kuidas ostis mängijaid sisse...
          Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
            Nii paar kiiret küsimust. Esiteks, ei saa mina aru , kuidas neid karistuslööke lüüa. Kõik pallid lendavad taevasse või kui natukene õrnemalt proovin , tuleb nii nõrk lõõk et väravavaht püüab. Teiseks , miks ma ühtegi mängijat endale klubisse ei saa osta. Nt, praegu mängin Boroga ja ükskki mängija pole huvitatud klubiga liitumast , kuigi siin eespool keegi mainis kuidas ostis mängijaid sisse...
            Uuri karistuslöökide kohta youtube'st. Palju erinevaid variante on kuidas lüüa, oleneb lööjast. Noh et kas keerutada või lüüa tugevalt jne. Kuigi peab ütlema, et üsna raske on neid sisse lüüa ka siis kui asi käpas on.

Borosse võib tõesti suhteliselt raske olla tuua mehi.. Ega sa mingeid staare ei ürita tuua? Kui sa ostad siis seal on see intrest in joining your club vms.. see proovi mingi 80% lähedale saada, siis on lootused olemas. Palka tuleb ka kindlasti tõsta ja vaata et mingi 30+ aastastele päris viie aastast lepingut ei paku. 3a leping tundub kõige kindlam olema.

Kommentaar

Soovitaks sulle Neymar'it. Ise ostsin ta borosse, sain küllaltki odavalt ta. Esimesel hooajal lõi kohe poolehooajaga 24 väravat.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

Hazard on ka mõttekas ost. Mingi kuue milli naelaga kui ma ei eksi saab kätte.

Kommentaar

Oh üliäge, öelge veel mängijaid, siis saan igasse tiimi kõik samad mängijad osta, et ikka lihtsam ja vägevam mängida oleks,jehuu!

Kommentaar

Tegin FIFA10 nüüd uninstall ja panin FIFA11 PC peal jooksma.

Võrreldes FIFA10ga on küll iga asi paremaks läinud (gameplay,menüü kujundus,soundtrack,publiku liikumine) ning ka mänguaja saab panna pikemaks, eh siis 20 minutit poolaja peale.

AGa selline küsimus, et kas teil on söödud pandud assisti,semi või manuali peale? Millisega on kõige parem mängida?

Kommentaar

mul sama asi, et karkadega ei oska midagi teha. manager modes tegin esimese hooaja palermoga ja võitsin liiga ära. rahhi sain nii vähe, et sain vist 3 contracti pikendada ja gareth bale'i osta. lõpus läks liiga kergeks aga raskema tasemega ei saa üldse hakkama, sest ei oska neid tricki move klaveri peal. palju muidu umbes pult maksab? ja kas be a pro modes saab sitaks hooaegu teha?

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                        mul sama asi, et karkadega ei oska midagi teha. manager modes tegin esimese hooaja palermoga ja võitsin liiga ära. rahhi sain nii vähe, et sain vist 3 contracti pikendada ja gareth bale'i osta. lõpus läks liiga kergeks aga raskema tasemega ei saa üldse hakkama, sest ei oska neid tricki move klaveri peal. palju muidu umbes pult maksab? ja kas be a pro modes saab sitaks hooaegu teha?
                        be a pros peaks olema 15 hooaega ja ma sain hea puldi 300 eeki eest vist

Kommentaar

Tere kuidas ma saan Ronaldoga lüüa karistus lööke nii nagu ta päriselt lööb? Selles mõttes et mul on löök A tähega jne.

Kommentaar

hoiad ülemist noolt all (klaviatuur) ning vajutad löögi tugevust janiiongi

Kommentaar

Kohtunik annab neid penalteid ikka väga kergelt küll. Näiteks viimases liigamängus liverpooli vastu Van Der Vaart lõi lihtsalt kastist palli eemale nii, et Torres komistas natuke ja kohe oli penalti. Selliseid olukordi on teisigi olnud.

Kommentaar

Keegi teab, et kust saaks Tallinnas osta PSP´le FIFA11?Kristiines Prismas oli, enam ei ole Euronicsi koduleht väidab et viru keskuses ja roccalmares on need olemas, aga viimati neis käies, neid küll ei olnud seal
                                Adiós amigos

Kommentaar

Working...
                                X