Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

http://www.youtube.com/watch?v=M_DHo...&feature=share see noormees võiks EM enda peale võtta suvel

Kommentaar

Algselt postitas jürks Vaata postitust
      6 minutit poolaeg, kui juba räägiti. Aga kuidas saab squadist või kuskilt vaadata mängija väsimust? Oleks hea kõik ennem mängu ära vaadata ja siis, et kellega veab välja jne. Mängin Dynamo Dresdeniga, hetkel algfaasis, aga üritan tiimi 100% sakslasteks teha.
      umm puldiga on r1 mul, klaviga ei tea

Kommentaar

Algselt postitas idikas Vaata postitust
        http://www.youtube.com/watch?v=M_DHo...&feature=share see noormees võiks EM enda peale võtta suvel
        Pole tükk aega nii palju naerda saanud

Kommentaar

Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitust
          Pole tükk aega nii palju naerda saanud
          Palju õnne, sa oled debiilik.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

kas on mingid uuemad patchi kus on eesti mängijad läinud teistesse klubidess ?

Kommentaar

Nonii, pool hooaega on läbi ja esimene pool on premieris ja CL´is suht hästi läinud.

Hooaja algus oli küll vaevaline, alustasin 3 viigi, 2 võidu ja 1 kaotusega. Kaotus tuli Evertonile kes sel hooajal on heas vormis, peale 19. vooru siis 5. kohal lausa.
              5 tippklubiga (manu 2:2, arsenal3:2, man city3:0, chelsea3:2, liverpool2:2) on mul üsna hästi läinud, pole kaotanud neile. 2 kaotust siis saingi premier liigas 19 vooruga. 0:1 nii evertonile, kui ka Fulhamile. Üldse siis kolme kolme liiga mängudega olen 4 kaotust saanud, League Cupis kaotasin esimeses voorus 0:1 Wiganile..hooaja algul nagu üldse väravaid eriti ei löönud ja päris paljud 1:0 võite tuli, Nüüd lõpuks olen siis rohkem hakanud väravaid lööma...viimati siis Boltonile lõin 4, Aston Villale 5 ja man cityle 3..ja + need arsenali ja chelsea võidud.

CL´is loositi kokku mind jälle Juventusega, Atletico Madridi ja FC Baseliga. Esimesed mängud võõrsil Baseliga 1:1 viik ja atleticoga 0:0, siis kodus võitsin Juventust 1:0, edasi kodus Atleticot 2:0, siis kaotasin Juventusele võõrsil 1:2 ja seis enne viimast vooru oli: Juventus 10, Sunderland 8, Atletico 6, Basel 4..Viimase mängu siis võitsin kodus Baselit 2:0, Atletico Juvet 1:0 ja nii siis võitsingi alagrupi 11punktiga, Juve teine 10 punktiga ja suht vedas ikka, et võitsin alagrupi...Juventus loositi kokku Man Cityga ja Sunderlandi siis Schalkega, veel huvitavatest paaridest Manu sai endale Barcelona vastaseks. Manu sel hooajal üsna hea, et loodetavasti elimenineerib kohe alguses Barca CL´is ära.

Aga Sunderlandi parimad skoorijad on siis Benzema 12 ja Agüerol 10 väravaga vastavalt 19st ja 17st mängust. Vassiljev on sel hooajal üsna heas hoos, 15mänguga 5 väravat ja 3 väravasöötu jaganud. MotM oli ta city mängus, kus lõi 2 väravat..

Aga jh toon siis Premier liiga top6 tabeli ka ära:
              1. Sunderland 45
              2. Manu 42
              3. Man City 38
              4. Arsenal 37
              5. Everton 35
              6. Chelsea 34

....

16. Leeds United 20
              17. Nottingham Forest 18
              18. Wolverhampton 17
              19. Swansea 16
              20. Crystal Palace 2

Hooaja algul oli Benedetti väga hea, aga septembris juba sai vigastada ning 2 kuud oli vigastatud...tema asemel siis olin sunnitud vaikselt noorele 19 aastasele soomlasele Juska Frediksonile, kes eelmine hooaeg rikkus mul nii mõndagi ära, mängu panema ja positiivselt on suutnud üllatada...Et loodetavasti ta siiski on nõus veel umbes 1,5 hooaega pingil istuma, siis arvatavasti ehk saan teda juba põhikoosseisu panna...Oma esimestel hooaegadel ta ei mahtunud mul pingile isegi, aga nüüd jh hakkab vaikselt oma taset näitama, korra sai ka CL´is mängida Baseli vastu teises mängus ja kenasti tegi oma töö ära.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

Nonii, jaanuaris ma mingeid täiendusi ei teinud..Vahepeal on aga Vassiljev saanud vigastada..jaanuari algul juhtus see, kui murdis mängus aston villaga oma sääreluu ja 4 kuud on vigastusega väljas selle tõttu..aga muidu kui hakkasin lepinguid pikendama jaanuaris nendega kellega läbi saab, tuli mul kurb uudis...Rodwell tahab nüüd lahkuda..tunneb, et teda alahinnatakse, uues lepingus nõudis senise 70k asemel 150k...nii kõrgelt ma kahjuks teda tõesti ei hinda, et peaks nii palju andma talle palka..hetkel siis aprilli seisuga on 10 väravasöötu andnud ainult. Üritasin teda maha ärida jaanuaris aga kahjuks ei õnnestunud. Newcastel küll 5tundi enne transfer window sulgumist pakkus 20milli, aga rodwell ei tahtnud minna sinna. Sevilla tundis ka kerget huvi, aga sellest tehingust ei saanud ka asja.ju enamus klubid teadsid, et leping saab läbi ja on võimalus tasuta saada teda ja suuremad klubid ei teinud mingeid pakkumisi...eelmistel hooaegadel on küll muidu romad, juved, b. dortmundid jms huvi tundnud, aga pole tahtnud teda müüa. Kui peaksingi temast ilma jääma, siis järgmiseks hooajaks tema asendajaks plaanin tuua amkarist wade haworthi, 20 aasta CM ovrl 78..kui veel amkaris olin, siis ma võtsin ta seal põhitiimi youth teamist ja päris hästi on arenenud tüüp, aga hind on ikka üsna ropp, 17.5mil.

Aga jh räägin siis kuidas muidu hooaeg läinud on. CLis 1. playoffi ringis võitsin Schalket...võõrsil sain raske 1:0 võidu Benzema väravast...kodus aga purustasin 6:0 Schalke..Agüero lõi 5 väravat. Märts oli üldse väga edukas kuu, 18-0 oli GD. veel siis võitsin fa cupis borot 2:0 ja liigas manut 2:0, 3:0 Crystal Palace ja 4:0 Leeds united. CLi veerandfinaalis on vastas Man City...kodus võitsin 4:1, teist mängu pole teinud veel.

Fa Cupis esimeses voorus suutsin kordusmänguga Ipswich Towni võita, kus avastasin üllatuslikult mängib ka Jääger..esimes mängus siis 1:1, teises võitsin 1:0..Järgmisena tuli Man City vastu ja mõlemad mängud lõppes 1:1 ning penaltites 2:1 võitsin. Nüüd on see penaltite värk mul käppas kah..4 lööki suutsin ära tõrjuda...suht massive ikka, aimamise peale läksin ja enamus löödi ka sinna, kuhu ma arvasin, et löök tuleb. Aga jah, Man cityga siis sel hooajal 6 mängu. 2 premier liigas, 2 fa cupis, 2 cl´is..seni siis 4 mängu tehtud ja 2 võitu ja 2 viiki väravate vahega 9:3 Järgmisena siis mängisin manuga keda võitsin kohe 2:1...siis vahepeal oli boro vastas ja poolfinaalis siis nüüd on Chelsea.
                Premier liigas olen ka liider. vahepeal korraks kaotasin liidri kohale manule, kui mängisin arsenali 1:1 viiki hiljuti, aga järgmisena mängis manu ka arsenaliga ja jäid ka 1:1 viiki ja taastasin oma liidrikoha.
                Arsenali mängus kahjuks 3. minutil sai Benzema vigastada, broken ankle...põrkas kokku hamsikuga kohe alguses nii hullusti kahjuks.
                Benzema saldoks jäi siis 39 mängu ja 19 väravat.
                Õnneks aga Rooney on sel hooajal hea asendusmängija olnud, 14 väravast löönud 22st mängust. Veits muutsin ka formatsiooni, tõin RM ja LM kohal mängivad mehed natuke ette poole ja rohkem väljaku keskele ja see on kohe aidanud ka, Reus ja Sheqiri on rohkem hakanud väravaid ja sööte jagama. Sheqiri tegi muide veel hat tricki City mängus CL´is.

Aga premier liigas seis peale 32. vooru:
                1. Sunderland 74
                2. Manu 72
                3. Arsenal 68
                4. Man City 66
                5. Liverpool 51

16. Swansea 32
                17. Nottingham Forest 26
                18. Leeds United 24
                19. Wolverhampton 22
                20. Crystal Palace 14

Mai algul peaks Vassiljev terveks ka saama ja kindlasti oleks suur abi temast, annab veits puhkust Gardnerile ja Rodwellile (senine kolmas terve CM mängija Cattermole kahjuks ei vea väga välja)
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

hat trick tehtud. Esimene hooaeg, mil võitsin mõne karika ja kohe siis hat trick (Y)

Ja kusjuures vahepeal Agüero ja Gardner said vigastada ka aprilli lõpus, et jah vahepeal oli päris masendav see seis, põhi RB Gil Bahia sai ka väikese vigastuse, et 2 nädalat oli väljas aga kuidagi suutsin ikka lõpuni vastu pidada...19 aastane Fredikson on ikka sitaks hea CB, väike mängija aga hästi teeb tackleid, kasutasin teda nii fa cupi finaalis, kui ka cli finaalis + veel vv Mignolet on ka ulme hea. Tema arvele jäi siis 59 mängu ja 31 clean sheeti. Premier liigas täpselt pooled mängud hoidis oma taga värava puhtana.

Clis siis teine mäng cityga jäi 0:0 viiki. poolfinaalis oli vastas AC Milan, kodumängu võitsin 2:0, teise mängu võõrsil caceres sai punase ja karistuslöögist lõi 37minutil Tevez 1:0, aga õnneks suutsin seda seisu hoida ja finaali koht oli tagatud. Finaalis vastas siis Inter, esimene hooaeg, kus pole ei barcat ega real madridi. Seni kõik 6 hooaega, mis ma pelanud olen, on üks neist alati finaalis. seekord siis veerandfinaalis real võitis barcat ja poolfinaalis real kaotas interile. Finaalis siis tuli 1:0 võit...90 minutil Sheqiri andis hea söödu Reusile ja imo Reus oli üsnagi selges suluseisus aga õnneks seda väravat ära ei võetud. lisaminutitel küll Rudnevs lõi värava (lätlane kelle ma ostsin sunderlandi esimesel hooajal ja järgmisel müüsin interile 19miljoniga) aga seekord võeti õnneks suluseis ära.

premier liigas siis viimased 6st mängust tuli 5 võitu üks viik, viik oli Nottinghamiga kes võitles püsima jäämise nimel aga paraku kaotas viimases voorus wolvesile 1:3 ja nii siis kõik premier liiga uustulnukad, Crystal Palace, Leeds United ja Nottingham forest langesid tagasi championshipi. Viimases mängus siis võitsin cityt 2:0..et 6mängu sai siis sel hooajal cityga peetud ja 3 viiki, 3 võitu tuli.

FA Cupi poolfinaalis võitsin chelseat lisaajal 1:0 Rooney väravast. Finaalis jäin Boltoniga 0:0 viiki ja pendlitega siis 3:2 võitsin.

Premier liiga:
                  1. Sunderland 92
                  2. Manu 86
                  3. Arsenal 84
                  4. City 77
                  5. Liverpool 74

16. QPR 37
                  17: Wolverhampton 31
                  18. Nottingham 26
                  19. Leeds United 24
                  20. Crystal Palace 15

Nüüd teen väikese puhkuse Fifast, viimasel ajal suht palju mängitud. Aga uueks hooajaks tegin juba oma ostud ka ära. Amkarist Haworth...tema hind oli tõusnud müstiliselt suureks, eelmisel hooajal oleks 17miljoniga peaaegu kätte saanud, aga nüüd tuli teha 29.5 miljoniline pakkumine, et teda endale saada. Ja teine suur ost oli Filippo Boniperti, tegin ühe serie b klubi õnnelikuks 33miljoniga. Et jh, järgmisel hooajal loodetavasti suudan kõik 5 tiitlit ära võita. Siis tõstab vast raskus taset kah.
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Mängin siis nagu ikka Realiga jälle, novembrikuu on käsil, liigas natuke üle 10 vooru tehtud ja injury list on päris positiivne

Coentrao 3 weeks
                    Alonso 2 weeks
                    C.Ronaldo 2 weeks
                    Marcelo 3 months
                    Pepe 11 days
                    Sergio Ramos 6 days

Üldiselt pehmed vigastused pole sellest listis pea kellegil olnud, kellel siis päevades-nädalades see aeg taga on, see on lihtsalt juba 1-2 kuud eemal olnud. Ronaldo ja Coentrao said hooaja teises mängus 3 kuud nt.

Olgu, mis on, aga see, et kaitses peaaegu iga mäng keegi ära kukub, see pole normaalne enam . Ametlikult siis vigastuste nimekirjas 4 on kaitsjad ja üldiselt on kogu kaitseliin vigastatud + Arbeloa mängukeeld punase kaardi tõttu mängus Herculese meeskonnaga. Liigatabelis olen keskel ning Valenciast ja Barcast 13p maas, sellist asja pole enne olnud. Küll hooaja lõpuks meeskonna kolme hulka tagasi toon, see on kindel, aga liigat võita nii on suht raske.

Liigamängule Deportivo vastu lähen siis kosseisuga ; Casillas ; Arbeloa, Carvalho,Mendes,Varane ; Diarra,Khedira,Callejon,Ozil ; Di Maria,Benzema.

Aga eks need vigastuste jamad muidugi lisavad reaalsust, mis on arvutimängudes alati tervitatav Paar aastat tagasi, Fifa 09-Fifa10 tulid need vigastused harvemini kui kuuvarjutused.
                    Hala Madrid !

Kommentaar

Krt nii närvi ajab kui server saadaval ei ole.

Kommentaar

ilgelt loll kysimus, aga kas euro 2012 eesti on?
                        T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Euro 2012 ei tule eraldi mänguna, tuleb lisa pakina Fifa12 Ja seal on kõik koondised olemas. Vähemalt hea, et on fifa12 graafika jne mitte nagu fifa wc 2010 tli no täielik 2003 aasta mäng... Ja niimoodi, kui Fifa on olemas(originaal) siis see pakk on ikka 2 korda odavam, kui nad teeks eraldi mängu ja paneks müüki.

Kommentaar

Ostsin ka selle UEFA Euro 2012 DLC PS 3'mele. Eestiga on suht mööda pandud, vale vorm, vale logo. Valed numbrid mängijatel, näiteks: Vassiljev on 10, Pareiko on 12 jne. Valed nimed mängijatel, näiteks: Pareiko on Parenko vms, Jääger on Järva jne. Kuid mängijate putsad on peaaegu õiged ja samuti on eesti hümn ning tribüünidel on siniseid särke kandav fännid, lipud lehvimas. Aga soovitan kõigile seda mängu. Väga äge mäng ikkagi, kuigi Eesti on suht mööda.

Kommentaar

Paljud paljud suured nimed ongi valesti. Keegi ütles et FIFproga mingi jama. Mingis reviewis mängiti Walesiga ja ma ei mäletagi mis tragöödia see Gareth Bale asemel oli.
                              Algselt postitas zip
                              Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

Kommentaar

Aga hiljem tuleb ju ikka mingi lisapakk veel juurde ju ? Kui EM koosseisud juba teada.
                                Algselt postitas Blue Moon
                                Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

Working...
                                X