Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitust
    Häbi,häbi, olen suht loll sel alal, aga kuidas ma gamepadi Fifas funkama saan? Pult ise ühendatud, driverid installitud, puldil tulukesed põlevad, aga mängus saan ainult klaveriga liikuda. Mängu settingutes uurisin controlse ka, seal näitab, et mul mingi "controller 5 ja juures klaviartuuri pilt ning seda sealt muuta ei saa"

Speedlink Strike FX wireless gamepad on ja arvuti on Windows 7, kui huvi peaks pakkuma.

Vaata, kas mäng üldse seda pulti toetab.
    Algselt postitas fitti
    Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

minu meelest on mingid fixid, et igasuguse gamepadiga mängida

Kommentaar

Fifa nö fikseerib selle puldi ära küll, kui controlle valin, siis näitab, et see on olemas, aga probleem on pigem selles, et nö põhicontroller on "controller 5", mis on klaviartuur ja seda numbrit ma settingutest muuta ei saa.
        Hala Madrid !

Kommentaar

Nii, rohkem, kui pool hooaega on selja taga. 23 mängu tehtud premier liigas ja hetke top 8:

Man City 54
          Arsenal 52
          Manu 46
          Chelsea 44
          Tottenham 42
          Wolverhampton 41
          Sunderland 40
          Newcastel United 38

Vahepeal oli mul päris raske seis, väravaid pole see hooaeg üldse tulnud ja väga palju olen sisse lasknud. kaitse üldse ei tööta. väravate vahe 30-28, man cityl ja arsenalil on 49 väravat löödud...teistel üle 40.Teiste tipudega on mängud niimoodi lõppenud: Manuga tegin 1-1 viigi, vassiljev lõi viigi värava old traffordil. chelseale kaotasin 0:1, liverpoolile 0:1, Evertonile olen kaotanud samuti 0:1, arsenalile kaotasin 0:2, teisi olen võtitnud nagu näiteks fulhami 2-1, swansead 1:0, wiganit 3:2..

Carrol on sunderlandi top scorer 6 väravaga...
          Et jh väravate löömistega suht kehvad lood.

Meistrite liigas siis alagrupiturniir läbi. 3. voorus jäin standar liegega kodus viiki 1-1, neljandas voorus kaotasin Bayernile 0:1, 5. voorus võitsin kodus Juventust 1:0 ja 6. voorus jäin 0:0 viiki S. Liegega ja kuna Juventus võitis bayernit 2:1, siis Sunderland sai teisena edasi.
          1. Juventus 15p
          2. Sunderland 8p
          3. Bayern 7p
          4. S. Liege 2p
          Play offis on minu esimeseks vastaseks AC Milan..

Fa Cupis on ka mul algust tehtud, 2. ringis jäin Charltoniga 1:1 viiki võõrsil, kodus võitsin 3:2 ja järgmises voorus siis Colchester vastaseks.

Jaanuari kuu transferites olen siis 2 väga head mängijat toonud D. Borussiast...Sergio Agüero 28.5m ja Moritz Leitneri keskväljale 11m.
          Agüero on kahe mänguga löönud 3 väravat. debüüdi tegi premieris tottenhami vastu, kus lõi ka värava ja 2:1 tuli võit. Ja fa cupis lõi charltonile 2 väravat. Leitner on siiani saanud kahe mänguga 3 väravasöötu. Et ehk hooaja teine pool tuleb paremini välja, nüüd üks kõva klassiga ründaja ka juures ja keskväli ka suht kõva.

Carroli plaanin maha müüa ja kaitsesse siis veel tuua CB kohale üks kõva mängija.
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

Fa cupis colchesteri võitsin 2:0, järgmises ringis oli derbi vastane NUFC, esimene mäng kodus 1-1 viik, kordusmängu suutsin 1-0 võita.
            veerandfinaalis oli vastaseks Wigani kelle kergelt 3:0 alistasin ja poolfinaalis siis vastaseks Manu.

Premier liigas on päris hästi läinud. Üldse teise hooaja poole olen saanud ka kaitse korralikult mängima ja olen hakanud ka barca stiili rohkem kasutama, hoidma palli enda käes. clean sheeti järjest koguneb mignolet´ile.
            Man Cityga tuli siis 1-1 viik. QPR´i võitsin 1-0, Arsenali emirates stadiumil 3:0..ja Blackburni sama skooriga. Kuna veebuari mängudes lasin vaid ühe värava endale lüüa, fa cupis nufci vastu, ja tabelis tõusin 7. kohalt neljandaks, siis sellega valiti ka mind esimest korda manager of the month. pole sellist tiitlit varem saanud.

Märtsi mängudes siis CL´is mängisin Milaniga esimese mängu viiki kodus, 1-1. Agüerolt värav. Siis võitsin wiganit fa cupis 1:0, Rooneylt värav ja järgmine mäng oli Milaniga kordusmäng san sirol. See kujunes välja mul suurepäraselt. palli hoidmis % oli 74-26, Agüero lõi 9.minutil 1-0 Vassiljevi söödust, 70. minutil tõmmati Agüero maha karistusalas ja Vassiljev ei eksinud penaltil. ja kokkuvõttes 3-1 tuli võit ära. Järgmine vastane on Lyon mul. Üldse veerandfinaalis on 4 hispaania klubi, sevilla, real madrid, barca, villareal. 3 inglismaa klubi, tottenham, sunderland, man city ja prantsuse klubi Lyon.

Peale meistrite liiga mänge siis võitsin 3:0 Fulhami, 2:0 Stoke City ja Chelseat võitsin võõrsil samuti 2:0, mõlemad väravad Agüerolt. Kokku on siis see mees skoorinud 12s mängus 11 korda ja 5 assisti andnud. Et jh suurepärane täiendus on olnud.

Priemer liiga top 6:
            1. Man City 70
            2. Arsenal 65
            3. Manu 62
            4. Sunderland 59
            5. Tottenham 55
            6. Chelsea 52

Et jh vahepeal 17punktilise kaotuse man cityle, olen suutnud vahet vähendada 11punkti peale. Kahju, et Cityga jäin 1-1 viiki.
            Aga eesmärk premier liigas ei ole võit, vaid koht top 4 seas ja rohkem keskendun Fa Cupile ja meistrite liigale. Et seni vahetusmängijad on premier liigas päris hästi hakkama saanud (ründajatest siis nielsen ja rooney on skoorima hakanud, Agüerot katsun nii hoida, et oleks full fit fa cupi ja meistrite liiga mängudeks, samamoodi püüan hoida ja gardnerit ja vassiljevit nendeks tähtsamateks mängudeks.
            Ela ja tunne, et elad
            see on kõige lihtsam
            filosoofia, mis toimib
            sule silmad ära vaata
            tagasi, hinga sügavalt ja
            hüppa üle iseenda varju
            tule koos minuga.

Kommentaar

Olen ka nüüd natuke saanud FIFA12'et mängida (XBOX360 peal) raskusaste Pro

Esimeses aknas müüsin palju deadwoodi (nt Diaby, Park, Squillaci, Almunia) maha ning saatsin noori mehi laenule, pärast see küll maksis kätte, aga selleni ma veel jõuan.
              Ostsin juurde omale Kaka'. Kohe hooaja alguses proovisin ka lepinguid pigendada kõigil kellel see lõppemas (Walcott, Rozza, RvP), aga RvP hakkas streikima kohe kui suvine üleminekute aken kinni läks ning ütles, et tema lepingut ei uuenda. Siis board lükkas ta vahepeal veel müüki ka. Hetkel veel klubis alles ning üritan aga lepingut uuendada, et minema teda ei müüdaks boardi poolt. Bayern ja Shitty on 30 miljonilisi pakkumisi teinud juba.
              Hooaeg muidu enamvähem läinud, hetkel jagan City'ga esimest kohta, Chelsea 2 punkti maas. Väravaid löön üsnagi vähe, 21 mängu ja 31 väravat löödud, RvP neist 15 tagunud. Gerv, Walcott, Kaka, Wilshere löönud kõik 3 ning ülejäänud teiste vahel jagatud.
              Ja ma ei mõista mis sellel mängul vigastustega on, kõik originaal settingud on kasutusel. Septembris sai Chamakh 5 kuuks vigastada, Sagna sai Oktoobtis 5 kuuks vigastada, siis järgmine mäng Mertesacker 6 kuuks vigastada, vahepeal on veel Vermaelen, Wilshere, Andre Santos ja Koscielny 3 nädalaks vigased olnud. Mu Kaitseliin oli vahepeal päris mitu mängu Gibbs-DJ-Song-Ramsey, poolik Arteta-Kaka-Ox.
              Just avati January transfer window. Ostsin 14 miljoniga Chiellini, et auke lappida.
              Mehed on üldse viimasel ajal väga väsinud kuna nii palju mehi vigased ning vahetada ei anna ka neid väga (mehed laenul kõik). Mängu ajal jäävad lihtsalt lõõtsutama ca 75 minutil (vahest Santos ka juba esimese poolaja lõpul tegi seda).
              Raske see eluke.

Kommentaar

Sa võid mängijaid laenult tagasi ka kutsuda, kui hädasti vaja.
                You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Alustasin nö. proovimist Chelseaga. Vanurid olen maha müünud, mängin professionaliga, mis on minu jaoks küll veel raske, aga vahetama ei hakka. Olen tabelikeskel hooaja poole peal.

Kommentaar

Krt, raskeks seisus olen.
                    2 liigamängu veel hooaja lõpuni ja olen teisel kohal. Punkte on 77p ja City on liider 82 punktiga.
                    Mingi ime läbi peaks City 2 viimast mängu kaotama ja mina peaksin kaks viimast mängu võitma.
                    Viimasest 20-st mängust on minu saldo olnud 18 võitu ja kaks viiki. See hooaeg on paljud mängud suureskoorilised olnud ja tänu sellele ka ründaja Lacazette on see hooaeg löönud juba 28 väravat.
                    Champions Cupis on praegu poolfinaalid, esimene leg kodus jäi 3-3 OM'iga. Võõrsilmäng on kohe pärast liigamängu.
                    Tasemeks ikka jätkuvalt World Class. Aasta hetkel 2018 kui õieti mäletan, terve aeg olen Manchester United'is olnud ja ikka veel pole liigat võitnud.
                    FA Cup'is langesin poolfinaalis City vastu 3-2.

Kommentaar

Hetkel mängin Athletic Bilbao'ga. Teine hooaeg käimas. Esimesel hooajal jäin liigas 6-ndaks, Võitis Real(1 kaotusega, mille suutsin mina tekitada ja paar viiki tegid ka veel). Hetkel 8 mängu mängitud ja olen liider 21 punktiga. Llorente top scorer 12 väravaga, väga hästi on tüüp hoogu sattunud, plaanisin maha müüa, aga keegi ei tundnud huvi, seega jäi endale. Eesmärk oleks võimalikult palju võita see hooaeg, kuigi olen meestega suht raskeks seisus, pole vahetusest kedagi erilist võtta.
                      Euroopa liigas 2 kohtumist ära peetud ning 4 punktiga juhin tabelit. Grupis mul FC Groningen, Shamrock rovers ja keegi veel(ei tule hetkel meelde).

Hetke tiim: väravas on Diego Alves.
                      Kaitses Iraola, San Jose, Ekiza, Baines.
                      Keskel Belhanda, Martinez, Julio Barrios (skauditud)
                      Ründes: Cuenca, Llorente, Munian

Mängin World Classiga.

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
                        Krt, raskeks seisus olen.
                        2 liigamängu veel hooaja lõpuni ja olen teisel kohal. Punkte on 77p ja City on liider 82 punktiga.
                        Mingi ime läbi peaks City 2 viimast mängu kaotama ja mina peaksin kaks viimast mängu võitma.
                        Viimasest 20-st mängust on minu saldo olnud 18 võitu ja kaks viiki. See hooaeg on paljud mängud suureskoorilised olnud ja tänu sellele ka ründaja Lacazette on see hooaeg löönud juba 28 väravat.
                        Champions Cupis on praegu poolfinaalid, esimene leg kodus jäi 3-3 OM'iga. Võõrsilmäng on kohe pärast liigamängu.
                        Tasemeks ikka jätkuvalt World Class. Aasta hetkel 2018 kui õieti mäletan, terve aeg olen Manchester United'is olnud ja ikka veel pole liigat võitnud.
                        FA Cup'is langesin poolfinaalis City vastu 3-2.
                        Milline meeskond välja näeb? Palju algseid mängijaid alles on? Jones, Smalling, Clev, Ando, da Silvad peaks veel alles olema.
                        You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Nüüd juba uus hooaeg käsil, Agüero müüsin ära ja üritan anda mõned noored laenule. Pikendasin peaaegu kõigi põhimängijatega lepingut 5 aasta võrra edasi.
                          Esimene liigamäng oli Chelsea vastu, algul jäin küll 0-1 taha, aga pärast võitsin 4-1.
                          Algsetest mängijatest on alles da Silvad, Jones, De Gea.
                          Meeskond näeb selline välja(põhitiim):
                          -----------De Gea-------------
                          -Rafael---Jones--Pique---Fabio-
                          ----Draxler-Casemiro-Eriksen----
                          -Ronaldo----Drage----Bale-----

Varumehed: Steele, Aasen(17 aastane poolik overall 67), Caulker, Lacazette, Antonio Lopez(17 aastane overall 66, mängib LW positsiooni) ja M. Holsätter vms(samuti Norrast võtsin Youth Academy'sse ja sealt juba põhitiimi)
                          Mõned mängijad on veel, aga hetkel ei tule nimed meelde, noori on veel mõned.

Drage on siis leitud Norrast ja võtsin ta Youth Academy'sse ja sealt juba edasi põhimeeskonda. Hetkel ta 17 aastane ja overall on 70.
                          Loodetavasti areneb veel kõvasti. Suured lootused ka M. Holsätteri peal, kuna positsioon LW ja overall 69, ise alles 17 aastane.
                          See hooaeg on plaanis ära võtta Premieri karikas ja Champions Cup. FA ja League Cup'i ei võta eriti tõsiselt, mängitan seal noori.

Kommentaar

Pärast 2 kuud pausi fifast tegin oma manageri edasi. Endiselt Legendary tasemel.Olen jõudnud nüüd kolm hooaega mängida.
                            Season 12 - Liiga tabel
                            Terve hooaja püsisin kindlalt esikolmes. Hooaja lõpu poole sain isegi 1. kohale Chelsea ees. Otsustavaks mänguks oli liiga viimane mäng, vahe oli 2. kohaga ehk Chelseaga 1 punkt. Viimase mängu poolajal olin Chealsea kaotus seisus ja mina oli viigi seisus ning oli juba lootus et esimene Barclays tiitel tuleb. Aga 79 minutil jäin 1-0 taha ja kaotasin mängu ning Chelsea oli ka viigi välja venitanud. Lõpetasime hooaja samade punktidega aga tal oli parem väravavahe ja nii see tiitel läks.

Season 13 - Liiga tabel
                            Seda hooaega ei kommenteeri, vedas et CLi playoffi kohale jõudsin. Terve hooaja kõikusin seal 7-9 kohal.

Season 14 - Liiga tabel
                            Kuna eelnevatel hooaegadel pole kedagi eriti ostnud ja olin scoutitud noorte peale läbi ajanud oli raha kogunenud oma 70 miljonit ja palga raha 300 tuhat. Sai ostetud siis kaks kaitsjat ja ühe ründaja kõigi overallid üle 80. Kahjuks tahtis ka üks noor ründaja lahkuda ja sain ta Barcelonale 33.5 miljoniga maha müüdud. Kogu mu hooaeg läks väga kergelt, igas cupis jõudsin finaali ja võitsin need, välja arvatud League Cup kus kaotasin Stoke Cityle 2-1. FA Cupis võitsin Manu 3-1 ja CLis võitsin Milani 1-0. Liigas läks ka väga hästi ja võitisn esimese Barclays tiitli väga kindlalt juba 6-7 vooru enne lõppu. Liiga saldo oli W33 - D4 - L1. Lõin liigas 105 väravat ja mulle löödi 30 värvat.

Kogu hooaja saldo oli W57 - D7 - L2. Väravaid lõin 166 ja mulle löödi 46.

Tiimi parim oli siis hooaja algul ostetud ründaja Lucas Piazon, kes osales 54 mängus ja lõi ulmelised 103 väravat. Neist 62 väravat 31 liigamängus. Tema squad report.

Season 15
                            Olen ühe sõprus mängu teinud ja mõtlen mida teha ~80miljoniga ja 375 tuhande palgarahaga. NB! Season 1 oli eelarve ~500 tuhat ja 20 tuhat palgaraha.

Kommentaar

Kas sa mängid mänge ise või sim'id ainult?

Kommentaar

31 liigamängus*

:>

Kommentaar

Working...
                                X