Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oleks selline küsimus, et kas teil ütleb ka, et EA server pole saadaval hetkel?

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
      Ega piraadiga ei saagi EA serveritega ühendada
      Algselt postitas fitti
      Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Algselt postitas imgoinghome Vaata postitust
        Ega piraadiga ei saagi EA serveritega ühendada
        Kes siin piraadist rääkinud on? Tegu originaaliga.

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
          Server on sinujaoks järelikult maas. Proovi mõne aja pärast. Kui see ka ei aita, siis vaata EA FIFA 12 foorumi.

ofc peab serverisse sisenemiseks olema netiühendus.
          You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Tegin ka siis uue careeri, kuna sain puldi kätte ja puldiga harjumus vajab ikka kõvasti harjumist, siis praegu olen mänginud isegi semi proga paar mängu, aga olen ikkagi proffesionaali peale suutnud juba üle minna, et siis Manchester Cityga mängin esimest hooaega, mis on alles poole peal, liigatabelis olen alles 6 kohal, hooaja algus ei sujunud üldse kuidagi, olin isegi väljalangemistsoonis, aga suutsin pool hooaega lõpetada 6 koha peal. Juhib Liverpool 42punktiga, Tottenham teisel kohal sama arvu punktidega, järgneb manchester united ja chelsea ja arsenal vastavalt 37, 36 ja 34 punktiga, minul on siis 32punkti.

Minu tiimi suurim väravakütt on olnud Agüero 10 väravaga ja söödumeister on Balotelli 7 sööduga, kui Agüerol on 6 söötu. Liigakarikas kaotasin kohe hooaja algul Millwallile 3:2, et milline üllatus oli kohe hooaja alguses. Community shieldil kaotasin 0:1 Manchester Unitedile. Ja teistes püsin veel mängus.

Transferis pole väga midagi teinud, müüsin paar pingipoissi maha, ostsin ainukese mehena endale Eden Hazardi, kes on põhikoosseisus.
            Hooaja lõpuks on suurim eesmärk saada CL koht ja siis järgmine hooaeg saavutada juba tiitleid. Peale esimest hooaega vast uurin transferis ka ringi võib-olla saab kellegi tasemel mehe näiteks keskkaitsesse. Lescott on hea, aga juba ka piisavalt vana, et sinna tuleks uus mees otsida ja ka kindlasti keskväljale.

Kommentaar

Kellegil FUTis pole Fabrizio Miccolit müüa? Väga meeldib endale see mängija, aga suht haruldane on. Ostaks mitte kalli hinna eest!

Kommentaar

Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitust
                Kellegil FUTis pole Fabrizio Miccolit müüa? Väga meeldib endale see mängija, aga suht haruldane on. Ostaks mitte kalli hinna eest!
                Mis platvormi peal?
                Algselt postitas fitti
                Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

PC ikka

Kommentaar

Ma voin sulle Neemelo muua

Kommentaar

Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitust
                      PC ikka
                      Sa mõtled teda? Praegu just vaatasin, et teda on u. 15-20 kaarti üleval.
                      Algselt postitas fitti

Kommentaar

keegi ps3 pelab fut`i?
                        T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Kui ma hooaja lõpus teenin mängijate müügiga raha, kas uuel hooajal saab seda sama summat kasutada?

Kommentaar

ega keegi ei tea, mis poest saab kõige odavamalt fifa 12 xbox 360le?

Kommentaar

ega keegi ei tea, mis poest saab kõige odavamalt fifa 12 xbox 360le?
                              võid neid linke uurida

Buy and Pre-Order Video Games, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox, PSN Gift Card, FIFA FUT. Your go to for gaming! ✓Free UK Delivery ✓Finance available ►Buy now!
                              T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

ROMELU LUKAKU kerge pettur, üritas origin konto üle lasta.
                                yo

Kommentaar

Working...
                                X