Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nonii, 4 mängu veel hooaja lõpuni. Viimased mängud siis nii läinud, et QPR 0:0, Middelsbrough 1:0, Swansea 2:0 ja just sai läbi ülitähtis mäng Arsenaliga, mille võitsin 4:2. Juba 5. minutil jäin kaotusseisu, kui Gerrvinho lõi penalti sisse. 17. minutil aga tõmmati Jovetic maha karistusalas ja Gardner realiseeris penalti vastu. Siis aga kahjuks Bendtner viis 27. minutil Arsenali uuesti juhtima. 31. minutil kohe Nielsen viigistas ja 33. minutil Jovetic viis Sunderlandi 3:2 juhtima, nii ka lõppes avapoolaeg. Teisel poolajal 61. minutil lõi oma esimese värava uus ost Timothee Kolodziejczak ja nii 4:2 lõppes ka mäng.

Tabel peale 34. vooru

Manchester City 77
    Arsenal 73
    Tottenham 69
    Sunderland 68
    Newcastel 67
    Manchester United 58
    Chelsea 57
    Liverpool 56

Et jah pinev heitlus 3. koha peale. Loodetavasti suudan 3. koha endale haarata ikka ja otse siis CLi alagrupiturniirile järgmine aasta, siis võib oma hooaja korda läinuks lugeda.
    Enne QPRi mängu aga Vassiljev sai vigastada, 2kuud vigastusega väljas, ehk hooaeg lõppes varakult ära tema jaoks. :/ Aga siis vahepeal tänas mind mitu korda, et andsin talle hooaja jooksul ikka päris palju mänguaega, 23mängu sai ja lõi 5 väravat ja andis 4 väravasöötu.. Luiz Gustavo aga vahepeal sai terveks, enne Arsenali mängu 2 korda tõin ta mängu sisse teisel poolajal, Arsenali vastu oli siis kaitses terve mängu ja sai kenasti hakkama. Aga vahepeal tulid keskväljalt kurvad uudised, pakkusin teist korda Gardnerile lepingut, 80k ja 2years nagu ta nõudis...aga siiski ta ei võtnud lepingu pakkumist vastu :/ et jh, hea keskvälja mees ja nüüd pean ta tasuta minema laskma...asendust ma ei hakka talle ostma arvatavasti, Vassiljev hakkab siis rohkem mänguaega saama ja samade skillidega Cattelmore ka ja ega Gustavot saab ka keskel mängitada, kui vaja. Aga jh seda vaatab, kui hooaeg läbi, väike võimalus, et hooaja lõppedes ikka Gardner võtab minu lepingupakkumise vastu.
    Aga jh nüüd siis 4 mängu eeldatavalt nõrgemate vastastega, Leichester, Bolton, Wolves, Fulham. Bolton on 10. kohal, teised 3 viimase 4 seas, et loodetavasti tuleb see kolmas koht ära ka. Järgmiseks hooajaks on mul väike mõte, et müün Rudnevsi vist maha, ehk saab 15milli tema eest umbes ja asemele võtaks ühe pika ründaja, hetkel on mõtted Bendtenri peal, aga ehk leian mõne teise pikakasvulise ründaja. Hetkel koguaeg pmst maast mänginud, vahepeal olen ka tsenderdanud aga senised ründajad pole just eriti head peamängus.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Mängisin täna esimest korda Virtual Pro-d...... Selline küsimus, et kas mängus ongi nii, et platsil jooksevad enamus sinu kontrollitavad mängijad?

Kommentaar

ise valid, kas kontrollid ainult ühte või kontrollid teisi ka

Kommentaar

Nii, need 4 mängu on ära peetud siis, vahepeal tuli uudiseid ikka sellest kuhu Gardner peale seda hooaega läheb ja uudistes olid siis chelsea, liverpool ja manu olid need võimalikud varjandid. Kõik need 3klubi ei pääsenud üheski euroopa turniirile.

esimene mäng siis võitsin Leichsteri 1:0, teises mängus boltonit 2:0, järgmine mäng wolverhamptoniga oli ootamatult maru põnev, mille kaotasin 0:1...Õnneks Tottenham kaotas ka punkte, kui viigistas 0:0 Liverpooliga. Voor enne hooaja lõppu olin ka siis kindlustanud endale vähemalt champions liiga koha ja siis tuli ka ülimalt rõõmustav uudis Gardneri poolt....otsustas ikka sunderlandi jääda! võttis vastu 2 aastase lepingu summas 85k euri nädalas) Ja viimase mängu siis võitsin 3:0 fulhami, esimese 20minutiga lõin 3 väravat ära. Nielsen, Jovetic ja Gardner. Ja viimases voorus siis tottenham kaotas 0:1 Manule ja seega siis viimases voorus tõusin 3. kohale ja sain oma hooaja peaeesmärgi täidetud, top3 vähemalt, et järgmine hooaeg oleks champions liiga alagrupi turniiril.

top8:
          Man City 84
          Arsenal 79
          Sunderland 78
          Tottenham 77
          Newcastel 73
          Manu 71
          Chelsea 67
          Liverpool 61

Viimased 4:
          Wolves 29
          Norwich 29
          Middelsbrough 26
          Leichester 23

Nii fa cupi, kui league cupi võitis man city vastavalt liverpooli 1:0 ja Blackburni 2:1
          Blackburn võitis ka west bromi ees championshipi(109 ja 106p kogusid hooaja peale)

liiga top scorerid olid tevez, dzeko ja kalou 17 väravaga.
          16 väravat lõid spursi eest rooney ja skjelbred ning Rudnevs Sunderlandi eest( hooaja teises pooles ei löönud ühtegi väravat )
          Ja ka A. Rooney kelle ostsin birminghamist peale imelist hooaja algust, kui oli 11 väravat löönud, lõi sunderlandi eest vaid 4 väravat.
          kõige rohkem assiste andis Sunderlandi Pasquato 14, Hart tegi 19 clean sheeti, minu vv Mignolet 18.

Uuele hooajale minnes vaatan kuidas need sõprusmängud Rooney, Rudnevs ja Jovetic mängivad. Plaan oleks 2 neist maha müüa ja asemele tuua Ribery ja Lewandowski.

Igatahes enne hooaja algust andis Sunderland mulle transferiteks 31.5miljonit ja 150k palgaraha.
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

Lol variant, mitte varjant, hahahahahahahahahaha

Kommentaar

Proovin Career Modi alustada ja üritan koosseisu uuendusi laadida, aga ei saa. Lihtsalt jääb mõtlema.

Kommentaar

Krt ma uninstallisin küll fifa korrektselt, kuid Origini lasin ma niisama maha. Proovisin siis fifat uuesti peale lasta kuid ei saanud..... võtsin ühendust Origin help-ga ja sealt sain teada, et kuna ma Origini ei uninstallinud siis ei ole võimalik ka fifat uuesti installida.

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
                  Krt ma uninstallisin küll fifa korrektselt, kuid Origini lasin ma niisama maha. Proovisin siis fifat uuesti peale lasta kuid ei saanud..... võtsin ühendust Origin help-ga ja sealt sain teada, et kuna ma Origini ei uninstallinud siis ei ole võimalik ka fifat uuesti installida.
                  Idiootne
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

No läks meelest, mis teha. Eks tuleb windows-i vahetus uuesti ette võtta. Loodab, et aitab, aga kui ei siis asi pees.

Kommentaar

No ise ka alustasin ps3 peal karjääri

Mõtlesin ka, et prooviks sunderlandi algul. Raha on 22mil ja suht normaalne meeskond neil.

Sisseostsin Lindpere -1,4m (LM) , Milner - 11m (CM) , Sandro - 8m (DCM)
                      Laenuga sain endale - Thiago 80k palka ja Ramsey 35k palka..

Mängin 442 ees

Praeguse seisuga liigas 2 peale 20 mängu.. 41 p ja MANUTD on 44p

Toksin selle hooaja semi-proga ära ja siis tõstan taset ma arvan, sest praegu aind cityle kaotand. muidugi simulatsiooniga paar kaotust ja viigid ka.. Sest ei viitsi kõike mänge ka mängida

Thiago on ulme praegu löönud 17 väravat ja kasutan ründes, eks vaatan kas järgmine hooaeg ta barcast ära soetada endale..

Tottenham 0-5 Sunderland, Liverpool 1-3 Sunderland, MANUTD 2-3 Sunderland, Chelsea 1-2 Sunderland, Newcastle 0-1 Sunderland, Arsenal 1-3 Sunderland, City 2-1 Sunderland... Need tugevatega mängitud ja näha, et peaks taset tõstma

Kommentaar

Ise olen uue karjääriga aastas 2016.
                        Kõik aastad Manchester United'is olnud, kuid siiamaani premieri tiitel tulemata jäänud. Ühe korra võitsin Euroopa liiga ja kaks korda League Cupi. Praegu olen lähedal Champions Cupi võidule.
                        Premieris olen teisel kohal, City on ees 8 punktiga. Kõik on veel võimalik.
                        Kasutan 4-3-3 taktikat. Koosseis on järgnev:
                        ---------------Ward---------------------
                        --Rafael---Jones---Benedetti------Fabio--
                        --------Pastore--Eriksen--Redmond-------
                        ----Chanturia----Agüero--------Hazard---

Mängin World Class tasemega ja clean sheeti on väga raske hoida. Tavaliseks on saanud see, et jään 2-0 esimese 20min jooksul taha, aga mängu lõpus võidan ikkagi ära.
                        Vahepeal käisid mul tiimis veel läbi ka Ronaldo, Navas, Neymar, Pique jne.

Nii üks-kaks mängu päevas on täitsa huvitav teha

Kommentaar

Algselt postitas indahell Vaata postitust
                          No ise ka alustasin ps3 peal karjääri

Mõtlesin ka, et prooviks sunderlandi algul. Raha on 22mil ja suht normaalne meeskond neil.

Sisseostsin Lindpere -1,4m (LM) , Milner - 11m (CM) , Sandro - 8m (DCM)
                          Laenuga sain endale - Thiago 80k palka ja Ramsey 35k palka..

Mängin 442 ees

Praeguse seisuga liigas 2 peale 20 mängu.. 41 p ja MANUTD on 44p

Toksin selle hooaja semi-proga ära ja siis tõstan taset ma arvan, sest praegu aind cityle kaotand. muidugi simulatsiooniga paar kaotust ja viigid ka.. Sest ei viitsi kõike mänge ka mängida

Thiago on ulme praegu löönud 17 väravat ja kasutan ründes, eks vaatan kas järgmine hooaeg ta barcast ära soetada endale..

Tottenham 0-5 Sunderland, Liverpool 1-3 Sunderland, MANUTD 2-3 Sunderland, Chelsea 1-2 Sunderland, Newcastle 0-1 Sunderland, Arsenal 1-3 Sunderland, City 2-1 Sunderland... Need tugevatega mängitud ja näha, et peaks taset tõstma
                          Soovitan sul kohe minna Legendary peale üle. Olenwb muidugi kui hea mängija sa oled, kuid kui tulemusi vaadata siis päris hea.

Kommentaar

Tottenham 0-5 Sunderland, Liverpool 1-3 Sunderland, MANUTD 2-3 Sunderland, Chelsea 1-2 Sunderland, Newcastle 0-1 Sunderland, Arsenal 1-3 Sunderland, City 2-1 Sunderland Need tugevatega mängitud ja näha, et peaks taset tõstma
                            Algselt postitas KaImO Vaata postitust
                            Soovitan sul kohe minna Legendary peale üle. Olenwb muidugi kui hea mängija sa oled, kuid kui tulemusi vaadata siis päris hea.
                            Kõlab ju väga loogiliselt.
                            Adiós amigos

Kommentaar

Lihtsalt mainin, et teise hooaja algul on Thiago hind 23M£.
                              You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Kohe tasub raskusaste põhja panna, nii õpib kõige rohkem.
                                Muidugi netis teiste vastu mängides on asi veelgi parem ning palju raskem
                                PES.PLANET

Kommentaar

Working...
                                X