Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

fifa 12

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
    Märkamatult on aeg möödunud kui mul käib juba 5. hooaeg.

Wut, paari päevaga tegid 3 hooaega? Mitu minutit poolaja pikkuseks on?

Ma ise mängin 8 minutit poolaeg ja hooaeg läheb ~ 2 nädalaga. Ega iga päev ei mängi ka muidugi.

Ise lõpetasin Manu hooaja ära, Premieri lõpetasin 4. kohaga, siirdusin sealt edasi Lille meeskonda, kus sain samuti liigas 2. koha, Euroopa liigas langesin 1/8 finaalis Interile 0-2,0-1. Nüüd see hooaeg maandusin Chelseas, hooaeg novembri kuus ning olen meeskonda ostnud HAzardi,Hulki ja Wan Der Wieli. Eks, kui hooaeg läbi saab, kirjutan paar rida kokkuvõtet ka.
    Hala Madrid !

Kommentaar

Vigastused hooaja lõpus. Neymar-3 kuud väljas, Phil Jones 4 kuud väljas.
      Kohe-kohe aprillikuu läbi saamas liigas ja hooaja lõpp terendab silme ees.
      Hetkel 4. kohal. Just oli mäng Arsenali vastu, lasin mängida meestel kes tavaliselt on pingil. Terve mäng oli ilusti kontrolli all, teisel poolajal Pastore lõi 1-0 ja lootsin, et siit tuleb 3p ära. Kuid 90 minutil ikka Arsenal suutis viigistada.

Kommentaar

Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitust
        Wut, paari päevaga tegid 3 hooaega? Mitu minutit poolaja pikkuseks on?
        4 minutit peaks olema.
        Adiós amigos

Kommentaar

Tundub, et hooaja lõpuks on meeskond hakanud ilusat jalgpalli mängima. Tottenham oli just vastaseks peale Arsenaliga mängimist.
          Terve mäng oli jälle minu kontrolli all, possession umbes 60-40. Lõin Pastorega karistuslöögi päris kaugelt, aga läks latti.
          Esimene värav sündis nurgalöögijärgsest olukorrast. Shaqiri andis ilusa nurgalöögi ja Rooney lõi peaga nurka 1-0. Just enne esimese poolaja lõppu niitsin kogemata karistusalas Defoe maha ja Tottenham sai penalti. van der Vaart lõi selle sisse ja läksimegi poolajale seisuga 1-1. Teisel poolajal 65. minutil sai De Gea punase kaardi, kuna niitsin Defoe maha. Võiduvärava lõin 83. minutil, Nani pääses üks ühele väravavahiga ja ilusti nurka lõin ära.
          Järgmine mäng tuleb Swansea vastu. 4-5 mängu peaks veel hooaja lõpuni olema. Chelsea on esikohal ja olen 9 punktiga taga.
          Chelseale arvatavasti enam järgi ei jõua, aga üritan teise koha võtta.
          Ma mingi 1-2 mängu jõuan healjuhul päevas teha, kuna nüüd on olemas ka Kinect millega saab palju mängitud.

Kommentaar

Kas keegi mängib ilma nende abideta? Need mis aitavad sööta ja lüüa.

Kommentaar

Kas koosseisud uuenevad peale trasferi akna sulgumist? Praegu igatahes neid uusi mehi küll koosseisus näha pole.

Kommentaar

Algselt postitas nike Vaata postitust
                Müün Origin konto kus Fifa 11 ja Fifa 12.
                Tõstan.
                yo

Kommentaar

Palju küsid?

Kommentaar

ma praegu olen borussia dortmundiga ja kasutan pulti ning kõik manuali peal. Professional on selline pigem lihtne, aga world class on jällegi räigelt kirves :/. Asi vist selles ka, et mul pole ühtegi patchi peal, kus raskusastmeid jne muudeti pisut. manual tahtis kõvasti harjumist algul ja siiani on vahel väga frustreeriv. Passid jäävad nõrgaks tihti, tühjast väravast löön mööda, valesööte räigelt ja samad mehed löövad tihti sama tugevusmeetriga palli väga erinevalt, nii et suht ehku peale teen kõike. Korra proovisin vahelduseks assistidega ja see oli veel harjumatum, nii et back to manual :>

Kommentaar

Krt see juba viimase paari tunni jooksul teine kord kui ei taha ära salvestada siin olevat teksti... Igatahes:
                      7. hooaja veetsin Moskva Spartakis ja võitsin Venemaa Meistriliiga.
                      8. hooaeg kulges LOSC Lilles, kus sain 4. koha 62 punktiga.
                      9. hooaeg möödus Blackburnis, kellega õnnestus võita Premier League.
                      10. hooaeg Liverpoolis jäi teatud põhjustel detsembris pooleli, selleks ajaks oli kogutud liigas 42 punkti, FA Cupis olnuks vastaseks Aston Villa ja League Cupis Chelsea.
                      11. hooajal olin Bayernis, kus tiitleid ei võitnud, liiga lõpetasin 2. kohal ehkki võitjameeskonnaga oli samapalju punkte(68), sai saatuslikuks väravatevahe, mis Hamburger SV´l oli 6. võrra parem.
                      12. hooajal jõudsin Portoga Champions Cupi finaali kaotades seal Fiorentinale 0:1. Portugali liiga suutsin võita 67 punktiga. Portugali karikasarjas jõudsin aga poolfinaali.

Olid need 3 viimast hooaega Fiorentinas, Tijuanas ja Twentes, kuidas olid, igatahes on peatreeneri karjäär nüüdseks läbi.
                      15. aasta jooksul juhendasin ma 13. erinevat meeskonda 487 mängus. Lisaks õnnestus võita 19 trofeed.

Egas siis midagi. Nüüd alustan uuesti peatreeneri karjääriga.

Uut peatreenerikarjääri alustasin Dortmundi Borussias.
                      Adiós amigos

Kommentaar

Taaskord üks hooaeg Careeris lõpetatud. 2 hooaega Manuga, üks Lille´s ning nüüd viimane hooaeg Chelseas.

Hooaja kestel sai meeskonda ostetud Hulk,Hazard,Shawcross ning Van Der Wiel.

Premieris ei suutnud maid liigutada ka Chelseaga, kokkuvõttes sain 4.koha, Manchesteri klubide ning Arsenali järel. Hooaja lõpus sain küll hoo sisse, kuid keskel lasin liiga palju viike ja kaotusi sisse, ning see võttis esikohalootused üsna kiirelt.

1. Man City 81 p
                        2. Man Utd 76 p
                        3. Arsenal 65p
                        4. Chelsea 65p

Karikates samuti midagi suurt ära ei tulnud, Carling Cupis langesin esimes mängus võõrsil varukoosseisuga mängides Leedsile lisaajal 3-4. Fa Cupis suutsin suurte raskustega end 16 parema hulka vedada, kus tuli aga korduskohtumises alla vanduda Borole 2-3, seejuures lõi Boro 2 väravat vahetusest sekkunud Tarmo Kink.

Meistrite Liiga suutsin korraliku üllatusena aga võita. Alagrupis, kus vastasteks olid Schalke,Rubin ja Shamrock Rovers, suutsin võtta kindla võidu Schalke ees. 16 parema hulgas tuli vastu Celtic, kelle alistasin kahe mängu kokkuvõttes 4-3(Võõrsil võit 3-2, kodus 1-1 viik). Veerandfinaali vastaseks oli tuttav Schalke, kelle suutsin alistada 11-4 (Võõrsil võit 5-2,kodus 6-3). Poolfinaalis ootas ees hirmuäratav Real Madrid. Bernabeul jäin 0-2 kaotusseisu, kuid Ramirese väravaga ma siiski võõrsilvärava sain, kaotades 1-2. Kodus suutsin Reali Torrese väravatest 2-0 alistada(Mõlemad mängud Reali vastu läksin üli kaitsva taktikaga). Finaalis oli vastaseks FC Barcelona, ning San Sirol toimunud finaalis võitsin neid lisaajal 3-1. Jäin küll võimalustevaeses mängu 68.minutil Pedro väravast taha, kuid juba 75.minutil tuli Daniel Sturridgelt vastuseks 1-1. Lisaajal oli Messil kohe Barca poolt supermoment, aga ära ei löönud. 94.minutil sain Torrese väravast 2-1 ette ning paar minutit hiljem tõi 3-1 numbrid tabloole Hulk´i realiseeritud penalti.

Seda karjääri arvatavasti edasi ei tee ja tõenäoliselt uut Careeri alustan juba kuskil teises liigas, tõenäoliselt Prantsusmaal või Saksamaal. Prantsusmaalt oleks eelistused Marseille,PSG või Lyon. Või siis võtan sarnaselt mõnele teisele siin, hoopis mõne väiksema liiga ja meeskonna.

Seda enam, et mitmed põhitegijad ei olnud nõus enam Cheleseas lepingut pikendama.

Mängitud sai kogu Career Proffessional tasemega, kuid arvatavasti lähen üle World Classile, kuna eelmise hooaja teises pooles läks juba tase natuke kergeks, pea igale premeiri keskmikule sai 5-8 väravat löödud.

E: Uut Careeri alustasin Marseilles, esimene mäng kodus Etienni 3-1 võidetud, kunagi hooaja lõpul kirjutab ehk pikemalt.
                        Hala Madrid !

Kommentaar

Unitediga hooaeg poolepeal ja vigastatud on : Rooney, Hernandez, Welbeck ja ründeliiniks on Berba&Owen. Tase on Legendary/World Class ning keskmiselt löön 3.5 väravat mängus. Liigat juhin võimsalt 11 punktiga City ees.

Kommentaar

Btw, kui ründajatest puudus siis proovige kas Marvin Sordell'i või Connor Wickham'i. Mõlemad ülihead, Wickham ka arvestatav jõud õhus, koos pole proovinud. Zaha võtke siis kui hädasti kiirust vaja.
                            You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Keegi oskab öelda miks ei saa osaleda fifa interactive world cupil???
                              T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Mängisime sõbraga omavahel ja sain ühe kerge värava.

Kommentaar

Working...
                                X