mul oli täna päris naljakas bug, et pool tiimi muutus kääbusteks, kes ulatusid õiges pikkuses mängijatele poolde säärde. palli suurused umbes. Tuli üks karistuslöök ja oli järsku terve tiim selline. Mõtlesin for luls terve mängu nii ära mängida. palli hoidmine sellistega on jube imelik ja ka tacklimine jne. Lõpuks pool tiimi viskas siruli ja hakkas tõmblema, nii et ma ei saanud palli audist sisse vista. selle peale andsin alla. filmida ega pilti teha kahjuks ei õnnestunud, sest fraps ei salvestanud lampi ära videoid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
fifa 12
Collapse
X
-
Teistes foorumites pole sul kunagi midagi tarka öelda, aga postitad küll.Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustkuule ole vait. Ma küsisin abi, kui sul pole midagi tarka öelda, siis ära pigem postita.
Kommentaar
-
eeem, kus täpsemalt?Algselt postitas Nr.8 Vaata postitustTeistes foorumites pole sul kunagi midagi tarka öelda, aga postitad küll.
Kommentaar
-
Mul on infot, et tegelikult said filmida - äkki laed üles teiste jaoksAlgselt postitas Ctulu Vaata postitustFilmida ega pilti teha kahjuks ei õnnestunud, sest fraps ei salvestanud lampi ära videoid.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ise hakkasin mängima Benficaga. Tegin alustuseks kohe endale "reegli", et ostan mängija ainult siis kui ise oma mängija maha müün ja, et asi raskem oleks siis võin osta mängija selle raha eest mille eest ise mängija müüsin. Nt: O.Cardozo tahab liikuda kõrgemale ja müün ta 15 miljoni eest siis võin talle ka asenduse osta max 15 miljoni eest.
Aga nüüd siis ka natuke kuidas läinud on. Praegu sai just läbi esimene transfer window.
Kohe kui alustasin pani transfer requesti sisse J.Saviola ja kuna polnud väga kahju temast loobuda siis müüsin ta kohe Man.City-sse 7,5 miljoni eest ja asendust talle ei otsinud.
Aga paar nädalat enne transfer windowi lõppu pani transfer requesti sisse ka N.Gaitan ja see oli minu jaoks väga valus hoop. Püüdsin teda küll kümne küünega kinni hoida kuid lõpuks pani klubi ta ise müüki. Ja siis juba üritasin saada tema eest võimalikult suurt summat, lõpuks sain summa kruvida 24 miljoni peale ja seda summat pakkus siis Chelsea. Kohe läksin otsisin talle ka asenduse, kelleks sai Carlos Eduardo Kaasani Rubiinist, maksis ta minu jaoks 13 miljonit.
Ehk siis praeguse seisuga transferid:
Välja: J.Saviola: 7,500,000 £, N.Gaitan: 24,000,000 £
Sisse: Carlos Eduardo: 13,000,000 £
Koosseis:
-----------Artur Moraes----------------
M.Pereira---Luisao(C)---E.Garay---Capdevila
------------A.Witsel----Javi Garcia----------
Carlos Eduardo------P.Aimar--------Bruno Cesar
------------------O.Cardozo----------------
SUB: Eduardo, Emerson, Jardel, Ruben Amorim, Nolito, E.Perez, Rodrigo
Liigas mängitud praegu kolm vooru ning olen tabelis kolmas.
1. FC Porto 9
2. Rio Ave 7
3. SL Benfica 7
4. Vit. Guimaraes 6
5. CD Nacional 6
6. C. Funchal 6
Esimeses mängus võitsin SC Bragat 4-2 ning selles mängus lõi 3 väravat Cardozo ning ühe Aimar.
Teises mängus võitsin 1-0 SC Beira Mari Javi Garcia väravast.
Kolmandas mängus viigistasin 1-1 UD Leiriaga, jäin kaotusseisu, aga 88-ndal minutil Witsel päästis viigi.
Järgmine postitus tuleb kui hooaeg läbi.Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
Mul on Logitech F310. Esimene pult millega mängin arvutil. Seni pole mängimisel mingeid probleeme olnud. Ostsin Euronicsist ~30. euro eest.
Kommentaar
-
Tegin NYRBiga esimese hooaja ära. Henry müüsin kohe alguses maha ja otsustasin noortele panustada. Lisaks võtsin pmst terve keskvälja Euroopast laenule, eesotsas Ramseyga Arsenalist. Hooaja lõpus müüsin veel Marquezi, kes pidevalt vigastada sai ja kelle väärtus nkn langema oleks hakanud. Oma conference'i võitsin kindlalt, Lindpere lõi 17 väravat ja jagas top scorerit meeskonnakaaslase Agudeloga. Spetsiaalselt Lindpere peale kordagi ei mänginud ja assiste kogunes ka pea sama palju, kui väravaid. Nendes mängudes, mis simmisin lõi Lindpere vist alati värava. Play-offi esimeses ringis sain aga võõrsil 3-0 Dallase käest kotti ja kodus 2-0 enam ei piisanud. Lootustandvamad mehed andsin talveks laenule ja hooaja alguseks kutsun tagasi, Lindperet kahjuks ei tahtnud keegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar