Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Kahju. Anetti karjääri tipphetk juhtus sügisesse 2021 kui ei peetud ühtegi suure slämmi turniiri. Tollase vormiga olnuks kõik võimalik.
-
Mida oligi karta/arvata: "Tennisetäht Anett Kontaveit lõpetab karjääri"
Leave a comment:
-
Djoko mängis selle taibreigi jälle nii, et pühendus sada protsenti igale löögile. Noored nii ei oska ja seepärast ka meistriks ei tule.
Leave a comment:
-
Tähelepanuväärselt kõrge tasemega finaal tänavu. Muchova tundus juba leidvat tee kolmandas setis ja paar korda surus Swiateki maadligi, aga nagu tshempionile kohane, tuli poolatar iga kord tagasi veel jõulisemate ja täpsemate löökidega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNukker. Poisil muidugi palju aastaid ees, aga täna tõotas ka juba vägevat lahingut.
Leave a comment:
-
Nukker. Poisil muidugi palju aastaid ees, aga täna tõotas ka juba vägevat lahingut.
Leave a comment:
-
Muchova oli äge! Võttis algusest peale ründava taktika, Sabalenkal on jõudu, aga pole sellist filigraansust. Mina olen fänn!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Täielik "wow" mäng Muhcovalt, suur kartus, et see aeg töötab tema kahjuks, aga täiesti ootamatult lõpuks Jõul pea tühi. Jättis siia ka Muchova palju, aga see elu mäng seda väärt
- Likes 1
Leave a comment:
-
On ikka võimas lapsuke Hispaaniast jälle üles kerkinud. Võidab peagi kõik kes ette satuvad, näeb kas Djoko veel seekord saab vastu.
Leave a comment:
-
20a Mark Lajal on päris head tennist mängimas, ma usun et aastaga top100 üsna reaalne. Ilmselt ei ole väga kaugel ka aeg kui Eesti kõrgeima edetabelikohaga on hoopis meestennisist. Ei kujuta ette kui ammu selline asi viimati juhtuda võis.
Leave a comment:
-
Pole jõudnud veeranditele veel otsa vaadata kui juba hakkavad pihta.
Alcaraz vs Tsitsipas
Djokovic vs Khachanov
Rune vs Ruud
Zverev vs Etcheverry
Ühegi paari kohta midagi kindlat öelda ei julge. Soosikud on selged, aga näiteks Tsitsipas on sellel turniiril väga hästi mänginud nagu ka minu jaoks uus nimi - argentiinlane. Zverev ei ole eriti usaldusväärne mängija ka, ses mõttes, et alati soosikuna võidaks. Liputa habemik on ebameeldiv igaühele, Djoko tavavormis muidugi tõmbab ta innu pikapeale maha. Skandinaavia võitlus tõotab väga põnev.
Swiatek vs Gauff
Haddad Maia vs Jabeur
Muchova vs Pavlyuchenkova
Svitolina vs Sabalenka
Jah, Swiatek ja Sabalenka finaal ilmselt kõige loogilisem tundub. Samas näiteks Jabeur on väga tark mängija, kes alati võib võita. Ja eks ka Gauff peab hakkama nende suurte tiitlite peale mõtlema - sellel kattel ma küll veel sellesse ei usu.
Leave a comment:
-
Suzanne Lenglen on eepiliste matshide kodu. Tänane taas suursugune. Nii kordub Ruud vs Rune ja eks norralane saab olema märgatavalt värskem.
Leave a comment:
-
Svitolina on liputa naiste hirm. Kaks järjest, järgmiseks ilmselt Sabalenka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
ja Elena Malõgina arvamus, kes paarismängus venelannaga isegi turniiri võitis https://sport.delfi.ee/artikkel/1200...-head-tulemust (ei järgnenud kellegi boikotti või hukkamõistu ning paar kuud hiljem esindas Eestit fed cupil)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: