Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Siis on olukord täitsa pupus, kui ei saa mingit rassismi, šovinismi, huiabellanismi ja muidu silti külge kleepida. Nuh, ei saa sama asja teise pakendisse pakendada.
-
Suures slämmis on treeneri juhendamine keelatud. Tuleb Serena treenerilt küsida, miks ta seda tegi - Serena seda ei soovinud ja kokkulepet polnud.
Leave a comment:
-
Okei. Vaikuses võitlevad gladiaatorid.Algselt postitas eika Vaata postitustWimbledon executive Richard Lewis: We are philosophically very against it. We believe it is a gladiatorial sport, an individual sport; you go on court and the whole premise of tennis is that you are on your own.
Kas see on mingi uus reegel muidu? Pole aastaid viitsinud ühtegi tennisemängu otsast lõpuni vaadata, aga meenub, et mingisugune juhendamine ikka toimus toona. Või on mingid eraldi pausid selleks, kus saab treeneriga rääkida vms?
Leave a comment:
-
Wimbledon executive Richard Lewis: We are philosophically very against it. We believe it is a gladiatorial sport, an individual sport; you go on court and the whole premise of tennis is that you are on your own.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis debiilne reegel see selline üldse on, et treener ei või mängijat juhendada? Suht nonsense.
Leave a comment:
-
Mis debiilne reegel see selline üldse on, et treener ei või mängijat juhendada? Suht nonsense.
Leave a comment:
-
Jup.Algselt postitas Martin Vaata postitustMitte konfliktne vaid täidab reegleid. Mis muidugi võib iseenesest konfliktne olla, kui keegi teine ei täida.
Mulle tundub see selline "sõidan koos teistega 50 alas 70ga ja politsei võtab ainult ühe inimese maha" keiss
Normaalne reaktsioon: Jep, sorri, ületasin kiirust. Rohkem ei tee.
Natuke üle võlli, samas arusaadav reaktsioon (sest tõesti tundub ka antud hetkel olevat karistamine mõnevõrra valikuline/suvaline): Miks te kõiki maha ei võta? Mu ees ja taga olid ka kiiruseületajad!
Praegune reaktsioon: Te, meespolitseinikud, olete tropid, sest võtsite mu rajalt maha, sest ma olen naine ja tegelikult ma ei ületanud kiirust ning politsei on naissõitjate vastu, te petate ja valetate ja ta peaksite trahvitegemise asemel minu ees vabandama!
Selle asemel, et arutelu oleks näiteks "Kas on üleüldse mõistlik, et antud teelõigul on kiirusepiirang 50" on kogu jaur selles, et miks meespolitseinikud naissõitjaid karistavad? Ja nii ta läheb. Virginiawoolfid kirjutavad, et kuidas mehed on tegelikult ikka hullemad sõitjad ja toovad näiteid, kus keegi on kiiruseületamisest pääsenud ning samas kuidas on väga sümpaatne, et see naiskiirusületaja lõpuks liikluses lakkava probleemi üles tõstatas. Ja kui keegi peaks olema "noh, võibolla oli reaktsioon ikka natuke liiga üle võlli, sest kiiruseületamine ju oli", siis oled šovinist ja naistevihkaja. Elame ilusal ajal!
Leave a comment:
-
Üldiselt ikkagi naljakas keiss. Kogu möll sai alguse sellest, et kohtunik nägi treeneri juhendamist. Serena läks pöördesse ja ütles, et pole midagi olnud ja tuli pikk tiraad, kuidas kohtunik valetab ja petab ja on tema vastu. Ja siis tuli treener peale mängu "jep, juhendasin 100%"
Aga seda on vist palju loota, et Serena ütleks "sain valesti aru, vabandan, et kohtunikku valetajaks ja petjaks sõimasin ning reageerisin üle". Pigem on nüüd kogu (valge) meessugu juba süüdi (musta) naissoo ees?
Leave a comment:
-
Mitte konfliktne vaid täidab reegleid. Mis muidugi võib iseenesest konfliktne olla, kui keegi teine ei täida.Algselt postitas eika Vaata postitustHästihästihästi natuke võib ju antud vaatest aru saada, kui pingutada, kuid pigem näib olevat üleüldse sellise natuke konfliktse kohtunikuga (https://www.theguardian.com/sport/20...umpire-us-open).
Leave a comment:
-
lihtsalt ääremärkuse korras, et see ei vasta tõele.Algselt postitas eika Vaata postitustKüsimus pigem selles, et selline tribüünilt juhendamine toimub treenerite poolt pidevalt, aga miskipärast seda muidu ei karistata. Ei mehi ega naisi.
At least two other players received code violations for coaching, including Dominika Cibulkova was also assessed a coaching violation in her third-round match.eelmisel aastal sai nt Jerzy Janowicz kohtunikuga mölisemise eest kolm karistust järjest ehk sellesama game penalty. publikus hüüti "aut", Janowicz tahtis punkti uuesti mängimist, kukkus vaidlema ja jaurama, sai hoiatuse, ei vaidlustanud seda. kohe järgmisel punktil oli jälle kaheldav aut, lõi palli vihaga üle aia, sai point penalty, jauras ja õiendas edasi (ilma roppusteta vms seejuures), sai game penalty. sisuliselt üksühele sama mis Serenaga.While illegal coaching isn’t called all that often, it’s also not anywhere close to unprecedented. There’s also no stigma attached to it. No one thinks that Svetlana Kuznetsova, Garbine Muguruza, Alexander Zverev, Novak Djokovic, or anyone else who’s been penalized for or accused of getting in-match coaching is some kind of enormous cheater. Based on tennis standards, then, Williams should’ve accepted the code violation, moved on, and not thought of it as a vicious personal attack.
ma ei tea, mis on see "hullem", mida Serena ja kõik tema kaitsjad on meesmängijatelt kuulnud, sest ühtegi näidet ei suudeta tuua peale selle, et "Connors 1991. aastal tegi midagi ja ei saanud karistada". aga seda pole küll kuulnud kunagi, et keegi ilmselgelt solvaks kohtunikku ja pääseks puhtalt. kui ei tehta vahet sellel, et sa ütled kohtunikule "sa oled varas ja valetaja" ja näiteks sellel, et sa küsid "mis sul viga on, miks sa mulle hoiatuse andsid?" (Djokovic vs Ramos mullu RG-l), siis kahju küll. esimene paneb ju ilmselgelt kahtluse alla kohtuniku usaldusväärsuse ja objektiivsuse.
kahtlemata on Serena väga palju naismängijate õiguste heaks teinud ja kahtlemata on ta ka paljudele suur eeskuju, pealekauba lihtsalt üks ülikõva mängija, seda ei vaidlusta küll ilmselt keegi. aga oma praegust jonnituuri mingi seksismi sildi taha peites labastab ta väga piinlikul moel täpselt seda, mille eest on seni seisnud. umbes nagu valekaebus ahistamise osas sülitab tegelikult #metoo liikumise põhimõtetele. ja rääkida õigusest eneseväljendusele olukorras, kus üks karistustest tuli reketi lõhkumise eest, on samuti väga silmakirjalik.
PS silidstades selles kontekstis Serena käitumise hukkamõistjaid "valgetest härrastest vihkajateks", langetakse ise paradoksaalsel moel täpselt sama madalale tasemele nagu need, keda väidetavalt kirjeldati.
Leave a comment:
-
Saad vist hästi natuke valesti aru. Küsimus pigem selles, et selline tribüünilt juhendamine toimub treenerite poolt pidevalt, aga miskipärast seda muidu ei karistata. Ei mehi ega naisi. Serenat karistati. Ja ta tundis, et talle tehti liiga, sest ta tegelikult ei saanud treenerilt abi ja teda kiusatakse, sest ta on mustanahaline ja naine jne.
Hästihästihästi natuke võib ju antud vaatest aru saada, kui pingutada, kuid pigem näib olevat üleüldse sellise natuke konfliktse kohtunikuga (https://www.theguardian.com/sport/20...umpire-us-open).
Erinevus on selles, et kui juhtus näiteks see...
...siis Nadal ei leidnud, et kohtunik kiusab teda kuna ta on ilus mees ja latiino ning kohtunik on rassist ning mcnamara ei leidnud, et Nadal võitleb kõikide meeste õiguste eest.At last year’s French Open, he drew criticism from the eventual champion, Rafael Nafal after they argued during a fourth-round match. Ramos gave Nadal two warnings for slow play, and the Spaniard felt he was being unfairly treated.
Või kui juhtus see...
...siis ei tõusnud balkanlased üle maailma tagajalgadele, et on toimumas üleüldine nendevastane vandenõu.At this year’s Wimbledon quarter-final between Novak Djokovic and Kei Nishikori both players threw their rackets to the ground in frustration. However, only Djokovic was issued a warning.
Leave a comment:
-
Mm, ma olen tugevalt igasuguse seksismi ja diskrimineerimise vastu ning üldiselt liberaalne inimene, aga...
kas keegi suudaks mulle isegi ligilähedaselt selgitada, kuidas on SEKSISTLIK karistada KAHE NAISE VAHELISES MÄNGUS ühte mängijat, selle eest, et ta väidetavalt kontulteeris oma treeneriga?!? Et nagu... sellest piisab, et kohtunik on MEES? Ehk iga asi, mis mees teeb naisele (isegi kui ta ei tee seda näiteks 99'le teisele naisele, kes selliseks teoks põhjust ei anna) on seksism? Et mõeldes jalgpalli peale, siis kui peaks mõnel naiste mängul olema kohtunikuks mees, võistkonna kaitsja lendab kaks jalga ees karistusalas vastase ründajale sisse siis selle eest määratud penalti on seksism ja ebaõiglus vist?
Teine küsimus (sellele siin vastust ei oota pigem, aga veidi huvitav ikkagi) - kuidas on räuskamine ja reeglite rikkumine pärast seda "naiste eest võitlemine" või kas see aitab muuta sportlast tõsiseltvõetavaks oma taotlustes?!?
Väga mõistetamatu. Rääkimata äärmisest matslikusest ja ebaspordinaiselikkusest (huuh, peaaegu oleks sinna sõnasse teise soo kirjutanud, selle peale oleks võinud vist inkvisitsiooni kartes kohe endale kuuli pähe lasta ju!)
Leave a comment:
-
See, et olen naine ja me mehed koguaeg keerame neile on nagu mingi moetrend. Mul naine utles sellepeale, et jarjekordne naide, kus liigikaaslane uritab enda paska elada valja meeste suunas, sest noh, kaotajetel on alati vabandused, alati.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust"You are a liar. You will never be on a court of mine as long as you live. When are you going to give me my apology. Say you are sorry."
"You are a thief"
"This is not fair"... "Because I am a woman you are going to take this away from me."
Leave a comment:
-
"You are a liar. You will never be on a court of mine as long as you live. When are you going to give me my apology. Say you are sorry."Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMis on uhist Serenal ja Moul?
Tihti on suudi koik teised peale iseenda
"You are a thief"
"This is not fair"... "Because I am a woman you are going to take this away from me."
Leave a comment:
-
Mis on uhist Serenal ja Moul?
Tihti on suudi koik teised peale iseenda
Leave a comment:
-
Kas sa trollid? Sest su jutt on päriselt sel tasemel, et Eestis on musta vangi panemine rassism ja Aafrikas valge vangi panemine rassism jne.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIsegi see 20-aastane jaapanlanna saab aru, et Serena tema eest võitleb. Siinsed valged härrased muidugi ei iialgi - sest vihata on vaja selliseid kes ei ole nagu meie.
edit: Muide, mis sa arvaksid kui Nole või Delpo täna finaalis naiskohtunikule ütleks, et ta jagab karistusi, sest ta on naine ja mängijad on mehed? Elaksid samuti kaasa nagu Serenale, sest, noh, nas ju võitlevad meeste õiguste eest.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: