Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oskab keegi öelda, mis teenusepakkuja või pakett Eestis kõige mõistlikum on, et regulaarselt tennist vaadata? Või vähemalt Grand Slame? Go3?
Tean, et vahepeal olid Tennis TV striimid tasuta ja sealt oli jube mugav vaadata - põhimõtteliselt kõik ATP/WTA mängud koguaeg lives saadaval, lihtsalt vali mäng välja. See aga pandi piraatluse pärast kinni ja hetkel natukene jännis uue taolise leidmisega.
Eurosport enda äpp on selleks kõige mugavam, sest mängude valik üsna lai ning EUR 2.99 kuumaksena on pmst 1-2 pudelit õlut, sõltuvalt margist
2023, aga Murray jaksab ikka veel neid viietunniseid maratone. Jah, isegi võita. Berettini tasemel vendadest pole ta suures slämmis peale puusa kokkukukkumist jagu saanudki, nii et samm edasi.
Oskab keegi öelda, mis teenusepakkuja või pakett Eestis kõige mõistlikum on, et regulaarselt tennist vaadata? Või vähemalt Grand Slame? Go3?
Tean, et vahepeal olid Tennis TV striimid tasuta ja sealt oli jube mugav vaadata - põhimõtteliselt kõik ATP/WTA mängud koguaeg lives saadaval, lihtsalt vali mäng välja. See aga pandi piraatluse pärast kinni ja hetkel natukene jännis uue taolise leidmisega.
kui midagi aastavahetusega muutunud ei ole, siis suure slämmi turniire, välja arvatud Wimbledon, näeb Eurospordi kanalitelt ja striimidest (kõik väljakud).
Wimbledoni näitas möödunud suvel Go3, neil ka ATP turniirid.
suvalised WTA turniirid peaks Setanta kaudu mingis ulatuses nähtavad olema.
Go3 rakenduses on olemas nii Eurosport kui ka Setanta, aga nendes keskkondades lisaks striimitavat sisu ilmselt mitte.
Tasuta ei tea. Kolme slämmi näitab Eurosport, Wimbledoni näitas eelmisel aastal üllatuslikult TV3 Sport. Need kanalid on ilmselt kõigil teenusepakkujatel olemas. Eelmisel aastal näitas TV3 Sport ka ATP suuremaid turniire, praegu mul pole seda ostetud. WTA-d on näidanud Setanta ja eestlaste mänge ka Telia kanal Inspira. Eurospordist on ka aeg-ajalt mõned valitud turniirid. Viaplays olen tennist näinud vist vaid üheainsa korra.
kui teismelised õed Fruhvirtovad kaotasid kaotasid Adelaide'i turniiri algfaasis eelmise aasta komeetidele Raducanule ja Fernandezele,
siis nende veidi vanem kaasmaalane Linda Noskova on peale mitme asetatud mängija võitmist finaali Sabalenka vastu välja purjetanud
Täpselt sama ülbe ja nüüd tagantjärgi teame valetav vastus tuli ka mulle.
Kirjutasin teise korra veel ja siis tuli veel selline "Mul on väga kahju, et pidite pettuma. Eile õhtul oli täismaja ning vaatajad lahkusid heade emotsioonidega. " et nagu kas sa käisid ja küsisid kõigilt ise üle v, mis krdi üleolev vastus see on lihtsalt.
ahh perssse peab tahavaatepeeglisse selle ürituse jätma aga nii närvi ajab kui loen mingit mäda Delfis, kus et osadel polnud 20% näha ja 10-15 inimest kirjutas ja tegeleme kompromissiga jms lausvalet lihtsalt. Ma käisin esimesel päeval kohal, pakkusin ise kompromisse erinevaid, et maksan peale soetan kallimad pieltid esiritta vms ja lihtsalt mingi mutt, kes on kusjuures veel töötanud klienditoe kohtadel vastab niimoodi.
okei sry old man rant selleks nädalaks tehtud, rohkem ei tegele selle teemaga.
Tennis ise oli tasemel.
See suhtumine ajab eriti kettasse, olen üks kes kirjutas neile ja vastused olid sellised et hoia peast kinni, et kas pean minema abi otsima kuskile, et julgen kurta. Umbes vastati nii et mina olen ainuke, kes pole rahul korraldusega, et mis sul siis viga on.
Minu õde sai täpselt sellise vastuse:
Iga päev on meil tuhat kuni kaks tuhat pealtvaatajat ning negatiivset tagasisidet ei ole.
See suhtumine ajab eriti kettasse, olen üks kes kirjutas neile ja vastused olid sellised et hoia peast kinni, et kas pean minema abi otsima kuskile, et julgen kurta. Umbes vastati nii et mina olen ainuke, kes pole rahul korraldusega, et mis sul siis viga on.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1200...tvaatajate-ees
No muidugi, nüüd kus turniir on läbi ja kõigilt piletiraha sisse kasseeritud tunnistatakse viga, mis oli kõigile kohal käinutele juba eelmisel laupäeval selgelt näha. Huvitav kas meedia mängis siin kaasa, et seda teemat varem välja ei toodud? Ei tahetud püha üritust kritiseerida kuidagi?
Leave a comment: